in

Все про Кріштіану молодшого – сина Роналду

Кріштіану Роналду-молодший, також відомий як Кріштіаніньо або Кріштіану джуніор, – старший син зіркового футболіста Кріштіану Роналду. Незважаючи на свій юний вік, хлопець вже привертає увагу футбольного світу своїм талантом та перспективами.

Народжений 17 червня 2010 року, Кріштіаніньо з раннього дитинства занурений у світ футболу. Під пильним наглядом свого знаменитого батька він тренується в найкращих академіях та демонструє вражаючі результати на молодіжному рівні.

Проте особисте життя молодого футболіста оповите таємницею. Особливо це стосується питання, хто є його матір’ю. Сам Кріштіану Роналду ретельно приховує цю інформацію від громадськості.

Ми розповімо про життя та футбольну кар’єру Кріштіану Роналду-молодшого. Ви дізнаєтесь цікаві факти про його народження, фізичні дані, досягнення на молодіжному рівні та перспективи на майбутнє. Також ми розглянемо дві основні версії щодо того, хто може бути матір’ю талановитого юнака.

Кріштіану Роналду зі своїм сином джуніором
Кріштіану Роналду зі своїм сином. Фото з instagram Кріштіану.

Коли народився Роналду джуніор та хто його мати

Багатьох цікавить скільки років синові Роналду. Син КріРо народився 17 червня 2010 року. Влітку 2024 Кріштіаніньо виповниться 14 років. Проте досі так і невідомо хто мати Кріштіану молодшого. Скоріше за все, точно дізнатись це найближчим часом буде неможливо, адже сам Роналду тримає цю інформацію за сімома замками та навіть не бажає говорити на подібні теми.

Тому в цьому питанні доведеться звертати увагу на дві найпоширеніші версії:

  1. Матір’ю сина Роналду є американка, з якою у футболіста був короткочасні стосунки.
  2. У Роналду Джуніора сурогатна мати, ім’я якої тримається в строгому секреті.

Перша версія стверджує, що мати старшого сина Роналду – це американка, яка працювала офіціанткою в одному з закладів. Після того, як виявилось, що дівчина вагітна від футболіста, той, як стверджується, виплатив їй 10 млн фунтів компенсації, щоб та не претендувала на материнство. Також згадується, ніби-то, КріРо таким чином також уклав угоду, що справжня мати ніколи не з’являтиметься в житті його сина.

Проте більш правдивою виглядає друга версія – сурогатне материнство. Річ у тому, що Кріш, ще граючи за Ювентус, неодноразово заявляв, що хоче мати сина, який буде схожий на нього. А однією з найбільших мрій португальця є можливість зіграти з сином в одній команді в офіційному матчі. Тому відкладати надалі питання було вже нікуди. Адже коли КріРо зможе зіграти за один клуб з сином, йому буде вже понад 41 рік.

Як стверджує видання Daily Mail, джуніор син Роналду є біологічним братом близнюків Еви та Матео, які народилися в 2017 році. Тобто всі діти можуть бути з однієї партії ембріонів, що вказує саме на сурогатне материнство. Адже багато клінік заморожують та зберігають невикористані ембріони на випадок, якщо клієнт захоче ще дітей в майбутньому.

Роналду з усіма дітьми та дружиною
Роналду з усіма дітьми та дружиною

В Каліфорнії сурогатне материнство є легальним та перетворилось в справжню індустрію. КріРо достатньо було лише знайти одне з багатьох приватних агентств та обрати на сайті найбільш підходящу сурогатну матір. Сама мати може навіть не знати для кого виношує дитину.

Можливо Роналду обрав дівчину спортивної зовнішності з латиноамериканськими рисами. В одній зі статей того ж таки Daily Mail стверджується, що за словами сестри футболіста Каті Авейру, матір’ю старшого сина КріРо могла стати мексиканка. На користь цієї теорії говорить і той факт, що американське місто Ла-Меса, в якому народився Кріштіану джуніор, а пізніше і близнюки Ева та Матео, знаходиться поблизу мексиканського кордону.

Зріст Роналду молодшого та його фізичні дані як футболіста

Роналду молодший, попри величезні статки батька, не може собі дозволити багато вільного часу. КріРо вже з раннього дитинства робить з малого майбутню суперзірку. Син Кріштіану постійно займається на тренуваннях, адже завжди грає в кращих академіях світу. До того ж, нерідко виходять відео, де обидва португальці займаються в одному тренажерному залі чи ганяють м’яча на задньому подвір’ї дому.

Зростом Кріштіану молодший майже наздогнав батька
Зростом Кріштіану молодший майже наздогнав батька

Джуніор Кріштіану вже вирізняється хорошими фізичними даними серед однолітків. На тренуваннях він виконує більше роботи, ніж деякі професійні футболісти. До того ж, тренування з батьком в залі позначаються і на м’язовій масі. Це дуже важливо, щоб мати хороший удар, як у батька. В інтернеті можна знайти відео, де молодший Роналду забиває дальні голи чи сильно пробиває зі штрафного.

Також є помітний прогрес у швидкості. Саме швидкість та дриблінг на швидкості разом з потужним ударом стали візитівкою CR7, яка дозволила португальцю підкорити європейський футбол. Це добре розуміє і сам Роналду, намагаючись зробити з сина копію, а можливо навіть кращу версію себе.

Також син Кріштіану виділяється серед однолітків зростом. Не знаючи, скільки років старшому синові Роналду, можна подумати, що він є старшим за своїх одноклубників.

