in

Як вивести кошти з GGbet

Гравці букмекерської контори ГГБет можуть виводити кошти після гри та використання бонусів. Єдиною платіжною системою в букмекерській конторі ГГБет є банківські картки. Транзакція може складати від 100 до 29 999 гривень за правилами БК, але у банків можуть бути власні ліміти. При виводі важливо дотримуватись правил букмекера та мати верифікований акаунт.

Ми розкажемо про способи замовлення виплати у букмекерській компанії GGbet. Опишемо всі особливості процедури та ліміти виводу. Також ми надамо детальні інструкції, як вивести кошти з GGbet за допомогою офіційного сайту та мобільного додатку.

Як вивести кошти з офіційного сайту GGbet

Покрокова інструкція:

  1. Авторизуйтеся в особистому кабінеті ГГбет. Новим користувачам необхідна реєстрація у GGbet.
Вхід у ГГбет
Вхід в особистий кабінет у ГГбет
  1. Перейдіть до профілю та вкажіть, країну, місто, повне ім’я, дату народження та підтвердіть номер телефону. Пройдіть верифікацію.
Анкета гравця букмекерської контори GGbet
Анкета гравця GGbet
  1. Зайдіть у розділ «Каса», тапнувши на баланс в верхній частині екрану.
Як увійти в Касу ГГбет
Як увійти в фінансовий розділ ГГбет
  1. Оберіть пункт «Виведення коштів».
  2. Вкажіть суму виводу та реквізити рахунку.
  3. Підтвердіть транзакцію.

Як вивести кошти з мобільного додатку GGbet

Покрокова інструкція:

  1. Перейдіть на офіційний сайт ГГбет.
  2. Завантажте та встановіть додаток GGbet на Android.
Як завантажити  ГГбет на Андроїд
Як завантажити додаток ГГбет
  1. Авторизуйтеся у GGbet.
  2. Перейдіть до вкладки «Виведення коштів» розділу «Баланс». 
Каса у додатку GGbet
Фінансовий розділ у додатку GGbet
  1. Вкажіть суму та реквізити.
  2. Підтвердіть вивід.

Статус фінансової операції можна дізнатися в розділі «Історія транзакцій» в особистому кабінеті. Тут також знаходиться інформація щодо всіх поповнень рахунку ГГбет.

Основні правила виводу коштів з GGbet

Під час замовлення виплати, необхідно пам’ятати про такі правила:

  • Вивести гроші з ГГбет можна тим самим способом, що і депозит. Якщо ваші платіжні дані змінилися, рекомендуємо поповнити рахунок на мінімальну суму з нової картки чи гаманця. Після цього вивід стане доступним.
  • Всі бонуси мають бути відіграні до виводу грошей. Якщо замовити виплати без відіграшу, всі кошти та фрібети будуть анульовані.
  • Букмекерська компанія не стягує з гравців комісію за переказ коштів. Але платіжні системи можуть встановлювати тарифи на послуги.
  • Адміністрація може тимчасово зупинити виконання транзакції при підозрі користувача у порушенні правил. В такому випадку гравець отримає виплату лише після перевірки його особистості та законності походження грошей.
  • Згідно з регламентом, всі фінансові транзакції, включно з виводом виконуються протягом 10 діб. Але в більшості випадків вивід займає кілька хвилин. Букмекер ГГбет може затримати операцію на строк до 20 діб для додаткової перевірки.
  • Якщо гроші не надходять на картковий чи електронний рахунок, необхідно звернутися до служби підтримки. У зверненні слід вказати дату, час та номер транзакції, платіжний інструмент, а також надати скріншот чеку.
  • Можна вивести від 100 до 29 999 грн за раз. Враховуйте також ліміти вашого банку.
  • Якщо ви не зробите ставок на суму х2 від депозиту, доведеться сплатити комісію 20%.
  • При виводі БК утримує 19% від суми для оплати податку на дохід громадян та віскового збору.

Найпоширеніші запитання

Як я можу слідкувати за прогресом відіграшу бонусів?

Всі активні бонуси, які потребують відіграшу, відображаються в особистому кабінеті. Щоб дізнатися детальні правила їх виводу на картку чи рахунок, необхідно перейти на вкладку «Мої спортивні бонуси» в особистому кабінеті.

Чи можу я відмовитися від бонуса і просто вивести кошти?

Так, ви можете не виконувати правила акції та просто вивести гроші. Для виплати будуть доступні кошти на основному балансі. З бонусного рахунку можна вивести лише після відіграшу всієї суми.

Чи можна вивести кошти з GGbet через іншу платіжну систему, окрім карти?

В БК можливі розрахунки лише через банківську картку. Однак, ви можете використовувати рахунки у різних банках. Головне, зробити з них депозит та надати дані в техпідтримку для ідентифікації платежу.

     

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

17 − 10 =