in

Огляд букмекерської контори Favbet

Фавбет – легальний український букмекер, який дає вітальний бонус до 10 000 гривень. Особливості Favbet: зручний сайт, додатки на Андроїд та Айфон, вивід грошей за декілька секунд на картки ПриватБанку, можливість отримати «повернення депозиту» для мінусових гравців – у такому випадку не буде зніматись 19,5% податку. Також у додатку є сповіщення про розрахунок ставки, а верифікація проходить автоматично через банківські додатки або Дію.

Я роблю ставки у букмекерській конторі favbet.ua з моменту заснування сайту і бачу, що змінюється у Фавбет з точки зору гравця. В огляді БК Фавбет я розповім більш детально про всі важливі моменти, акцентуючи увагу як на плюсах, так і на мінусах букмекерської контори. Якщо ви просто хочете перейти на сайт букмекера, натисніть кнопку нижче.

У букмекерській конторі «Фавбет» ви можете робити ставки через сайт або додатки для Android та iOS. Поповнити рахунок можна з банківської карти або через термінал. Перед початком гри потрібно пройти верифікацію.

Інформація про букмекерську контору Favbet

КраїнаУкраїна
Рік заснування1999
Мінімальний вік гравця21 рік
Валюта рахункугрн
Платіжна системаVISA, MasterCard
Бонус на перший депозит10 000 грн
Мінімальна ставка10 грн
Максимальна ставкаІндивідуально
Служба підтримки[email protected], 0 (800) 213 283, лайв чат, Telegram
ДодатокiOS, Android
Ліцензія№ 433 від 13.12.2022

Огляд офіційного сайту «Фавбет»

Функціонал розділу сайту букмекерської контори ділиться на дві великі групи – ставки в прематчі та лайві.

Ставки у прематчі. Розділ зі ставками в прематчі та лайві. У прематчі за замовчуванням відкриваються футбольні події, ви можете переключити на будь-який інший вид спорту – від баскетболу до велоспорту. Всього 30 видів спорту.

Парі на кожен вид спорту діляться по країнам. На футбол також «Фавбет» пропонує парі на підсумки змагань і спеціальні ставки: статистика, трансфери, гравці, клуби проти гравців, гравці проти гравців.

Найбільше подій букмекерська контора Favbet пропонує на футбол (550+), кіберспорт (150+), ММА (80+). По інших видах спорту БК «Фавбет» пропонує мало подій – в районі 10.

Головне меню букмекерської контори
Вид головного меню в мобільній версії сайту. Спорт – парі до початку гри, лайв – ставки на матчі, які вже почалися

Вибір подій. У лінії з усіма матчами є корисний функціонал від «Фавбет» – ви можете відобразити відразу 6 варіантів парі для кожної події. Вибрати можна з ринків 1Х2, подвійний результат, тотал і фора. Це корисно, якщо ви любите ставити на популярні ринки ординарами і шукаєте хороший коефіцієнт, або збираєте експрес. Цей функціонал є як у прематчі, так і в лайві.

Як обрати ставку за замовчанням
Вибір коефіцієнтів, які будуть відображатися в списку подій букмекерської контори «Фавбет»

Топ подій. У повній версії сайту відображається топ найближчих важливих подій. Наприклад, 2 червня на першому місці топа відображалася гра Уельсу проти України, яка повинна була пройти 5 червня.

Топові події букмекерської контори

Ставки в лайві. Увечері 2 червня 2022 року в лайві можна було поставити на 84 події. 28 з них – футбол, 15 – теніс, 10 – настільний теніс, 10 – футбольна статистика. Подій на інші види спорту менше 10.

Зміни коефіцієнтів в лайві підсвічуються кольоровими куточками. Рожевий знизу – коефіцієнт падає, зелений вгорі – кеф зростає. Іноді букмекер не приймає парі на деякі результати. В такому випадку коефіцієнт пропадає, а на його місці відображається замок. Якщо вам потрібно зробити ставку, почекайте, поки замість замку з’явиться коефіцієнт.

