in

Бонус Мелбет на перший депозит

Для нових клієнтів букмекера Мелбет: отримайте до 3000 гривень за депозит та використовуйте ці кошти для спортивних парі. Щоб подарунок опинився у вашому розпорядженні, достатньо лише пройти швидку реєстрацію на сайті БК та внести хоча б мінімальну суму – від 30 грн. Одразу ж на ваш рахунок надійде 100% від внесених коштів. Однак врахуйте нюанс – розмір депозиту може бути різним, а максимальне заохочення складає 3000 грн.

Як отримати

Ознайомтесь з покроковою інструкцією та дотримуйтесь алгоритму дій, щоб ваш бонус на депозит Мелбет якомога швидше опинився на вашому балансі. Отже, для отримання потрібно:

  1. Зайти на офіційний сайт БК та натиснути на кнопку «Реєстрація» праворуч угорі.
Кнопка початку реєстрації
Розташування кнопки початку реєстрації
  1. Заповнити форму, вказавши прізвище, ім’я, e-mail, дату народження, майбутній пароль від облікового запису та мобільний номер. На телефон прийде SMS для підтвердження реєстрації. Також введіть промокод NEWSTAVKA.
Введення промокоду
Введення промокоду при реєстрації
  1. Пройти капчу, погодитися з правилами букмекера, поставивши поряд з ними галочку і натиснути «Реєстрація».
  2. Внести депозит – від 30 до 3000 гривень. 

На особистий ігровий рахунок гравця надійде основний подарунок а також  додаткова сума депозиту, яка дорівнює 100% від депозиту.

Інформація про перший бонус під час реєстрації
Особливі правила нарахування бонусу під час реєстрації

Під час реєстрації обов’язково вказуйте лише правдиву та реальну інформацію. Якщо клієнт все зробив правильно, то Мелбет зарахує бонус на депозит. Вивести відразу дані кошти не можна. Для відіграшу подарунку спочатку необхідно виконати умови акції.

Як відіграти

Щоб гравець отримав можливість для виведення грошей, йому необхідно відіграти їх на експресах. Кожна ставка при цьому має включати не менше ніж 3 події, з коефіцієнтом 1.40 й вище. Наприклад: 

  • вносимо перший депозит 2000 грн; 
  • на баланс приходить 2000 грн; 
  • потрібно укласти парі на загальну суму 2000 х 5 = 10 000 гривень.

Як тільки набереться потрібна сума, бонус у розмірі 2000 гривень перейде на основний баланс та стане доступний для виведення з ігрового рахунку. Розраховані будуть ставки «Перемога першої команди», «Перемога другої команди», «Нічия» та «Точний рахунок».

Загальна сума відіграних коштів не повинна становити більше, ніж бонус на депозит Мелбет. Він вважається програним, а нарахування списуються, якщо по завершенню процесу відіграшу на рахунку беттора залишається менше грошей, ніж допустимо для мінімальної ставки.

Термін дії акції – 30 днів з моменту зарахування бонусу. За цей період необхідно відіграти подарунок на ставках експрес. Якщо беттор не встигне цього зробити, бонус (у повному обсязі чи залишок) згорить.

Умови та правила

З детальними умовами та правилами нарахування можна ознайомитися на офіційному сайті Melbet. Ось найголовніші положення, з якими повинен ознайомитися кожен гравець перед тим, як використовувати бонус на депозит в Мелбет:

  • Сума бонусу дорівнює сумі першого поповнення рахунку, але не може перевищувати 3000 гривень. 
  • Сума бонусу може бути використана тільки повністю. Нарахування бонусу відбувається після першого поповнення рахунку.
  • Гравець має право відмовитись від пропозиції. У разі згоди виведення будь-яких коштів з рахунку стане можливим лише після виконання всіх умов акції. 
  • Для виведення коштів необхідно зробити парі на 5-кратну суму бонусу, що задовольняє умови акції.
  • Парі автоматично йде до заліку виконання умов акції на момент розрахунку. До зарахування йдуть парі «експрес», зроблені на мінімум 3 спортивні події з коефіцієнтом не нижче 1.40 на результати. У розрахунок беруться ставки «Перемога першої команди», «Перемога другої команди», «Нічия» та «Точний рахунок». 
  • При розрахунку ставок за коефіцієнтом 1 (один) або будь-якому коефіцієнту менше 1.40, парі не йде до заліку.
  • Акція припиняє дію за нульового балансу та за відсутності не розрахованих парі.
  • Пропозиція дійсна тільки для одного рахунку, адреси, IP-адреси, номера банківської картки.
  • Melbet має право анулювати пропозицію при виявленні ознак шахрайства або зловживання промо пропозицією. Бонус на депозит від Мелбет також може бути анульований з ініціативи адміністрації букмекера без пояснення причин.

Якщо у правилах прийому парі та виплати виграшів та правилах азартних ігор, опублікованих на сайті Мелбет, не зазначено інших умов, до парі, зроблених в рамках акції, застосовуються загальні умови та положення. Пропозиція обмежена й може бути використана лише одноразово.

Правила та умови бонуса
Детальний опис важливих умов та правил вітального бонуса

Відповіді на питання

Як використати бонус на перший депозит в Мелбет?

Проставити бонус за перше поповнення у БК Мелбет необхідно на експреси. Бонусні кошти використовуються так само як і для ставок на реальні гроші: у особистому кабінеті обираєте спортивну подію та заповнюєте купон зі ставкою. При цьому коефіцієнти ставки мають бути не нижчі, ніж 1.40, а загальна ставка має включати хоча б 3 події. На виконання умов акції гравець має 1 місяць.

Як відіграти вітальний бонус в Мелбет?

Щоб відіграти бонус на депозит Мелбет необхідно зробити експрес ставки як мінімум на 3 події з коефіцієнтом 1.40 й вище. Прогнози можна робити на будь-який вид спорту. Гравець має на це 30 днів. Якщо за цей час уся сума не буде використана для ставок згідно умов акції, бонус згорає. Детальніше про умови виграшу вітального бонусу можна дізнатися на офіційному сайті Melbet чи у фахівців технічної підтримки компанії.

Анастасія Перекупко

Автор: Перекупко Анастасія

Займаюся беттінгом понад три роки. Безпосередньо працювала з кількома українськими букмекерськими конторами та знайома з усіма аспектами їхньої роботи. Якщо у вас є питання стосовно ставок на спорт, я з радістю допоможу.

Залишити відповідь

4 × 2 =