Точно відповісти який зріст сина Роналду важко. Такої інформації немає. Але, зате на сімейній фотографії чітко видно, що він в 13 років вже помітно вищий за Джорджину, зріст якої 168 см. Тому можна констатувати, що зріст юнака близько 172-175 см.

Футбольна кар’єра Молодшого Роналду

Безумовно, будучи сином найвідомішого та найбагатшого футболіста світу, Кріштіаніньо має доступ до найкращих тренувальних баз та працює з одними з кращих тренерів світу. Змалечку джуніор залучається до футбольних матчів та тренувань. Коли Роналду грав в Реалі, його син виступив в складі місцевого клубу Посуело. Після переходу в Ювентус, КріРо молодший став гравцем академії туринського клубу.

В Ювентусі Кріштіаніньо відчув смак футбольного життя сповна. Щотижня доводилось відвідувати 4-5 тренувань та грати в одному матчі за команду U-9. Але такі навантаження молодий спортсмен сприйняв абсолютно нормально. Крім того, юний футболіст ще встигав займатись понаднормово, відвідуючи спортзал разом з батьком.

Кріштіану старший та молодший
Кріштіану старший та молодший

В Ювентусі розкрився бомбардирський талант Кріштіану молодшого. Юний форвард забив понад 80 голів за сезон в різних турнірах. Нерідко його помічали на тренуваннях основної команди.

Зрозуміло, що після переходу батька в Аль-Наср, Кріштіано молодший теж перебрався в Саудівську Аравію. Тут син зіркового футболіста почав виступати в складі юнацької команди. Також в місцевому чемпіонаті Кріштіаніньо зумів перевершити батька. Роналду молодшому підкорилось досягнення, якого ще немає у КріРо – він став чемпіоном Саудівської Аравії.

Майбутнє Роналду молодшого та чи здійсниться мрія Роналду старшого

Не викликає сумнівів, що в найближчому майбутньому ми побачимо Роналду джуніора в одному з європейських клубів з топ чемпіонатів. Адже КріРо створює справжню гольову машину:

  • Постійні футбольні тренування.
  • Заняття в залі.
  • Тренування техніки, ударів та швидкості під наглядом батька.

Висока результативність на молодіжному рівні ще не гарантує статус суперзірки в професійному футболі. Але враховуючи те, як грає молодший Роналду вже зараз, у нього є всі задатки, щоб стати одним з кращих футболістів світу. Якось, на одній із церемоній вручення «Золотого м’яча», Кріштіану Джуніор сказав, що хоче перевершити досягнення батька.

Недоліком в цій історії може здаватися те, що Роналду важко працював над собою, щоб стати тим ким є. КріРо ріс в бідності та сам мусив торувати свій шлях та досягати висот. У його ж сина все є. Батько добре постарався, щоб у його сім’ї були статки не відмовляти собі ні в чому. І як показує практика, юні футболісти з заможних сімей не часто стають зірками.

Проте Роналду не дає сину розслабитись. На одній із прес-конференцій португалець сказав, що син постійно просить в нього купити Айфон. Проте цього поки не станеться. Футболіст не хоче, щоб в такому юному віці його син став залежним від технологій та гаджетів, а більше уваги приділяв тренуванням та розвитку. Звісно, футболіст час-від-часу дає малому погратися з телефоном, але тільки на обмежений час.

Цікавий факт. Якось син Кріштіану створив сторінку в Інстаграм та почав викладати різні коротенькі відео про своє життя. Пости за кілька годин набирали більше півмільйона переглядів. Роналду Джуніор міг стати наймолодшим популярним блогером. Проте це не сподобалось його батькові – той видалив сторінку сина.

Але чи встигне Кріш здійснити свою мрію та зіграти з сином в одному клубі? Щоб це сталось, джуніору має виповнитись не менше 16 років. Це означає, що реалізувати свій план Роналду зможе тільки в сезоні 2026/27, якщо його син дебютує в професійному футболі в 16.

Найбільш вірогідним є те, що обидва Роналду вийдуть на матч в першій професійній команді КріРо – лісабонському Спортингу. Кріштіану все більше не задоволений грою в Саудівській Аравії. Одним з головних факторів є не зовсім комфортне перебування його сім’ї в цій азіатській країні. Джорджина з дітьми все більше часу проводить в Європі. Тому і сам Кріш неодноразово говорив про бажання повернутися в Європу.

В топ-клуб 39-річного гравця навряд чи хтось підпише. До того ж, в топовій команді важко гарантувати дебют Кріша молодшого у 16-річному віці. А от в Спортингу готові підписати Роналду будь-коли. Про це заявив президент клубу.

Такий варіант є чудовою можливістю, щоб здійснити мрію КріРо, адже у його сина є всі шанси у ранньому віці потрапити в склад основної команди. І такий факт може стати ще більш символічним. Адже один Роналду вже розпочав свій зірковий шлях з цього португальського клубу. І буде дуже правильним, якщо наступник Роналду, який носить його ім’я та вважається його копією, теж розпочне зірковий шлях саме зі Спортинга. А вихід обох Роналду в складі однієї команди можна буде вважати передачею естафети від батька до сина.

Автор: Сергій Трубіцин

Люблю спорт, пишу про спорт. Працюю в сфері беттингу та гемблнігу трохи більше 4 років. Пишу огляди на букмекерські контори та казино. Мета роботи в команді newstavka.com.ua - створення експертного контенту на тему ставок для українського користувача.

Залишити відповідь

four × four =