in

Букмекер GGbet: детальний огляд

Букмекерська контора GGbet – це український сайт для ставок на спорт. Пропонується 15 традиційних спортивних дисциплін та 16 видів ігор в розділі Кіберспорт. Приймаються ставки від 25 грн в прематчі та Лайві на футбол, теніс, баскетбол, CS:GO тощо. 

Нові гравці можуть обрати Вітальний бонус на 200% для спортивних дисциплін, або 350% на кіберспорт. Чимало бонусних пропозицій та розіграшів для регулярних гравців.

Ми детально опишемо всі умови букмекерської контори ГГБет. Розповімо про доступні дисципліни, види ставок, бонуси. Розкажемо про умови поповнення рахунку та виведення виграшів.

Загальна інформація про GGbet

Назва брендуGGbet
КомпаніяТОВ ГГБЕТ
Ліцензія № 128 від 08.08.2023 р.
Початок роботи в Україні2023 рік
Сайтggbet.ua
Мінімальний депозит100 грн
Мінімальний вивід100 грн
Платіжні системиКартки Visa та Mastercard 
Вітальний бонус+200% на перший депозит на спорт, або 350% до двох перших поповнень на кіберспорт
Мобільні додатки iOS, Android
Мінімальна ставка25 грн
Кількість спортивних дисциплін31
Служба підтримкиОнлайн-чат, Електронна пошта [email protected], Гаряча лінія +38 (044) 363-10-61

Огляд офіційного сайту GGbet

У 2024 році букмекерська контора ГГБет працює через легальний український сайт за ліцензією від КРАІЛ № 128 від 08.08.2023 р. БК дотримується українського законодавства, відповідно до якого гравці мають сплачувати податок 19,5% з кожного кешауту.

Кнопки реєстрації у GGbet та авторизації знаходяться вгорі офіційного сайту справа. Нижче є посилання на опис бонусів та акцій, змагань тощо. Про основні актуальні акції можна дізнатися через банер на головній сторінці.

Офіційний сайт букмекерської контори
Офіційний сайт БК ГГБет

Основна частина сайту – це блоки з актуальними подіями. Є сортування по виду подій – Усі, Лайв, Найближчі. Можна переглянути Рекомендовані події, відсортувати за популярністю чи за часом початку.

Сортування подій у БК ГГБет
Сортування подій на сайті БК ГГБет

Через меню збоку можна переглянути улюблені події та доступні фрібети. Нижче є перелік найкращих матчів України та світу.

ТОП подій у БК
Найкращі спортивні події

На головній сторінці є кнопки для завантаження мобільних додатків GGbet на iOS та Android.

Додатки БК ГГБет
Додатки букмекерської контори ГГБет

У футері сайту розташована інформація про ліцензію БК, перераховані партнери та спортивні дисципліни, є посилання на правила. Також вказані контакти служби підтримки.

Огляд особистого кабінету GGbet

Зареєстровані гравці можуть увійти в GGBet, поповнити рахунок, грати на гроші, отримувати бонуси. Щоб переглянути опції особистого кабінету, треба натиснути кнопку Поповнити в десктопній версії.

В Особистому кабінеті доступний для перегляду баланс, можна поповнити рахунок і оформити виплату, заповнити особисту інформацію та пройти верифікацію. Є розділ з доступними бонусами. Можна переглянути історії транзакцій, ставок та бонусів.

Меню Профілю в БК ГГБет
Меню в особистому кабінеті БК ГГБет

Як ставити у GGbet

Загалом в БК є 31 спортивна дисципліна. Це 15 традиційних видів спорту та 16 видів кіберспортивних дисциплін – баскетбол, хокей, бейсбол, Dota 2, StarCraft 2, CS:GO, League of Legends тощо.

Приймаються ставки типу ординар, експрес та система у прематчі та Лайві. На деякі події доступні трансляції, але досить рідко.

