in

Манчестер Юнайтед – Лестер: прогноз на матч АПЛ 19 лютого

19 лютого в рамках 24-го туру чемпіонату Англії з футболу зіграють Манчестер Юнайтед та Лестер. Матч розпочнеться о 16:00 за київським часом та пройде на стадіоні Олд Траффорд. Трансляцію матчу можна подивитись на Megogo.

Коефіцієнти букмекерів

Букмекери вважають МЮ фаворитом гри. Паріматч дає коефіцієнт 1.63 на перемогу Манчестера, 5.30 на Лестер та 4.30 на нічию. Фавбет дає коефіцієнт 1.64 на МЮ, 5.20 на Лестер та 4.35 на нічию. ФанСпорт – 1.64 на Манчестер Юнайтед, 5.35 на Лестер та 4.50 на нічийний результат матчу. Найвигидніше поставити на аутсайдера або нічнию у БК Фанспорт.

Букмекери прогнозують, що у матчі буде більше 2,5 голів. Паріматч дає 1.65 на ТБ 2,5, Фавбет – 1.62, ФанСпорт – 1.62. БК дають майже 50% шанси на виграш МЮ з форою -1. У Паріматч та Фавбет на мінусову фору можна зробити ставку з коефіцієнтом 2.06, у ФанСпорт – 2.01.

Фрібет 300 грн для нових гравців

Прогнози на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Лестер

ПрогнозКеф
Перемога Манчестер Юнайтед1.63
Тотал більше 2,51.65
Лестер заб‘є першим2.75
Маркус Рашфорд заб‘єЩе немає
Перемога МЮ 2:18.30
Джеймс Меддісон заб‘єЩе немає
  • Ставка на ТБ 2,5 голів була виграшною в 6 з 8 останніх матчів Юнайтед.
  • Лестер забив чотири голи в кожному з останніх двох матчів.
  • В останніх 14 домашніх матчах Юнайтед здобув 13 перемог.
  • Джеймс Меддісон забив два голи в двох останніх матчах.

+4500 грн бонус для нових гравців

Прев’ю матчу

Манчестер Юнайтед посідає третє місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги і продемонстрував величезний прогрес під керівництвом Еріка тен Хага в цьому сезоні. У попередньому матчі червоні дияволи зіграли з Барселоною внічию 2:2 і прагнутимуть піднятись на щабель вище на цих вихідних. Є чутки, що Манчестер може придбати Сабітцера влітку.

Лестер Сіті знаходиться на 13-му місці в турнірній таблиці і покращив свої показники після повільного старту сезону. Минулого тижня Лестер на виїзді розгромив Тоттенхем Хотспур з рахунком 4:1 і буде прагнути досягти аналогічного результату і в цьому матчі.

Манчестер Юнайтед 

Команда виходить на цю гру після нічиєї 2:2 в Лізі Європи проти Барселони. Манчестер Юнайтед володів м’ячем 39% часу та завдав 18 ударів по воротах, з яких 5 влучили в ціль. Найкращим гравцем Манчестер Юнайтед став Маркус Решфорд (гол на 52′). 

Барселона завдала 18 ударів по воротах, 8 з яких влучили у площину воріт. За Барселону забивали Маркос Алонсо (50′), Жюль Кунде (59′, у свої ворота) та Рафінья (76′).

Манчестер Юнайтед перебуває у стабільній гольовій формі, забиваючи голи у кожному з останніх 6 матчів. За цей період команда забила 13 м’ячів, а пропустила всього 6.

У 23-му турі АПЛ МЮ переміг Лідс.

скрін твіта Фердінанда
Ріо Фердінанд про Рашфорда. Фото: twitter.com/ManUtd

Манчестер Юнайтед:

  • не програвав Лестеру в останніх 2 матчах чемпіонату.
  • не зазнавав поразок у попередніх 10 матчах чемпіонату вдома. Цю серію вони спробують продовжити і в матчі з Лестером.

Травмовані гравці

Антоні (травма ноги), Скотт МакТоміней (невідома травма), Антоні Марсьяль (травма стегна), Крістіан Еріксен (травма гомілкостопа) і Донні ван де Бек (травма коліна). Каземіро не зможе зіграти через дискваліфікацію.

Лестер Сіті 

Лиси вийдуть на гру після перемоги над Тоттенхем Хотспур в останньому матчі Прем’єр-ліги з рахунком 4:1. Лестер Сіті володів м’ячем на 50% і завдав 15 ударів по воротах, 7 з яких влучили у площину воріт. У складі Лестера голи забили Нампаліс Менді (23′), Джеймс Меддісон (25′), Келечі Хеаначо (45′) та Харві Барнс (81′).

Джеймс Меддісон
Джеймс Меддісон після забитого голу у ворота Астон Вілли. Фото: twitter.com/LCFC

Тоттенхем Хотспур завдав 11 ударів по воротах суперника, 4 з яких влучили у площину воріт. У складі Тоттенхему відзначився Родріго Бентанкур (14′).

Підтвердженням схильності Лестер Сіті до результативних матчів є те, що в останніх шести поєдинках ми побачили 20 голів, що в середньому становить 3,33 гола за зустріч. Їхні суперники забили 9 голів з цієї кількості. Однак не факт, що така тенденція збережеться і в цьому матчі.

Лестер Сіті не перемагав Манчестер Юнайтед на виїзді в попередніх 2 матчах чемпіонату.

Травмовані гравці

Джонні Еванс (травма литки), Райан Бертранд (операція на коліні) і Джеймс Джастін (розрив ахіллового сухожилля).

Ключова статистика

  • Манчестер Юнайтед має хорошу історію протистоянь з Лестер Сіті і виграв 69 з 136 очних матчів між командами, на противагу 36 перемогам Лестер Сіті. 
  • Манчестер Юнайтед провів чотири матчі Прем’єр-ліги без перемог над Лестер Сіті, перш ніж минулого року виграв матч-відповідь з рахунком 1:0. 
  • Лестер уникнув поразки в останніх двох виїзних матчах проти Манчестер Юнайтед в Прем’єр-лізі – це найкращий показник у чемпіонаті проти Червоних дияволів з 1977 року. 
  • Манчестер Юнайтед забив у кожному з останніх 27 матчів Прем’єр-ліги проти Лестер Сіті, лише Манчестер Сіті має кращий показник проти конкретного суперника у турнірі.
  • Після серії з чотирьох поразок у Прем’єр-лізі минулого року, Манчестер Юнайтед програв лише 3 з 21 останніх матчів у турнірі.

+3000 грн бонус для нових гравців

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

one + five =