Рост та падіння коефіцієнтів

Порівняння команд у букмекерській контори «Фавбет» потужне – повний H2H перед грою: інформація про матч, ймовірність перемоги, поточна форма команд, серії, останні матчі з коефіцієнтами на 1Х2, найближчі матчі, таблиця турніру, статистика рефері.

Щоб порівняти команди, виберіть кнопку графіків, в новій вкладці відкриється порівняння від сайту sportradar, там же ви знайдете іншу статистику: огляд турніру, всіх команд, суддів і стадіонів. Тут ви можете переглянути статистику по будь-якому турніру і в будь-якому виду спорту.

Реєстрація

У 2023 році ви можете зареєструватісь на двох версіях Фавбет: про .com версію ви можете прочитати нижче, а також на легальному в Україні сайті favbet.ua. Якщо ви знаходитесь в Україні, то букмекер автоматично вас зареєструє на легальному сайті. Його перевага – тут ви зможете поповнити рахунок банківською карткою. На .com сайті такої можлівості немає.

Щоб почати робити ставки, потрібно зареєструватися в букмекерській конторі. Це можна зробити як через сайт favbet.com, так і встановивши додаток на Андроїд або Айфон. Великої різниці, як саме реєструватися немає. Ми розповімо, як зареєструватися через офіційний сайт «Фавбет». Читайте про усі особливості реєстрації у окремій статті реєстрація у БК Фавбет.

  1. Зайдіть на сайт і натисніть кнопку «Реєстрація».
Кнопка реєстрації у БК
  1. Заповніть 4 поля: оберіть країну, введіть номер телефону, пошту, пароль. За замовчуванням буде обрана Україна.
Усі поля для реєстрації у БК
Вимоги до пароля: від 8 до 14 символів, тільки латинські цифри і букви і потрібно використовувати великі і малі букви одночасно. Зверніть увагу, що заборонені спеціальні символи
  1. Підтвердіть реєстрацію. Після цього ви зможете увійти в свій аккаунт із зазначеними імейлом і паролем.
Вход на сайт
Будьте обережні з введенням пароля, якщо його не пам’ятаєте. Після 5 невірних вводів букмекерська контора автоматично заблокує акаунт. Щоб увійти на офіційний сайт «Фавбет» після цього, потрібно буде написати в техпідтримку і вислати їм фото документів. Ми рекомендуємо вибрати кнопку «Забули пароль» після 2-3 невірних вводів пароля

Активуйте програму лояльності FavBet CLUB під час реєстрації, або піссля неї в особистому кабінеті, щоб отримувати 30% від ставок на бонусний рахунок.

Верифікація

Верифікація або ідентифікація в «Фавбет» – це підтвердження ваших особистих даних. Щоб їх підтвердити, потрібно надіслати в техпідтримку букмекерської контори фотографії паспорта. Укладати парі ви можете без підтвердження особи. Але вивести гроші зможете тільки після верифікації.

Яка ще користь від ідентифікації – захист вашого аккаунта. Ви завжди зможете його відновити, відправивши фото паспорта. У нас відновлення зайняло 20 хвилин.

Як пройти верифікацію

  1. Зайдіть в профіль. Для цього виконайте вхід у БК Фавбет. Натисніть на значок вашого профілю і виберіть «Баланс».
Як пройти верификацію
Також в розділ можна зайти, натиснувши на «Поповнити рахунок» в повній версії сайту, а після перейти в розділу для виведення коштів
  1. Почніть виводити гроші. Виберіть «Вивести гроші», букмекер запропонує пройти верифікацію.
  2. Вкажіть свої дані: громадянство, тип документа, номер документа, дата видачі, місце видачі. Перевірте всі дані, відредагувати їх буде не можна. Документ підійде будь-який, який підтверджує вашу особистість, наприклад, підійде український паспорт.
  3. Завантажте фотографії документа. Коли ми завантажували фото українського паспорта, знадобилося три фото: два розвороту з фотографіями і сторінка з пропискою. Завантажити фото можна як за допомогою кнопки на сторінці верифікації «Фавбет», так і відправити їх на пошту.