Ставки робляться так:

  1. Оберіть розділ Лайв або прематч, спортивну дисципліну, подію.
  2. Виберіть ринки та коефіцієнт.
  3. Натисніть на коефіцієнт. Відкриється купон.
  4. У купоні вкажіть суму ставки. Одразу побачите розрахунок потенційної суми виграшу.
  5. Підтвердіть ставку.
Ставка в купоні
Оформлення ставки в купоні

Після завершення події відбувається розрахунок ставок та гравці отримують виграші. В разі перемоги гроші одразу будуть зараховані на основний баланс.

Реєстрація у БК GGbet

Зареєструватися в букмекерській конторі ГГБет можуть гравці від 21 року. Треба вказати номер телефону, або електронну пошту, створити пароль. Якщо ви маєте акаунти Google, Apple ID, Twitter, Steam, можете для авторизації надати до них доступ.

Реєстрація в БК є обов’язковою. Без неї недоступні особистий кабінет та реальні ставки.

Форма реєстрації
Форма реєстрації в Букмекерській конторі

Авторизація у БК ГГБет

Виконайте вхід у GGbet так:

  1. Натисніть Логін, щоб відкрити форму для авторизації.
  2. Вкажіть мобільний номер чи імейл, з якими створювали акаунт у букмекерській конторі.
  3. Вкажіть пароль та підтвердіть вхід.

Якщо ви зареєструвалися через соціальну мережу, клікніть на її зображення у Вітальній формі, вкажіть логін та пароль від облікового запису.

Вхід у ГГБет
Форма для входу у ГГБет

Якщо увійти не вдається, натисніть напис ‭«Не пам’ятаєш пароль?». Вкажіть імейл або номер мобільного, щоб отримати інструкцію з відновлення доступу.

Верифікація акаунту у GGbet

Гравці букмекерської контори ГГБет обов’язково повинні верифікуватися перед ставками на гроші. Спершу заповніть форму Особисті дані в Профілі. Вказуйте тільки правдиву та актуальну інформацію.

Інформація, для верифікації у БК
Інформація, необхідна для верифікації у GGbet

Далі перейдіть у розділ KYC для безпосередньо верифікації. Є два способи підтвердження даних:

  • Зробіть фото паспорта, ID-карти чи інших документів, що підтверджують вашу особистість. Завантажте їх за інструкцією на сайті та дочекайтеся перевірки.
  • Авторизуйтеся через Приват24 або додаток Монобанку, щоб автоматично надати доступ до особистих даних.
Способи верифікації
Способи верифікації в БК ГГБет

Як внести депозит у GGbet

Поповнити рахунок у ГГБет можна так:

  1. Авторизуйтеся в особистому кабінеті.
  2. Натисніть Поповнити на головній сторінці сайту.
  3. У вкладці Депозит вкажіть суму поповнення.
  4. Вкажіть дані вашої картки.

Зробити депозит в букмекерській конторі ГГБет можна лише з банківської картки Visa чи Mastercard на суму від 100 до 29 999 гривень. Транзакція займає кілька хвилин

Депозит в ГГБет
Поповнення рахунку в ГГБет

Як вивести гроші з GGbet

Виплати у ГГБет можливі лише в гривнях і тільки на банківську картку. Це має бути карта, з якої вносився депозит і яка належить гравцеві. Згідно з правилами, виплати здійснюються в межах 10 днів після запиту гравця. На практиці більшість транзакцій є миттєвими.

Щоб вивести гроші з GGbet, зробіть наступне:

  1. Натисніть кнопку Поповнити.
  2. Виберіть розділ Каса в особистому кабінеті.
  3. Вкажіть суму кешауту від 100 до 29 999 гривень.
  4. Вкажіть реквізити картки.
  5. Підтвердіть транзакцію.

Перед кешаутом рекомендуємо відіграти бонуси, щоб їх не втратити. Також зробіть ставок на суму х2 від депозиту. Інакше буде стягнена комісія 20%. Банк також може стягнути комісію за транзакцію. Гравці при виводі коштів обов’язково сплачують податок 19,5%.

Мобільні додатки GGbet

З офіційного сайту букмекерської контори можна завантажити додатки на Айфон та Андроїд. Ви можете встановити застосунок безпосередньо в телефоні. Якщо відкрили інформацію про додаток на ПК, то відскануйте QR-код і продовжіть установку з телефона.

