in

Програма лояльності БК Favbet

Програма лояльності FavBet CLUB – бонусна програма букмекерської компанії, що дозволяє обмінювати бонуси на призи. Бонуси гравці отримують завдяки щомісячній компенсації програшів до 10%. Обміняти бонуси можна на поповнення рахунку, фріспіни або стувку без ризику. Також гравці отримують до +5% виграшів на експресах

Як приєднатись до FavBet CLUB

  1. Зареєструйтесь у букмекерькій конторі.
  2. Підтвердіть, що згодні стати учасником програми лояльності під час реєстрації. Також пізніше ви можете приєднатись до програми в особистому кабінеті, у розділі «Клуб».
  3. Робіть ставки з загальним коефіцієнтом вище за 1.05. Як робити ставки у Фавбет.

Як працює програма лояльності

Всю необхідну інформацію про FavBet CLUB ви знайдете в особистому кабінеті. Натисніть на значок профілю, та оберіть «Клуб».

меню особистого кабінету

В клубному розділі ви побачите кількість своїх бонусів, ваш статус (Новачок, Любитель, Майстер, VIP), статус бали, помісячний календар з отриманими балами та статусами. Також звідси ви можете перейти до магазину, де можна обміняти бали на призи і подивитись результати.

Статистика

Я покажу свою статистику у програмі лояльності. Я грав на невеликі суми, тому мій статус Новачок. Також я давно не робив ставок у Фавбет, тому ви бачите лише статистику за 2022 рік.

статистика програми лояльності

Також ви бачите статуси – тимчасовий та бойовий. Вони обидва надаються щомісячно, але тимчасовий застосовується до балів за місяць, а бойовий – до тимчасових статусів  за останні три місяці.

Статистика розраховується миттєво. Для перевірки роботи программи лояльності, я зробив 2 ставки по 10 грн. У статистику одразу додалась нова інформація: місяць (лютий 2023 року) додалось 6 статус очків, а також невідомий тимчасовий статус.

календар статусів

Результати

Тут ви бачите історію ставок: ідентифікатор, дату та час ставок, а також суму, яку БК нарахувала вам у статистику гравця. За кожну ставку у 10 грн я отримав по 3 бали. У фільтрах можна налаштувати перегляд статистикки за різні проміжки часу: сьогодні та вчора, протягом 7, 30, 90 останніх днів.

результати нарахування балів

Як підвищити статус

Загалом мій статус – Новачок. За весь час гри у Фавбет я отримав 235 балів, а за рахунок останніх ставок – 6 статус-балів.

кількість статус балів

Загалом у Фавбет є чотири статуси, вони змінюються залежно від кількості статус-балів.

СтатусБали
НовачокДо 3500
Любитель3500 – 50 000
Майстер50 000 – 333 000
VIPБільше 333 000

Щоб змінити статус, потрібно за минулі три календарні місяці набрати потрібну кількість статус-балів.

Що можна отримати безкоштовно

У лютому 2023 року у магазині Фавбет є сертифікати на поповнення рахунку, фріспіни, ставка без ризику. 

Поповнення рахунку

Які саме сертифікати доступні, я не можу перевірити, тому що не маю достатньої кількісті балів. Але на малюнку пишуть 2000 грн, 65$ та 50 євро.

Вартість: 2 млн балів

Фріспіни

Спіни Monster pop та Take the bank: 10, 15 та 20 спінів.

Вартість: 100, 150 та 200 тисяч балів.

Ставка без ризику

На 500 та 1000 грн.

Вартість: 500 тисяч та 1 млн балів.

Скільки потрібно витратити, щоб отримати приз

Я отримав 3 бали за витрачені 10 грн, це 30%. При збільшенні витрат бали нараховуються лінійно, тому з будь якої суми ми завжди будемо отримувати 30%, незалежно від статусу.

Наприклад, 10 спінів за 100 тисяч обійдуться у 333 333 грн, а ставка без ризику на 500 грн – у 1 666 666 грн. Поповнення на 2000 грн зможе собі дозволити лише гравець, який проставив 6 млн 666 тисяч грн.

Я дізнався у сапорта Фавбет, чи змінюється відсоток балів, мені відповіли, що він завжди буде 30%, незалежно від статусу. Тобто назви статусів – лише іміджева штука, можна показати друзям, що ви VIP, наприклад.

відповідь служби підтримки Фавбет у Телеграмі

Висновки

Програма лояльності FavBet CLUB – цікаве доповнення до вашої гри. Але користі для гравців вона не несе, тому що потрібно витрачати сотні тисяч гривень на десятки фріспінів та мільйони на поповнення у 2000 грн. Якщо ви не витрачаєте такі гроші на ставки, то не зможете отримати приз, а якщо витрачаєте, то навіщо вам такі призи.

Я раджу включити програму лояльності під час реєстрації, або в особистому кабінеті. Все ж, ви нічого не втрачаєте, а лише здобуваєте бали. Можливо, умови FavBet CLUB зміняться у майбутньому, а у вас буде можливість отримати приз.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

five × five =