Докладніше про верифікацію у Фавбет ми написали у окремій статті.

Переписка со службой поддержки
Від відправки заявки до проходу ідентифікації пройшла 1 година і 5 хвилин

Відеоінструкція по верифікації українською мовою

Як завантажити додаток Favbet

Ставити з телефону найзручніше через додаток. У букмекерській конторі «Фавбет» є додаток як для Айфона на iOS, так і для Андроїда.

  1. Зайдіть на сайт favbet.com з телефону. Ви побачите банер зверху.
  2. Натисніть «Встановити».
Банер для встановлювання додатку
  1. Якщо у вас Андроїд, то файл автоматично завантажиться. Як скачати і встановити Favbet на Андроїд. Якщо Айфон – вас перенаправить на сторінку програми «Фавбет» в App Store.
  2. Встановіть файл на Андроїд або скачайте додаток з App Store.
  3. Готово, посилання на додаток з’явиться на робочому столі телефону.

Якщо у вас не з’являється банер вгорі, пролистніть сайт вниз до значків App Store і Google Play. Значки – посилання на додаток. Виберіть потрібний значок, щоб завантажити додаток Favbet на Айфон або Андроїд. Як скачати Фавбет на Айфон.

Значки Апстор та Гугл плей на сайті БК

Як зробити ставку

Коротка інструкція. Щоб укласти парі в «Фавбет», зайдіть в свій профіль, відкрийте список матчів, натисніть на коефіцієнт потрібної події, введіть суму ставки в купоні і клікніть «Зробити ставку».

Ставка в лайві – це парі на гру, яка вже йде. Щоб побачити список таких ігор, зайдіть в меню Live. Ставка у прематчі – парі на ігри, які ще не почалися. Це може бути як гра, яка пройде завтра, так і матч, який почнеться через 2 хвилини. Усі прематч ігри ви знайдете в розділі «Спорт».

Детальна інструкція

  1. Відкрийте список ігор лайв або прематч розділу.
  2. Натисніть на коефіцієнт потрібної події – подія додасться в купон.
  3. Введіть суму, або виберіть: 50, 100, 200 грн.
  4. Укладіть парі – тапніть на зелену кнопку «Зробити ставку».

Наш експерт детально описав як робити ставки в Фавбет.

Скріншот купона та інструкція як зворити ставку - ввести суму, нажати кнопку знизу
«Фавбет» відразу вказує суму потенційного виграшу. У нашому випадку при парі 25 грн і коефіцієнті 2.79 ми можемо виграти 69, 75 гривень. Ця сума виходить шляхом множення: 25 х 2.79.

Як поповнити рахунок

Поповнити рахунок в букмекерській конторі «Фавбет» ви можете декількома способами: банківською картою, AdvCash, криптовалютою. У додатку «Фавбет» на Айфон ви також можете поповнити рахунок через Apple Pay. Щоб внести гроші, натисніть на меню профілю і виберіть «Поповнити рахунок». Читайте про усі способи поповнити рахунок і правила поповнення.

Як попвнити рахунок
Поповнити рахунок ви можете тільки зі своєї карти або електронного гаманця. Не можна поповнити рахунок з карти членів сім’ї

Банківською картою

  1. Виберіть поповнення карткою.
  2. Введіть суму, мінімум 25 гривень.
  3. Виберіть спосіб платежу: Master Pass або GPay.
Щоб поповнити рахунок, вкажіть скільки грошей ставите та виберіть спосіб платежу Мастерпас чи Гугл Пей

Як додати нову картку. Якщо ви поповнюєте рахунок в перший раз або хочете внести депозит з іншої карти, вам потрібно додати нову банківську карту. Для цього натисніть кнопку з плюсом «Депозит за допомогою картки» → «Додати нову картку» → Введіть реквізити → «Поповнити рахунок».