Мобільний додаток на Айфон
Як завантажити мобільний додаток з ПК 

Маржа та коефіцієнти

У БК GGbet порівняно високі коефіцієнти. Найнижча маржа на популярні події з футболу, хокею, баскетболу тощо. На кіберспорт та в Лайві зазвичай коефіцієнти нижчі.

Приклади:

  • Футбол. Україна. Прем’єр-ліга. Сезон 2023/2024. Прематч Рух Львів – ФК ЛНЗ Черкаси. Коефіцієнти 2.02, 3.19, 3.88. Маржа – 6,6%.
  • Баскетбол. Китай. СВА. Сезон 2023/2024. Прематч Shenzhen Leopards – Шанхай Шаркс. Коефіцієнти 1.28, 3.49. Маржа – 6,8%.
  • CS:GO. United21 Season 14. Лайв Dynamo Eclot – Astralis Talent. Коефіцієнти 1.23, 3.7. Маржа – 8,3%.

Вітальний бонус ГГбет

БК GGbet пропонує два варіанти Вітального пакета. Перший – 200% на депозит до 12 000 грн. Мінімальна сума поповнення 120 грн. Для відіграшу треба зробити ставки на суму х17 від депозиту протягом 15 днів. Приймаються лише ординари з коефіцієнтами від 1.75.

Другий варіант Вітального пакета – 350% на перші два поповнення для кіберспорту. Щоразу треба поповнити рахунок мінімум на 120 грн. За перший депозит отримаєте +150% до 12 000 грн, за другий +200% до 12 000 грн. Бонус слід відіграти протягом 5 днів з вейджером х17 та по ставках типу ординар з коефіцієнтами від 1.75.

Служба підтримки GGbet

В букмекерській конторі ГГБет є онлайн-чат, через який можна отримати всю необхідну інформацію. Також вказані дві адреси електронної пошти:

Також доступна гаряча лінія: +38 (044) 363-10-61.

Контакти техпідтримки
Усі контакти техпідтримки БК GGbet

Відгуки гравців

Легальна українська БК GGbet працює не так давно, тож відгуків в інтернеті небагато. Ми помітили негативні коментарі про бонуси. Виявилось, що люди не вдоволені наявністю умов відіграшу, не читають правил використання бонусів, через що стаються непорозуміння. Взагалі, чимало людей просто не розібрались, як працює БК, не хочуть платити податки. Критичних проблем в роботі букмекерської контори гравцями не описано.

Відповідальні та обізнані гравці, які читають та дотримуються правил, загалом задоволені грою, вибором дисциплін та подій, коефіцієнтами. 

Плюси та мінуси

ПеревагиНедоліки
В БК приймаються ставки на 31 дисципліну, в т.ч. на кіберспортДля подій в Лайв рідко доступні трансляції
Є додатки на айфон та АндроїдВ десктопній версії не зручно сортувати події за дисциплінами
Букмекерська контора є легальною в Україні, працює за ліцензією КРАІЛ
Є вибір Вітального пакета – до 350% на кіберспорт, або 200% на спорт
Гравці регулярно отримують нові бонусні пропозиції в особистому кабінеті

Найпоширеніші запитання

Які ліміти на поповнення рахунку в БК GGbet?

Одна транзакція в букмекерській конторі може складати від 100 до 29 999 грн. Кожен український банк також має обмеження на розмір депозитів та їх кількість за різні періоди.

Чи треба сплачувати податки при виводі грошей з букмекерської контори GGbet?

Букмекер працює в Україні легально, тому сплата податків є обов’язковою в будь-якому разі.

Чи можна виводити гроші з БК ГГБет без комісій?

В БК є два види комісій. По-перше, це комісія банку, якої не уникнути. По-друге, є комісія букмекера 20%. Однак, букмекер не бере цю комісію, якщо ви внесли депозит та зробили ставок на суму, вдвічі більшу.

Які бонуси букмекер GGbet дає постійним гравцям?

В БК доступні фрібети та депозитні бонуси у вигляді тимчасових акцій. Також розігрується техніка. Наприклад, у березні 2024 був розіграш ПК під PGL Major Copenhagen.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

12 − 7 =