in

Favbet бонус на перший депозит

Букмекерська контора «Фавбет» видає бонус до 4500 грн на перший депозит для новачків. Пропозиція складається з двох частин: «Ставка без ризику» та грошова винагорода 100% від депозиту. Мінімальна сума поповнення для участі в акції – 100 гривень.

Бонус Фавбет на перший депозит – це подвоєння суми першого поповнення у букмекерській конторі. Щоб отримати максимальну кількість грошей, після реєстрації акаунту поповніть рахунок на 2000 грн. Заохочення потрібно відіграти з вейджером х15 або х25, після чого можна вивести гроші.

Як отримати бонус від Favbet

  1. Зареєструйтесь у букмекерській конторі «Фавбет». Як пройти реєстрацію у БК Фавбет.
  2. Внесіть депозит мінімум на 100 грн, максимум – 2000 грн.
  3. Відіграйте акційні бали. Для цього в особистому кабінеті у гравця з’явиться потенційна грошова винагорода. Для його активації необхідно протягом 48 годин після поповнення рахунку натиснути кнопку «Старт», після чого протягом 10 днів здійснювати ставки.
  4. Прийміть бонус на перший депозит. Після того, як беттор закінчив відіграш, йому треба у кабінеті користувача натиснути кнопку «Прийняти». Гроші прийдуть на гаманець, який раніше поповнювали. 

Далі гравець може продовжувати робити ставки чи просто вивести гроші. Винагороду треба прийняти протягом п’яти днів з моменту його відіграшу.

Бонус Фавбет на перший депозит

Правила відіграшу

Якщо сума невелика. Щоб відіграти бонус «Фавбет» на перший депозит, треба робити ставки на суму, яка залежить від поповнення. Якщо поповнення 100–599,99 грн, гравець повинен укласти парі на загальну суму х15 від поповнення. 

Тобто, при поповненні балансу на 100 грн, гравцю треба зробити ставок загальною сумою 1500. Після цього гравець отримає 200 гривень. 

Якщо велика. Тим, хто збирається зробити перший депозит у розмірі 600–2000 гривень, отримати грошову винагороду буде складніше. Гравцям треба відіграти вже не х15 від суми поповнення, а х25

Тобто, якщо новий клієнт хоче отримати максимальний грошовий бонус Favbet, він вносить перший депозит у розмірі 2000 грн на свій ігровий рахунок, після чого повинен укласти парі на 50 000 гривень. Лише після цього він отримає 4000. 

Виграла ставка чи програла – не має значення, головне, щоб сума всіх здійснених парі дорівнювала необхідній сумі відіграшу. Набагато простіше отримати інше заохочення «Фавбет» «Ставка без ризику».

Які ставки підходять для відіграшу

Окрім великих сум для відіграшу акції, існує ряд обмежень до самих ставок, якими можна відіграти бонус «Фавбет» на перший депозит.

  1. Мінімальний коефіцієнт події – 1.50. Якщо це система або експрес, кожна подія повинна бути не нижче цього коефіцієнту.
  2. Підійдуть ставки тільки на різні події. Парі на одну і ту саму подію, навіть на різні результати, не враховуватимуться у відіграші.
  3. Парі на дзеркальні результати заборонені у відіграші. Тобто не можна ставити на ТБ 2,5 і ТМ 2,5 на один і той же матч.
  4. Враховуються лише розраховані ставки. Укладені парі з ознакою «Cash Out» не враховуються у відіграші.
  5. Мінімальна сума для однієї події становить 15 грн, максимальна – 1000.
  6. Мінімальна кількість ставок для відіграшу – 5. Тобто не можна однією ставкою одразу відіграти акційну пропозицію.
Правила відіграшу бонусу Фавбет

Відповіді на питання

Які бонуси за реєстрацію є у Фавбет?

БК пропонує всього два заохочення для нових гравців. Окрім бонуса на перший депозит, ще є Ставка без ризику на 500 грн.

Які гравці можуть отримати бонус від Фавбет?

Будь які повнолітні гравці, які мають лише один обліковий запис у букмекерській конторі та не порушують правил отримання заохочення.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

11 + nineteen =