Додавання нової картки

Криптовалютою

Ви можете поповнити рахунок за допомогою 7 видів криптовалюти: Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Etherium, Tether USD (Erc20), TRON, Tether USD (Trc20).

  1. Створіть гаманець, або активуйте раніше створений гаманець.
Стровення криптовалютного кошельку у букмекерскій компанії
  1. Натисніть «Поповнити рахунок».
Поповнення криптовалютою
  1. Оберіть потрібну криптовалюту і натисніть на стрілку, щоб побачити адресу гаманця і умови зарахування. Важливі умови – мінімальна сума і кількість підтверджень, після яких зараховується платіж.
Умови попвнення криптовалютою - мінімальна сума
У кожної криптовалюти є мінімальна сума поповнення. Якщо ви перекажете на гаманець менше, то втратите гроші

Як вивести гроші

Замовити виведення грошей можна в особистому кабінеті. Мінімальний вивід на банківську карту 100 грн, максимальний – 29 900 грн, при виведенні грошей букмекерська контора стягує комісію 1,5%. Вивід не моментальний, зазвичай потрібно почекати хвилин 10 після створення заявки. Читайте більш детально як вивести гроші з Фавбет.

  1. Зайдіть в Меню → Баланс → Виберіть гаманець → Вивести кошти.
  2. Вкажіть суму, введіть пароль від аккаунта.
  3. Натисніть «Вивести кошти».
меню вывода денег
Якщо ви виводите гроші на картку, ваш банк може встановлювати власні ліміти зарахувань. Букмекер попереджає, що п’яте і наступні зарахування на карту за добу банк може відхилити

Маржа і коефіцієнти

Маржа – це комісія букмекерської контори, яку вона бере за кожну ставку. Гравці не бачать цю комісію, тому що букмекер ніде її не вказує. Але букмекер закладає її в коефіцієнти, занижуючи їх. Тобто, чим нижче коефіцієнт, тим більше маржі забирає БК.

Маржу можна вирахувати, підставивши коефіцієнти, які дає букмекерська контора, в калькулятор маржі. Щоб зрозуміти, наскільки вигідно ставити в букмекерській конторі Favbet, ми порівняємо маржу цієї БК з маржею інших кращих українських букмекерських контор – Parimatch і Vbet.

Маржа не постійна, вона різниться в матчах, видах спорту, лайві, прематчі. Тому ми порівняємо її в різних варіантах для основних результатів: 1Х2.

У прематчі

Маржа в прематчі у «Фавбет» висока. Найвища – на баскетбол в Пуерто-Ріко – більше 8%. Найменша маржа на матчі англійської Прем’єр-ліги, які починаються через 1,5 місяця, – 5%. АПЛ – єдиний турнір, де «Фавбет» пропонує більш вигідні коефіцієнти, ніж «Паріматч».

Футбол. Ліга чемпіонів. Пюнік – Клуж
Favbet 6.60, 3.95, 1.49. 7,58%
Parimatch 7.70, 3.80, 1.48. 6,87%
Vbet 7.90, 3.76, 1.52. 5,04%

Футбол. АПЛ. Фулґем – Ліверпуль
Favbet 10.00, 5.60, 1.29. 5,38%
Parimatch 9.30, 5.80, 1.29. 5,51%
Vbet 9.80, 5.80, 1.32. 3,20%

Баскетбол. Пуерто-Ріко. Грісес Умакао – Хігантес Кароліна
Favbet 2.68, 1.41. 8,24%
Parimatch 2.70, 1.50. 3,70%
Vbet 2.75, 1.47. 4,39%

Теніс. Wimbledon. Соуза Жуан – Гаске Рішар
Favbet 2.55, 1.50, 5,88%
Parimatch 2.65, 1.48. 5,30%
Vbet 2.67, 1.48. 5,02%

У лайві

В Live у «Фавбет» також висока маржа 5-7%, проте у кіберспорті букмекеру вдалося перемогти за коефіцієнтами «Паріматч», які позиціонують себе кіберспортивним букмекером. Придивіться до «Фавбет», якщо ви ставите на кіберспорт.

