in

Бонус за 100 ставок від Мелбет

БК Мелбет заохочує регулярних гравців за активну гру різними акціями та бонусами. Міжнародний букмекер надав відвідувачам шикарний список акцій. Кожен зареєстрований, ідентифікований та авторизований клієнт може скористатися подарунками у будь-який зручний час. Про одне з цих заохочень ми зараз поговоримо. Зробіть 100 прогнозів на спортивні події та отримайте свій подарунок.

Як отримати

Немає жодних складнощів у тому, щоб отримати Мелбет бонус за 100 ставок на спорт. Однак потрібно зробити наступні кроки:

  1. Пройти процедуру реєстрації в Melbet (можете також використовувати промокод Мелбет NEWSTAVKA для отримання додаткового бонусу) на офіційному сайті Melbet або увійти до свого облікового запису.
  2. Активувати акцію в особистому кабінеті.
Кнопка отримання бонусів
Розташування кнопки із переліком бонусів у особистому кабінеті
  1. Зробити 100 ставок протягом 30 днів із моменту активації акції.
  2. Після розміщення 100 ставок на спорт у 30-денний термін на ваш рахунок надійде бонус Мелбет, який дорівнюватиме середньому значенню сум зроблених вами 100 ставок.

Звичайно, досить часто виникають ситуації, коли гравець може зробити 100 ставок менш ніж за 30 днів. У такому разі бонус буде виплачено того ж дня, коли буде розрахована ставка під номером 100.

Цим бонусним заохоченням можна скористатися необмежену кількість разів. Як тільки ви зробите 100 ставок, на ваш рахунок надійдуть кошти, й акція буде автоматично продовжена, а потім розпочнеться новий відлік.

Бонусна пропозиція доступна бетторам, які випробовують удачу через офіційний сайт або мобільний додаток. Умови та правила отримання ідентичні. Зверніть увагу: одночасно можна використовувати лише один бонус. Виконайте умови однієї акції, перейдіть до правил іншої. Реєстрація в Мелбет дарує бонус кожному, тому не гайте часу – створіть обліковий запис та оцініть спектр можливостей знаменитого букмекера.

Бонуси при реєстрації
Умови отримання бонусу від Мелбет

Правила та умови

Рекомендуємо вам звернути увагу, що не всі ставки будуть враховуватися в рамках акції «100 ставок від Мелбет». Не є це «палиця в колеса» від букмекера, але деяких умов все ж потрібно буде дотримуватися.

Є певні нюанси, які потрібно враховувати під час укладання пари. Нижче перераховано всі правила та умови, яким має відповідати ставка, щоб бути врахованою для цієї акції:

  • Враховуються ставки лише на спорт.
  • Враховуються ставки типу ординар та експрес у прематчі (до початку події).
  • Враховуються ставки типу ординар, що складаються з подій з лінії LIVE та прематчу.
  • Не враховуються ординари в лінії LIVE та експреси, які складаються лише з подій у лінії LIVE.
  • Враховуються ставки на реальні гроші.
  • Ставки на бонусні кошти та фрібети не враховуються.
  • Враховуються ставки на спортивні події з коефіцієнтом не менше 1.30.

Перед тим, як зробити першу ставку на спорт, переконайтеся, що у вашому персональному кабінеті поставлена ​​галочка навпроти пункту «Участь у бонус-акціях» («Налаштування»). При цьому важливо враховувати, що претендувати на бонус за 100 ставок Мелбет можуть лише зареєстровані клієнти компанії, які пройшли авторизацію на сайті. 

Поповнення рахунку
Доступні методи поповнення рахунку на сайті

Мелбет бонус за 100 ставок нараховується на основний рахунок користувача після того, як буде зроблено останню, соту за рахунком ставку. Ніяких відіграшів або будь-яких інших дій для його отримання не потрібно. Однак, Melbet нагадує, що в окремих випадках служба роботи з клієнтами може запросити копії документів для додаткової верифікації особи.

Рекомендуємо вказувати лише перевірену та достовірну інформацію при заповненні анкети в персональному кабінеті та дотримуватись правила «один клієнт – один обліковий запис». Пробний режим не передбачено, тому перш ніж зробити першу ставку, потрібно створити та активувати персональний обліковий запис. Скасовані чи продані парі на спорт, а також ті, що були розраховані поверненням, виключаються з участі в акції. 

Мелбет бонус за 100 ставок розраховується, виходячи із середнього значення суми всіх ста парі, укладених протягом періоду дії акції. Учасник може самостійно регулювати розмір винагороди, оскільки ніяких особливих вимог до розміру ставки організатори не висувають. Головне встигнути вкластися в обумовлені правилами терміни, оскільки, якщо ви не вписалися в ліміт і зробили хоча б на одну ставку менше, ніж потрібно, список буде обнулений і відлік парі почнеться заново.

З моменту, коли користувач зробив першу акційну ставку, починається відлік 30 днів. Бонус буде зарахований на основний рахунок того ж дня, коли буде зроблено соту ставку. А як витратити бонуси Мелбет – вирішувати вам, тому що ніяких правил та обмежень для цього не встановлено. Відлік наступних 30 днів розпочнеться з дня зарахування бонусу.

Якщо за 30 днів укладено менше 100 парі, то всі зроблені ставки «згорятимуть», відлік починається заново з дня обнулення. Кількість бонусів, які можна отримати в акції Бонус за 100 ставок від Мелбету, не обмежена.

Виграш на ставках – це не успіх, а правильно побудована стратегія. Слідкуйте за всіма пропозиціями букмекера, будьте активними бетторами та не пропустіть шанс укладати парі ще вигідніше.

Висновки

Акція відмінно підійде для активних гравців. Цей бонус – щось середнє між кешбеком та програмою лояльності. Важливо те, що букмекер не намагається ускладнювати завдання гравцям, оскільки мінімальний коефіцієнт 1.30 для однієї ставки не є захмарним. 

Користувачеві просто потрібно робити ставки на спорт, залишатися активним і стежити за термінами, щоб прогрес акції не згорів. Лічильник ставок буде обнулятися, якщо не встигнути зробити 100 парі за 30 днів.

Анастасія Перекупко

Автор: Перекупко Анастасія

Займаюся беттінгом понад три роки. Безпосередньо працювала з кількома українськими букмекерськими конторами та знайома з усіма аспектами їхньої роботи. Якщо у вас є питання стосовно ставок на спорт, я з радістю допоможу.

Залишити відповідь

1 × 5 =