in

Як робити ставки в Фавбет: від реєстрації до виведення коштів

Сьогодні ми детально розповімо як робити ставки у букмекерській конторі «Фавбет». Розберемо всі етапи від реєстрації до вибору поєдинку та виведення коштів. Зручніше за все робити прогнози у мобільному додатку «Фавбет», тому сьогодні мова йтиме саме про нього.

Реєстрація

Для реєстрації у букмекерській конторі через мобільний додаток майбутній клієнт повинен скачати його на свій пристрій. Мобільна версія «Фаворит» доступна як на Android так і на iOS.

Ми детально розказали як скачати Фавбет на Айфон і які переваги він надає.

Після завантаження додатку відкрийте його та натисніть кнопку «Зареєструватися».

Реєстрація у Фавбет

Потім клієнт потрапляє на сторінку реєстрації, де йому треба вказати свою електронну адресу, номер мобільного телефону та придумати пароль. Далі поставте галочку, підтверджуючи свою повнолітність, згоду з правилами компанії та натисніть «Зареєструватися».

Після цих дій аккаунт користувача є зареєстрованим. Детально про реєстрацію у Favbet.

Дані для реєстрації у Фавбет

Верифікація

Для того, щоб користуватись букмекерською компанією «Фавбет» та безпроблемно виводити кошти на рахунок необхідно підтвердити свою особу. Для цього у мобільному додатку клієнт має натиснути «Профіль» та вибрати «Персональні дані». Там треба заповнити відповідні поля, вказавши своє ім’я, прізвище та по-батькові, а також дату народження. Після цього обрати стать та один з запропонованих секретних питань, вказавши на нього відповідь. 

Звертаю Вашу увагу, що всі дані можна ввести лише один раз, змінити їх неможливо, тому заповнювати необхідно треба максимально уважно.

Верифікація доступна лише після того, як новий клієнт зробить свою першу ставку у «Фавбет». Для цього спочатку поповніть рахунок мінімум на 25 гривень.

У головному меню треба клацнути на «Баланс», а потім «Створити гаманець». Обираємо спосіб оплати, вводимо номер картки, сумму, на яку хочемо поповнити рахунок, та натискаємо «Створити гаманець». 

Для початку ми рекомендуємо поповнювати рахунок на сумму 100 гривень, щоб укласти одне парі  та мати змогу верифікувати свій акаунт і одразу отримати бонуси. Вже після верифікації можна поповнювати на більшу суму, адже ви вже будете впевнені, що без проблем зможете вивести кошти. Без верифікації гроші з акаунту ви вивести не можете.

Дані для створення гаманця у Фавбет

Потім «Фавбет» направить вас на сторінку, де треба ще раз вписати номер картки, термін її дії та CVV і натиснути «Сплатити».

Дані банківської картки для поповнення рахунку

Після того, як гроші опиняться на вашому акаунті, ви маєте зробити один будь-який прогноз у «Фавбет». Про те, як це зробити, ми розповімо далі у цій статті.

Favbet запросить верифікацію документів при першому виводі коштів. Для виведення грошей на картку в меню вибираємо «Баланс», потім «Вивести кошти». Favbet направляє вас на сторінку верифікації, де треба вказати своє громадянство, обрати тип документу, за яким ви реєструєтесь (паспорт, ID-картка), ввести номер цього документу, дату та місце видачі. Далі натиснути «Зберегти». 

Змінити введені дані неможливо, тому треба перевіряти все ретельно.

Після заповнення потрібно натиснути на вкладку «Завантаження фото документів». Там обрати пункт «Вибрати файли» та додати фото всіх заповнених сторінок документу. Фото повинні бути кольоровими, високої якості, та легко читатися. Після цього натискаємо «Зберегти».

Ви передали свої документи компанії Favbet для верифікації. Залишається лише чекати відповіді від компанії. Розгляд документів займає не більше 72 годин, але за нашим досвідом це відбувається набагато швидше – близько 4-5 годин.

Як робити ставки у мобільному додатку «Фавбет»

Щоб зробити ставку у мобільному додатку «Фавбет» ви повинні увійти в БК «Фавбет» перейти до розділу «Спорт» та обрати дисципліну, на яку хочете зробити прогноз. Наприклад, візьмемо футбол.

