in

Як скачати і встановити Favbet на Android

Завантажити програму БК Favbet на пристрої Android напряму через Google Play не вийде, адже ресурс не розповсюджує програми, які мають відношення до азартних ігор. Але скачати і встановити додаток «Фаворит спорт» ви можете абсолютно безкоштовно.

Характеристики додатку

🗃️ Розмір41,9 Мб
🔑 Доступністьбезкоштовно
🎬 Версія3.44.6
📲 Сумісністьвід Android 5.0 і вище
⌨️ РозробникУкраїнська Національна Лотерея
🔞 Вікові обмеження18+

Як скачати та встановити Favbet на Android

  1. Дозвольте скачування програм з різних джерел. Для цього в «Налаштуваннях» телефону потрібно перейти до розділу «Безпека», потім «Невідомі джерела» та натиснути «Так». 
  2. З пристрою зайдіть на офіційнй сайт БК «Фавбет».
  3. Пролистайте до низу, де знаходяться два посилання на завантаження мобільного додатку – на iOS та Android. Натисніть на нам кнопку з надписом «Google Play». Знизу з’явиться сповіщення  підтвердіть скачування apk-файлу.
  4. Встановіть Андроїд додаток. Після скачування apk-файлу встановіть програму Favbet. Система сама запропонує вам завантаження, яке треба просто підтвердити.
Скачування додатку з офіційного сайту Favbet

Важливо, що безпечне завантаження «Фавбет» можливо лише з офіційного сайту компанії. 

Авторизація та реєстрація

Після завантаження і встановлення шукаємо Android додаток Favbet на робочому столі, заходимо до нього та вводимо логін та пароль, щоб потрапити до свого облікового запису. 

Якщо ви не маєте акаунту «Фавбет» натисніть «Зареєструватись» у Андроїд додатку. Для початку вкажіть адресу своєї електронної пошти, номер мобільного та країну проживання, а також придумайте надійний пароль. Більш детально про реєстрацію у Favbet.

Авторизація в мобільному додатку

Огляд інтерфейсу та корисні функції

Після того, як клієнт встановив програму і зайшов до свого облікового запису, він бачить внизу 4 вкладки: «Live», «Спорт», «Купон» «Ігри» та «Меню». Інтерфейс Андроїд додатку «Фаворит спорт» мало чим відрізняється від веб-версій офіційного сайту. 

Відмінність додатку на Android від iOS помітна більше. Наприклад, в iOS-версії знизу є додаткова вкладка «Головна», де відображаються всі топ-події спорту. На Android такої вкладки нема. В інших аспектах обидві версії та офіційний сайт максимально схожі, як за інтерфейсом, так і за можливими функціями.

Live

У розділі «Live» користувач може знайти всі матчі  будь-яких видів спорту, які проходять у реальному часі. Це зручно, адже виходячи з деяких результатів та статистики матчу, можна зробити більш точний прогноз на поєдинок.

Вкладка «Live»

Окрім того, за деякими подіями ви можете слідкувати наживо прямо з Андроїд програми. Поєдинки, де «Фавбет» надає пряму трансляцію, позначаються рожевою кнопкою з білим трикутником всередині. Щось схоже на логотип YouTube.

Якщо у додатку на Android «Фавбет» не транслює поєдинок, найчастіше, компанія надає графічну трансляцію з текстовим описом подій, які відбуваються у матчі. Також БК надає прекрасні статистичні дані багатьох матчів та очних зустрічей між командами, що грають. Це також суттєво спрощує аналітику та допомагає підібрати правильне парі.

Спорт

Розділ «Спорт» дає можливість гравцям зробити ставку до початку матчу. У Андроїд додатку «Фавбет» представлені лінії з великої кількості видів спорту, від футболу та баскетболу до флорболу, дартсу чи комп’ютерних змагань з CS:GO.

Вкладка «Спорт»

Є і максимально цікаві та незвичайні події, на які можна зробити прогноз в цьому розділі. Зайшовши до розділу «Спеціальні ставки» ви можете спрогнозувати хто виграє кінопремію «Оскар», який будет курс Bitcoin чи у якому році людина ступить на планету Марс.

У розділі «Купон» відображається подія або кілька подій, які клієнт вибрав для ординару чи експресу.

Ігри

Перейшовши до вкладки «Ігри», ви знайдете велику кількість казино, Betgames – ставки на карточні змагання, де у прямому ефірі дилер Favbet роздає карти, а ви можете поставити на те, чия карта буде вища, яка буде за кольором чи за мастю.

