in

Українські футбольні Телеграм канали: 10 каналів, на які варто підписатися

Футбольні чемпіонати – це грандіозні події, що привертають увагу мільйонів вболівальників по всьому світу. Особливо, якщо ми говоримо про Євро-2024 та інші івенти подібного рівня. Щоб не пропустити жодної важливої новини та завжди залишатися в курсі останніх подій, я рекомендую підписатись на футбольні Телеграм-канали України.

Для вашої зручності я провів невеликий ресерч та відібрав топ-10 каналів, що регулярно публікують пости, пов’язані з темою футболу, зокрема, Чемпіонату Європи 2024. Я розкажу про канали у телеграм, на які варто підписатись, особливості постів у них та наведу невелику статистику. Позиція Телеграм-канала в рейтингу залежить від кількості підписників, яку я вкажу праворуч від назви. 

Увага! Статистичні дані, включно з кількістю підписників, актуальні на момент створення рейтингу. За деякий час вони можуть змінитися. 

10. «Український футбол 3.0» – 15 835

image 96 – newstavka.com.ua

Це україномовний канал, на якому щодня публікують близько 30 постів, звісно на футбольну тематику. Більшість постів мають посилання на сайт Tribuna. Публікації без посилання мають логотип цього сайту. Тож, можу впевнено сказати, що цей канал є джерелом трафіку для футбольного розділу Tribuna. На каналі немає реклами, що для мене є жирним плюсом.

9. «Setanta Sports Ukraine» – 18 201

image 95 – newstavka.com.ua

На відміну від попереднього каналу, цей паблік працює на власний розвиток, а не ллє трафік на сайт. На каналі регулярно виходять пости про футбол та інші види спорту. На день адміни викладають приблизно 10 нових постів. Також тут регулярно проводять опитування гравців та різні збори. Публікації доступні для коментарів, тому ви зможете висловити свою думку щодо подій та їх висвітлення.

8. «Футбол 2.0» – 23 627

image 94 – newstavka.com.ua

Якщо вірити опису, то це офіційний телеграм YouTube-каналу «Футбол 2.0». Адміни регулярно постять новини, прогнози, цікаві моменти футбольних матчів тощо. Інколи на каналі з’являються пости з посиланнями на відео на YouTube. Я прогорнув кілька днів та не знайшов жодного рекламного посту. Партнером каналу є відомий в Україні букмекер Favbet.

7. «MVP» – 23 862

image 93 – newstavka.com.ua

Цей Телеграм-канал позиціює себе, як спортивне ЗМІ. Кожного дня адмін публікує близько 10 постів. Але, якщо відбувається важливий матч, то на каналі постять уривки відеотрансляції та скріншоти найцікавіших моментів. Також тут можна знайти спортивну аналітику, прогнози, публікації від партнерів тощо. Більшість контенту стосується саме футболу.

6. «Спортич | Футбол | Баскетбол» – 29 038          

image 92 – newstavka.com.ua

Це ще один україномовний канал, який публікує багато уривків з трансляцій матчів, новин футбольного світу, прогнозів та авторських постів. Також адміни спілкуються з аудиторією, проводять опитування та спонукають до переписки у коментарях. Варто зазначити, що на каналі регулярно публікують рекламні пости. У більшості випадків вони не стосуються теми футболу.

5. «Футбол України» – 35 596

image 91 – newstavka.com.ua

Телеграм-канал позиціює себе як окремий проєкт та не постить посилання на сайти або інші канали. Щоденно тут публікують новини, аналітику минулих матчів, а також прогнози на майбутні події. Партнером каналу є легальний український букмекер GGBet. Рекламних та партнерських постів я не знайшов, лише на деяких зображеннях є лого букмекерської контори.

4. «Андрій Колісник» – 38 728

image 90 – newstavka.com.ua

Цей канал веде технічний директор черкаського ЛНЗ. Тому підписники можуть розраховувати на професійні коментарі, аналітику та прогнози. На каналі регулярно викладають пости з відео та фото контентом, посилання на ютуб-канал, а також публікації різних зборів. Також Андрій Колісник публікує статистику по командах, чемпіонатам та лігам. Реклами на каналі немає, так само як партнерських публікацій.

3. «Tribuna.com» – 43 729

image 89 – newstavka.com.ua

Цей канал вже у назві демонструє бенефіціара трафіку. Менше з тим, у ньому регулярно публікують пости на тему футболу, а читають його понад 40 тисяч підписників. Більшість публікацій мають посилання на матеріали сайту, також адміни викладають фото, відео та гіфки.  

2. «Sport.ua» – 50 921

image 88 – newstavka.com.ua

Український телеграм-канал на тему спорту та бетінгу. Кожного дня адміни постять новини зі світу спорту. Переважають саме футбольні новини, тому під час Євро-2024 на каналі точно з’являтиметься багато тематичних публікацій. Рекламі у пабліку немає, але він належить спортивному сайту sport.ua, тому є пости з посиланнями на цей ресурс.

1. «LATERAL» – 53 396

image 87 – newstavka.com.ua

На першому місці нашого рейтингу розташувався Телеграм-канал LATERAL. Україномовне медіа спеціалізується на футбольних новинах, хоча публікує пости про інші види спорту. Зараз, коли весь світ очікує матчі Євро-2024, адміни публікують 10+ постів саме про футбол. Канал має багато підписників, не має реклами, тому він на першому місці.               

Користуйтесь цим рейтингом та отримуйте найсвіжіші новини про перебіг футбольних матчів Євро-2024. Я би рекомендував підписатися на 2-3 канали, бо інформація буде повторюватись. Тому немає сенсу гортати одні й ті самі пости декілька разів у різних стрічках. 

Автор: Сергій Трубіцин

Люблю спорт, пишу про спорт. Працюю в сфері беттингу та гемблнігу трохи більше 4 років. Пишу огляди на букмекерські контори та казино. Мета роботи в команді newstavka.com.ua - створення експертного контенту на тему ставок для українського користувача.

Залишити відповідь

15 + seven =