in

Вітальний бонус Vbet: фрібет до 2500 гривень

Дізнайтеся про всі правила та умови вітального бонуса від Вбет. Розкажемо як отримати, використати та відіграти фрібет на суму до 2500 ₴. Розглянемо всі за та проти вітального бонуса Vbet.

Як отримати фрібет від Вбет

Інструкція:

  1. Реєстрація у Vbet. Для цього необхідно перейти на офіційний сайт букмекерської компанії, тапнути на кнопку «Реєстрація», вказати пошту, пароль та номер телефону.
Як зареєструватися у Vbet
Як зареєструватися у Vbet
  1. Верифікація. Підтвердити особистість можна за допомогою додатку Дія або BankID. Процес займає всього кілька секунд. Також користувачі можуть завантажити копії документів у профілі Вбет. У цьому випадку перевірка триватиме до 3 діб.
Верифікація акаунта Вбет
Верифікація акаунта Вбет
  1. Поповнити рахунок Вбет. Внести депозит можна переказом з картки, за допомогою Google Pay та Apple Pay, а також через мережу терміналів EasyPay та City24. Мінімальна сума депозиту становить 100 ₴.
Платіжні системи у Vbet
Платіжні системи у Vbet
  1. Поставити експрес на три події з коефіцієнтами від 1.2 і вище. Сума парі – від 100 ₴.
Купон ставки Вбет
Купон ставки Вбет

Протягом 24 годин після розрахунку ставки фрібет розміром 50% від суми парі буде нарахований гравцю. Його можна використати на будь-якій події у Live. Для цього необхідно здійснити вхід у Vbet, додати подію до купона, поставити прапорець навпроти напису «Фрібет». 

Приклад розрахунку. Якщо поставити 100 ₴, то розмір бонуса становитиме 50 ₴. максимальна сума безкоштовного парі від Vbet – 2500 ₴. Якщо ви хочете отримати максимальний бонус, необхідно поставити 5000 ₴ одним купоном.

Як відіграти бонус

Вітальний фрібет від БК Вбет не потребує відіграшу. Після розрахунку кваліфікаційної ставки користувачу слід використати бонус протягом 7 днів. Поставити фрібет можна на будь-яку спортивну подію Live на офіційному сайті чи у додатку Vbet на Android.

У разі виграшу беттор отримає суму ставки помножену на коефіцієнт за винятком фрібету. Наприклад. Користувач отримав бонус у розмірі 50 ₴ і поставив його на подію з коефіцієнтом 3.7. Після розрахунку ставки він отримає 135 ₴ (185-50). Ці кошти можна одразу вивести на банківську картку або поставити.

Правила та умови

Основні правила вітального фрібету від БК Вбет:

  • Бонус видається лише новим гравцям.
  • Взяти участь у акції можуть особи віком 21 рік та старші.
  • Фрібет нараховується лише за першу ставку. Якщо користувач поставив ординар або експрес з меншими коефіцієнтами, пропозиція анулюється. 
  • Вітальний бонус видається один раз.
  • БК Vbet забороняє повторну реєстрацію для отримання фрібету. У разі виявлення кількох акаунтів у одного гравця, всі вони будуть заблоковані.
  • До використання вітального бонуса гравці не можуть брати участь в інших акціях.
  • Безкоштовна ставка нараховується лише після розрахунку кваліфікаційного парі.
  • Бонус слід використати протягом 7 днів з моменту отримання, інакше він анулюється.
  • Вітальний фрібет не видається, якщо подію в купоні було скасовано. 

Висновки редакції

Вітальний бонус від БК Вбет і цілому залишив позитивні враження. Умови отримання фрібету достатньо прості. Експрес з кефами від 1.2 і так має непогані шанси на успіх, до того ж половина суми повернеться гравцю. При цьому отримати бонус можуть усі, хто поставить 100 ₴, що не дуже багато, особливо у порівнянні с іншими БК. 

Плюси та мінуси

ПеревагиНедоліки
Не потребує відіграшуВ кваліфікаційному парі має бути не менше 3 подій
Невелика сума ставки
Можливість поставити фрібет на будь-яку подію у форматі Live

Відповіді на запитання

Як дізнатися, що мені нарахували безкоштовну ставку?

Інформація щодо вітальної акції БК Vbet та всіх інших пропозицій знаходиться в особистому кабінеті у розділі «Бонуси».

Я виконав всі умови акції, але вітальний фрібет мені не нарахували. Що робити?

По перше перевірте, чи розраховано кваліфікаційне парі. Зверніть увагу, що бонус може надійти протягом 24 годин після цього. Якщо час вже пройшов, рекомендуємо звернутись до служби підтримки БК Вбет.

Як отримати вітальний подарунок у додатку Vbet?

Алгоритм дій такий самий, що й на офіційному сайті. Гравцю слід зареєструватися у Вбет, поповнити рахунок, укласти кваліфікаційне парі та дочекатись його розрахунку. 

Автор: Сергій Трубіцин

Люблю спорт, пишу про спорт. Працюю в сфері беттингу та гемблнігу трохи більше 4 років. Пишу огляди на букмекерські контори та казино. Мета роботи в команді newstavka.com.ua - створення експертного контенту на тему ставок для українського користувача.

Залишити відповідь

sixteen − 7 =