in

Скільки дітей виховує Кріштіану Роналду: особисте життя, з ким живе португалець

Кріштіану Роналду – один з найкращих футболістів в історії, який має величезну кількість фанаток по всьому світу. Звісно, ледь не кожна дівчина мріє про такого красивого та успішного нареченого. Але наразі для португальця сім’я стоїть на першому плані, тож до вибору дівчини він підходить вкрай відповідально. Ми вже писали про автопарк Кріштіану Роналду, а сьогодні хочемо розповісти й про його особисте життя – з ким мешкає футболіст та скільки дітей у Кріштіану Роналду.

Особисте життя

У 2016 році стало публічно відомо про нову подругу Кріштіану Роналду. Нею стала звичайна продавчиня модельного одягу Джорджина Родрігес, про яку нічого не було відомо до зустрічі з футболістом. Пара ще не одружилася офіційно, але взимку 2022 року Роналду в інтерв’ю прокоментував можливе весілля: 

«Можливо, це відбудеться через рік чи півроку, а може, й через місяць. Але я можу запевнити на 1000 відсотків, що весілля обов’язково відбудеться». 

Додам, що мати футболіста виступала проти одруження, натякаючи на те, що Джорджина разом з Роналду лише через його статки.

Найстарший син Роналду

Син Кріштіану Роналду
Фото Роналду з найстаршим сином. Фото: sportsunfold.com

Перша дитина Кріштіану Роналду з’явилася на світ у червні 2010 року. На той час португалець ще не знайшов свою обраницю, тож йому довелося користуватися послугами сурогатної матері. Футболіст дав хлопчику своє ім’я. Кріштіану-молодший також займається футболом і грає за команду свого віку у «Манчестер Юнайтед». Судячи з декотрих відео гри, син Роналду має великий потенціал та, можливо, зможе повторити шлях батька.

Близнюки Кріштіану Роналду

Близнюки Кріштіану Роналду
Близнюки Роналду Матео та Єва. Фото: sportsunfold.com

У червні 2017-го у Роналду народились близнюки – хлопчик Матео та дівчинка Єва. Дітей футболісту народила також сурогатна мати. Висококласну гру та завоювання титулів Роналду прекрасно поєднував з вихованням та турботою про маленьких близнюків. Весь вільний час португалець намагався проводити з малюками.

Діти від Джорджини Родрігес

Донька Кріштіану Роналду від Джорджини
Донька Роналду Алана Мартіна. Фото: the-sun.com

У тому ж 2017 році, вже за п’ять місяців після народження близнюків, у сім’ї Роналду сталося поповнення. Джорджина Родрігес народила дівчинку, яку назвали Алана Мартіна. Роналду в інтерв’ю зазначав, що його мрія – щаслива родина, у якій щонайменше семеро дітей. Його наречена також підтримує цю мрію футболіста.

cristiano family – newstavka.com.ua
Кріштіану так любить свою сім’ю, що навіть на щитках у нього колаж із сімейних фото

У квітні 2022 року в родині Кріштіану і Джорджини сталося горе. Ще восени 2021 року пара офіційно підтвердила, що очікують на народження двійні. 18 квітня Роналду повідомив, що його новонароджений син помер. 

«З глибоким сумом ми повинні повідомити, що наш малюк помер. Це найбільший біль, який можуть відчувати будь-які батьки. Тільки народження нашої донечки дає нам сили прожити цей момент з деякою надією та щастям. Ми хотіли б подякувати лікарям та медсестрам за всю їх кваліфіковану допомогу та підтримку. Ми всі спустошені цією втратою і переконливо просимо вас про конфіденційність у цей дуже тяжкий час. Наш малюк, ти наш янгол. Ми завжди любитимемо тебе», – написав Роналду на своїй сторінці в соціальних мережах. 

Новонародженій донечці дали ім’я Белла Есмеральда.

Всі діти Роналду

Кріштіану-молодший – 12 років
Близнюки Матео та Єва – 5 років
Алана Мартіна – 4 роки
Белла Есмеральда – 1 місяць

Сімейне фото родини Роналду
Родина Кріштіану Роналду на сімейному фото. Фото: people.com

Відповіді на питання

Скільки дітей у Роналду?

5 дітей: 2 хлопчика і 3 дівчинки

Скільки років дітям Роналду?

Старшому 12 років, двум близняшкам по 5 років, ще двом 4 роки і 1 місяць

Хто є жінкою Роналду?

Офіційно Кріштіану Роналду не одружений

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

коментар

Залишити комент
  1. Перший син від однієї ночі з офіціанткою зі США, а не від сурогатної матері. Принаймні інформація така. 🙂

Залишити відповідь

seventeen + 18 =