in

Кешбек Фавбет: 15% на Єврокубки

Щоб зареєструватися у акційній програмі «Кешбек Фавбет 15% на Єврокубки» перейдіть до розділу «Акції», знайдіть бонус та натисніть на нього. На сторінці Favbet бонусу натисніть кнопку «Взяти участь».

кешбек на єврокубки фавбет

Після цього потенційний учасник автоматично потрапляє на сторінку Favbet з Google-формою, де йому треба ввести номер свого ігрового рахунку та натиснути кнопку «Надіслати». Номер ігрового рахунку (ID) можна знайти, натиснувши на «Меню». Номер буде у лівому верхньому куті.

анкета кешбека на єврокубки

Умови та правила

1. Пропозиція «Кешбек Фавбет 15% за ставки на Єврокубки» доступна до 25.08.2022.

2. Для участі в акції необхідно зареєструватись у БК Фавбет та робити прогнози на футбольні події Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій.

3. Щоденний бонус акції – кешбек Фавбет 15% за прогнози на Єврокубки.

Як нараховується бонус

Кешбек Favbet на Єврокубки нараховується у разі негативної різниці між сумою всіх розрахованих парі на матч та виплатами по ним. Мінімальна сума кешбеку Фавбет становить 50 грн, максимальна – 1000 грн. 

Наприклад, учасник кешбеку Favbet зробив дві ставки на поєдинки Ліги чемпіонів. Перше парі 200 гривень на коефіцієнт 1.50, а інше 1000 теж на коефіцієнт 1.50. Перша подія виграла та принесла гравцю чистими 100 гривень, а друга – програла і клієнт програв 1000 грн. Тобто різниця між сумою парі є негативною та складає мінус 900. Тож, кешбек «Фавбет» поверне гравцю на баланс 15% від цієї суми, тобто 135 гривень.

Вимоги до акційних ставок

1. Тип – Ординар або Експрес.

2. Мінімальна сума парі для участі в акції «Кешбек Favbet на Єврокубки» складає 100 гривень.

3. Мінімальний коефіцієнт ординару – 1.50, а експресу – 3.00.

4. Парі з ознакою «Повернення», «Кешаут» та/або ознакою «Без ризику» не беруть участь в акції.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

fifteen − 2 =