in

Мелбет бонус до дня народження

Хто сказав, що подарунків на день народження може бути забагато? Тільки не з Мелбет! Акція Бонус на День народження діє у БК постійно, і будь-який гравець може отримати додаткові гроші на бонусний рахунок. Робиться це дуже просто і зараз ми розповімо, як отримати такий приємний бонус.

Як отримати

Melbet пропонує бонус на День народження, який доступний для всіх користувачів щороку.

Щоб у свій день народження отримувати подарунки від букмекера, потрібно дотриматися декількох умов. Розповідаємо докладно:

  • Зареєструйте обліковий запис та повністю заповніть анкету. Для того, щоб Melbet міг вчасно подарувати бонус, вам необхідно повністю заповнити анкету гравця та ввести персональні дані.
  • Активуйте контакти, вказавши та підтвердивши ваш телефон та електронну пошту.
Активація входу через пошту
Вимкнути заборону на використання пошти. Так активувати особистий кабінет буде легше
  • Увійдіть до облікового запису, щоб використовувати бонус.
  • Ви отримаєте сповіщення після входу в систему про те, що вам нараховано бонус на день народження у казино. Термін дії бонусу буде вказано у повідомленні. Щоб отримати бонус, ви можете натиснути на це повідомлення або перейти на вкладку бонусів, зазвичай розташовану в заголовку або в лівому стовпці веб-сторінки.

Забирайте бонусні 20 фріспінів щороку (у разі виконання умов акції). Бонус на День народження в Мелбет можна отримати лише виконавши дві прості умови: 

  • На момент настання вашого Дня народження вашому обліковому запису вже більше місяця.
  • Загальна сума всіх депозитів за останній місяць складає не менше 100 євро. 

Якщо ваш обліковий запис відповідає всім критеріям, а ігровий рахунок знаходиться в мінусі, сміливо звертайтеся до служби підтримки у День народження або протягом тижня після свята. Розглянувши заявку, компанія подарує 20 бездепозитних фріспінів на слоти Мелбет.

Правила й умови

Ви забрали бонус на день народження та хочете вивести выграш після гри. Для цього доведеться виконати кілька умов:

  • Бонусу на день народження від Мелбет не потрібен відіграш.
  • Ставки, які зроблені за допомогою даних фріспінів, йдуть на рахунок виконання умов для відіграшу автоматично.
  • В акції можуть брати участь лише повнолітні (ті, кому 18 років і більше).
  • В акції не можуть брати участь співробітники Мелбету, а також члени їхніх сімей.
  • Після того, як баланс на бонусному рахунку став рівний нулю, акція припиняє дію.
  • Гравець може відмовитися від зарахування фріспінів, повідомивши букмекера.

У Мелбет немає вимог щодо відіграшу бонусу. Це означає, що гравці можуть зняти все, що вони виграють. 

У правилах акції «День народження» зазначено, що Melbet може анулювати фріспіни у разі виявлення шахрайства з боку гравця. Також фріспіни можуть бути анульовані без пояснення причин. Крім того, букмекер може змінювати актуальні правила акції.

Умови бонусу
Деталі умов отримання бонусу на день народження

Висновки

Бонус на день народження – це спеціальна пропозиція, яка пропонується гравцям Melbet як подарунок. Бонус на день народження дає можливість робити ставки в улюблених онлайн-іграх. Подарунок на день народження від Melbet – це можливість отримати додатковий виграш за допомогою фріспінів. 

Чудово, що бонус доступний навіть якщо на рахунку недостатньо коштів для звичайних ставок. Оскільки відігравати фріспіни не потрібно, виграші від них можна одразу ж використовувати для подальшої гри або виведення, то цією пропозицією варто скористатися. Дотримуйтесь не складних вимог та святкуйте свій День народження разом з Melbet.

Анастасія Перекупко

Автор: Перекупко Анастасія

Займаюся беттінгом понад три роки. Безпосередньо працювала з кількома українськими букмекерськими конторами та знайома з усіма аспектами їхньої роботи. Якщо у вас є питання стосовно ставок на спорт, я з радістю допоможу.

Залишити відповідь

one × 4 =