Теніс. Wimbledon. Доден Осеан – Остапенко Олена
Favbet 10.50, 1.04. 5,68%
Parimatch 15.00, 1.03. 3,75%
Vbet 18.00, 1.03. 2,68%

Футбол. Китай. Шаньдун Тайшань – Хенань Суншань Лунмен
Favbet 1.04, 14.50, 30.00. 6,38%
Parimatch 1.04, 16.00, 37.00. 5,11%
Vbet 1.03, 15.00, 44.00. 6,03%

Кіберспорт. Counter-Strike. EC Kyiv – Ungentium
Favbet 1.50, 2.47. 7,15%
Parimatch 1.45, 2.52. 8,65%
Vbet – немає гри

Волейбол. Іспанія – Сербія
Favbet 1.85, 1.87. 7,53%
Parimatch 1.85, 1.90. 6,69%
Vbet 1.84, 1.90. 6,98%

Як отримати бонус на перший депозит

БК Favbet дає бонус за перше поповнення рахунку до 4500 грн. Його можуть отримати тільки нові зареєстровані гравці. Бонусні гроші можна витратити на парі, або вивести з рахунку.

  1. Зареєструйтесь на офіційному сайті букмекерської контори Favbet.
  2. Поповніть рахунок мінімум на 100 гривень протягом 10 днів після реєстрації.
  3. Перейдіть в особистий кабінет, розділ «Бонуси» і натисніть «Старт» протягом 48 годин.
  4. Робіть ставки протягом 10 днів.
  5. Відіграйте бонус. Сума відіграшу повинна в 15 або 25 разів перевищувати суму поповнення. Якщо ви поповнили на 100 – 600 грн, то х15, в іншому випадку – х25.
  6. Прийміть бонус в особистому кабінеті.

Наприклад, ви зареєструвалися і поповнили рахунок на 1000 грн. Букмекерська контора Favbet запропонує вам бонусом отримати ще 1000 гривень. Для цього вам потрібно почати відігравати бонус і укласти парі на 15 000 грн за 10 днів. Детальніше про бонус Фавбет на перший депозит.

Умови відіграшу бонусу

  • Зараховуються як виграшні, так і програшні ставки.
  • Букмекер приймає парі з коефіцієнтом від 1.50.
  • Заборонено ставити на дзеркальні результати. Це коли ви опиняєтеся у виграші при будь-якому результаті.
  • Cash Out і ставка без ризику не враховується.
  • Мінімальна сума парі – 15 грн, максимальна – 1000 грн. Мінімальна сума спина – 1 гривня.
  • Мінімум потрібно укласти 5 парі.
  • В відіграш не враховуються: Казино Live, Настільні ігри, Рулетка, TVBET, BetGames.TV і Віртуальний спорт.

Крім того, «Фавбет» видасть за перше поповнення ще й ставку без ризику 500 гривень. Читайте нижче, як укласти парі без ризику.

Як зробити ставку без ризику

Ставка без ризику – це парі на гроші від букмекера. У разі непрохода сума парі повернеться до вас на рахунок, а в разі проходу ви отримаєте виграш. Отримати ставку без ризику можуть нові гравці протягом 10 днів після реєстрації. Максимальна сума – 500 гривень. 

  1. Зареєструйтесь на favbet.ua. Протягом 24 годин в особистому кабінеті з’явиться ставка без ризику.
  2. Перевірте активацію в Меню → Бонуси → Ставка без ризику. Ви побачите зворотний відлік часу, до якого ви можете укласти безкоштовне парі.
  3. Натисніть «Зробити ставку».
  4. Додайте в купон потрібне парі і вкажіть суму парі.
  5. Виберіть «Ставка без ризику» знизу купона.