Вкладка «Ігри»

Також у «Фавбет» на Андроїд є ставки на віртуальний спорт, де комп’ютер самостійно генерую результати поєдинків. Перевагою парі на віртуальний спорт є швидкість розрахунку, адже чекати результату треба всього декілька десятків секунд. Головний недолік – все залежить від комп’ютерного розрахунку БК. Тобто, компанія сама вирішуватиме, який результат надавати, тому ми не рекомендуємо цей вид парі.

Aviator

Останнім часом набрала популярність гра Aviator та подібна до неї JetX. Суть цих ігор заключається в тому, що гравець робить ставку, припустимо 50 грн. Далі у грі починає злітати літак чи ракета, яка поступово набирає коефіцієнт. Гравцю треба вчасно зупинитись та забрати виграш, доки цей літак не полетів. Якщо гравець не встиг забрати виграш до цього моменту, його парі згорає. На мій погляд, гра доволі цікава та може навіть принести прибуток, якщо грати обережно.

Гра «Авіатор»

У розділі «Меню» на Андроїд клієнту запропоновані декілька розділів. Відкривши розділ, гравець може дізнатись свій ігровий баланс, прочитати повідомлення від Favbet, отримати запропонований бонус, а у разі проблем звернутися до служби підтримки. Цікавим розділом є «Відповідальна гра», де клієнт має змогу самостійно встановити обмеження у вигляді максимальної суми ставки або депозиту на вказаний період. 

Як зробити ставку

Щоб поставити ставку у «Фавбет», спочатку поповніть ігровий баланс мінімум на 25 грн. Після поповнення оберіть подію або кілька подій, на які хочете поставити, введіть суму парі та укладіть парі. Детальна інформація, як зробити ставку у «Фавбет».

Як зробити сатвку у Фавбет

Як поповнити рахунок

Поповнити рахунок Favbet ви можете трьома способами – через банківську картку, електронний гаманець або термінали EasyPay. Зручніше поповнювати баланс банківською карткою, а мінімальна сума поповнення складає 25 грн.

Як поповнити рахунок Favbet

Як вивести кошти з Favbet

Вивести кошти з «Фавбет» можна на банківську картку чи електронний гаманець. Більшість користувачів користуються саме першим варіантом, де мінімальна сума виводу складає всього 100 грн. Зазначу, що компанія віднімає 1,5% від виводу на карту у гривнях. Також, щоб вивести кошти, потрібно спочатку пройти верифікацію акаунту.

Виведення коштів з Favbet

Плюси і мінуси додатку «Фавбет» 

Дизайн Favbet для Android майже ідентичний до офіційного сайту компанії – звикнути буде просто. З плюсів мобільного додатку виділю його автономність, меншу витрату трафіку у зв’язку з відсутністю реклами та простоту у використанні. Ви маєте можливість робити ставки будь-де, маючи стабільний інтернет та більш-менш сучасний девайс. Також програма сама оновлюється, тож вам не потрібно кожен раз знову скачувати і встановлювати Favbet на Android.

Недоліком програми є те, що її не можна напряму встановити з Google Play, а треба скачувати apk-файл з сайту. Також у «Фавбет» інколи виникають проблеми з серверами, через що є проблеми з входом до акаунту та довгим очікуванням на розрахування парі. 

Куди звертатись у разі проблем

Якщо у клієнта виникли питання або проблеми з акаунтом, він може звернутись до служби підтримки після входу у «Фавбет» прямо з мобільного додатку, написавши в онлайн-чат, або на пошту. Також є можливість зателефонувати на гарячу лінію за номером +380 (8002) 1 04 14.

Служба підтримки БК Фавбет

Відповіді на питання

Чи можна скачати мобільний додаток Favbet з Google Play? 

Ні, адже політика ресурсу забороняє розповсюджувати азартні ігри. Тому завантажувати Андроїд програму потрібно через офіційний сайт БК.

Що робити, якщо не завантажується apk-файл?

Причини може бути дві: ваш девайс не відповідає мінімальним вимогам або на смартфоні відключена функція, яка дозволяє скачати програми не з Google Play. Для вирішення другої проблеми в налаштуваннях дозвольте завантаження файлів з невідомих джерел.

Чи потрібно повторно реєструватись у додатку?

Ні. Після скачування програми на Андроїд ви повинні ввести логін та пароль, щоб авторизуватись у своєму обліковому записі.

Як оновити додаток?

Під час скачування програма запитує дозвіл на автоматичне оновлення. В налаштуваннях треба встановити галочку, щоб софт оновлювався автоматично.

Оновлення мобільного додатку Favbet
Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

one + seven =