in

Як поповнити рахунок GGbet

У Букмекерській конторі ГГБет можна внести від 100 грн на ігровий рахунок. Доступна лише один платіжний засіб– банківські картки. Кожний банк встановлює ліміти на транзакції та час їх обробки. В більшості випадків гроші надходять на ігровий рахунок ГГБет миттєво.

Ми розкажемо, як внести депозит у букмекерській компанії GGbet. Розглянемо бонуси, які видають гравцям на перший та подальші депозити. Наведемо покрокові інструкції з поповнення рахунку GGbet банківською карткою. Розкажемо про ліміти БК та банків на суми поповнення. Відповімо на важливі питання гравців щодо внесення коштів у букмекерській конторі.

Як поповнити рахунок GGbet банківською карткою

Депозит вноситься так:

  1. Авторизуйтеся в особистому кабінеті на офіційному сайті або мобільних додатках. Якщо акаунту немає, необхідно створити акаунт у GGbet.
Авторизація у БК ГГбет
Авторизація у ГГбет
  1. Натисніть кнопку з зображенням плюса у верхній частині головної сторінки.
  2. Виберіть вкладку Депозит.
Доступні транзакції в Касі БК
Доступні фінансові операції в Касі букмекерської контори
  1. Вкажіть суму поповнення та натисніть «Депозит».
Депозит у GGbet
Поповнення рахунку у GGbet
  1. Вкажіть реквізити картки та підтвердіть оплату.
Реквізити банківської картки для депозиту у ГГбет
Реквізити банківської картки для поповнення рахунку ГГбет

Кошти мають надійти на ігровий рахунок миттєво. Якщо з картки кошти списались, але не зарахувались на баланс ГГбет, зверніться до служби підтримки. Оператору необхідно буде надати реквізити рахунку, ID користувача, час транзакції, скріншот, що підтверджує зняття коштів. 

Ліміти на депозити у букмекерській конторі ГГБет

Одним платежем у БК можна внести від 100 до 29 999 грн. Менші та більші суми просто не зараховуються, ви отримаєте повідомлення про помилку. 

Банки також обмежують суми транзакцій. Так, у Приватбанку можна зробити 60 платежів на місяць, тобто по 15 депозитів за тиждень. Загальна сума поповнень має бути в межах 200 000 грн.

Користувачі Ощадбанку протягом доби можуть внести лише до 1000 гривень. Цей ліміт можна спробувати підвищити, якщо звернутися в техпідтримку банку. Для izibank та Sportbank обмеження складає 150 000 грн на місяць, а користувачам Акордбанку дозволяється вносити до 3-х депозитів щодоби.

Бонуси за поповнення рахунку GGbet

Букмекерська компанія пропонує гравцям такі депозитні акції після авторизації в ГГБет:

  • Вітальний пакет на кіберспорт. Це +1500% на перше поповнення, але не більше 12 000 гривень та +200% на другий депозит, максимальна сума становить 12 000 гривень.
  • Вітальний пакет на спорт. Це +200% на перше поповнення до 12 000 грн.

Букмекерська контора ГГБет також пропонує Фрібети на футбол, кіберспорт, Dota 2 та безліч депозитних бонусів, розіграшів. Однак, ці акції є тимчасовими і актуальні протягом кількох тижнів. Радимо слідкувати за оновленнями в розділі Акції та переглядати актуальні бонуси в особистому кабінеті.

Умови та правила поповнення рахунку

У Букмекерській конторі ГГБет дозволяється використовувати лише банківські картки, а транзакції виконуються тільки в гривнях. Банки можуть встановити комісії на такий переказ коштів.

Ви повинні робити депозит з особистої картки. Заборонено використовувати навіть платіжні засоби, що належать родичам. Зазначимо, що ви можете використовувати картки кількох банків. Головне перед використанням нової картки зверніться в техпідтримку, попередьте про це і за необхідності після поповнення рахунку надайте квитанцію для перевірки. 

Найпоширеніші запитання

Під час переказу коштів виникла помилка. Гроші списали, але на рахунок вони не пришли. Куди звертатись?

Ми рекомендуємо написати в онлайн-чат підтримки БК на офіційному сайті або в мобільних додатках. Якщо оператор чату не відповідає або не може допомогти, спробуйте звернутися на пошту [email protected].

Що робити, якщо вичерпано ліміт банку на поповнення рахунку?

Щоб зробити нове поповнення, можна обрати карту іншого банку. 

Як довго гроші надходять на рахунок БК GGbet?

Зазвичай зарахування коштів відбувається моментально. Затримки можуть бути пов’язані з технічними проблемами, або необхідністю верифікувати акаунт.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

10 + eleven =