Докладніше про ставку без ризику ми розповіли у окремій статті. Дізнайтеся про умову, без якої неможливо отримати бонус.

Ставка без ризику вмикається у купоні

Що таке кешаут в «Фавбет» і як його отримати

Кешаут – це достроковий розрахунок ставки до фінального результату події. Він корисний, якщо ви уклали парі випадково і до матчу ще багато часу. В такому випадку можна повернути майже всю суму. Або якщо ви бачите, що ставка програє, в такому випадку можна повернути частину грошей. 

Як заробити на кешауті – ви поставили на аутсайдера по високому коефіцієнту, і він почав вигравати по ходу матчу. Можна забрати гроші раніше, не чекаючи, поки фаворит зламає аутсайдера, а парі програє.

Кешаут завжди менш вигідний, ніж ставка на дзеркальний результат в інший букмекерської конторі. Але це більш простий і швидкий варіант.

Як отримати кешаут

  1. Натисніть Меню → Історія ставок → Нерозраховані ставки.
  2. Натисніть зелену кнопку з Cash Out, якщо вас влаштовує сума.
  3. Підтвердіть запит.
Кешаут у Фавбет

Відгуки

Особливість відгуків про цього українського букмекера в 2022 році – рейтинг зіпсований росіянами. Тому загальний рейтинг у букмекерській контори Favbet низький. Для розуміння ситуації ми переглянули інші відгуки.

Відповідь Фавбет росіянам

Найчастіші відгуки

Що поганоЩо добре
Порізка аккаунтаШвидке поповнення
Довга верифікаціяШвидкий вивід грошей до 20 хвилин
Комісію за вивід платить гравецьШвидка техпідтримка
Низькі коефіцієнти

Аналіз відгуків

Можемо підтвердити швидке поповнення і виведення. Техпідтримка дійсно швидка. Ми зверталися і з приводу верифікації та розблокування акаунта. Верифікація зайняла 1 годину, а розблокування 20 хвилин. Причому писали ми на електронну пошту.

Довгу верифікацію не підтверджуємо, наприкінці 2023 року вона майже моментальна. До порізки акаунта у нас не дійшло, але якщо це станеться, ми оновимо огляд букмекера Favbet. Також підтверджуємо неприємний момент із комісією за виведення. Під час виведення на карту букмекерська контора знімає 1,5%. Це не страшно, але варто повідомити про комісію гравцеві заздалегідь.

Коефіцієнти дійсно низькі в більшості випадків, але навіть за невеликої вибірки нам вдалося знайти вигідніші коефіцієнти, ніж у конкурентів – у футболі та кіберспорті.

Відповіді на питання

У Favbet є гаряча лінія?

Так, безкоштовний номер для України 0 (800) 213 283, працює цілодобово.

Як правильно Favbet або Фаворит?

Favbet – це легальна букмекерська контора, а Фаворит її стара назва.

Що вибрати, Favbet або Парі матч?

У кінці 2023 року ви можете легально грати лише у букмекерській конторі Фавбет. Паріматч – заблокована в Україні БК за роботу з росіянами.

У Favbet є мобільний додаток?

Так, як на Айфон, так і на Андроїд.

Які є акції у Фавбет?

Для нових гравців Фавбет пропонує дві акції: ставка без ризику до 500 грн і бонус на перший депозит до 10 000 грн.

Який бонус за реєстрацію у Фавбет?

Максимальний загальний бонус – 10 000 гривень.

Як виконати вхід в Фавбет?

Зайдіть на офіційний сайт favbet.ua, натисніть кнопку «Вхід», введіть логін і пароль.

Як вивести гроші з БК Фавбет без паспорта?

Без паспорта вивести гроші неможливо. Обов’язково потрібно підтвердити свою особистість.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

14 − 1 =