Вибор виду спорту для ставок

Вибір ставки. У категорії «Футбол» доступа велика кількість матчів різних чемпіонатів, на які можна укласти парі – від топ-5 чемпіонатів та єврокубків да поєдинків ліги В‘єтнаму чи Перу. Також доступні ставки на поєдинки збірних, наприклад, на майбутній ЧС-2022 у Катарі. 

У розділі «Спеціальні» можна знайти багато цікавих пропозицій до укладання парі. Наприклад, можна спрогнозувати хто з футболістів в який клуб перейде, або хто з тренерів очолить у майбутньому той чи інший клуб.

Перейдемо до того, як саме поставити у «Фавбет». Ми обрали для прикладу футбол, отже з усіх представлених категорій обираємо, припустимо Англію.

Вибір ліги для ставки

Як зробити ставку

  1. Обираємо поєдинок, результат якого хочемо вгадати, та натискаємо на нього. Припустимо, у матчі «Арсенал» – «Лестер» ми хочемо поставити на перемогу господарів. Обираємо відповідну подію.
  2. Вводимо суму, яку хочете поставити, та натискаємо «Зробити ставку».

30% з кожної ставки зараховуються на ваш бонусний рахунок, якщо ви активували програму лояльності FavBet CLUB.

Вибір події для ставки
Сума ставки, яку хочете поставити

Як зробити експрес ставку. Існує кілька типів ставок: ординар, експрес та система. Ординар – прогноз на одну подію, як у прикладі вище. Експрес – парі одразу на декілька результатів в одному купоні. Для того, щоб у «Фавбет» зробити ставку типу «Експрес» необхідно обрати кілька прогнозів та перейти до розділу «Купон». 

Наприклад, до перемоги «Арсеналу» ми додали перемогу «Вест Гему» над «Ноттінгем Форест», а також тотал більше 2,5 голів у поєдинку між «Брайтоном» та «Ньюкаслом». В експресі всі коефіцієнти перемножуються та у сумі ми отримали коефіцієнт 6.24. 

Тобто, у випадку виграшу, ми зможемо збільшити поставлену суму у 6,24 рази. Але гравці мають бути обережними з цим типом ставки, адже якщо хоча б одна подія в експресі програє, то програє весь експрес і ви залишитесь з нічим.

Ставка Експрес

Як зробити ставку на систему. «Система» – більш складний вид ставок. Щоб перейти до неї, потрібно в «Купоні» натиснути кнопку «Змінити тип». Потім треба обрати тип системи. 

Припустимо, ми зібрали п’ять прогнозів. Доступні системи для нас це 2/5, 3/5 та 4/5. Ми оберемо, наприклад, 3/5. Це означає, що наша система поділиться на десять різних експресів по три події в кожному. 

Якщо загальна ставка складає 100 грн, на кожен з 10 експресів комп’ютер ставить по 10 гривень. У випадку, якщо всі обрані нами події зіграють, ми отримаємо 911 гривень виграшу. Якщо ж один з прогнозів не збудеться, усі експреси, до яких він входив, програють і ми отримаємо меншу суму. 

Ставка типу Система

Акції та бонуси

При реєстрації новим клієнтам доступні бонуси. Це бонус БК Фавбет на перший депозит та ставка без ризику. Ці бонуси ми окремо розбирали в наших минулих публікаціях. Окрім цього, «Фавбет» завжди додає нові акції для всіх своїх клієнтів, наприклад «Експрес дня» чи «Кешбек 15% за ставки на єврокубки». Усі пропозиції «Фавбет» можна знайти, перейшовши до розділу «Акціїї».

Акції у Фавбет

Виведення грошей

Коли ви зареєструвались, верифікували акаунт, зробили прогноз, який виявився виграшним, ви можете вивести виграні кошти на свою банківську картку. Для цього в меню потрібно перейти у розділ «Баланс» та натиснути «Вивести кошти». Далі ввести сумму, яку хочете вивести, ввести пароль від свого облікового запису та натиснути «Вивести кошти». Через декілька хвилин гроші з’являться на вашій картці. 

Виведення коштів на картку
Підтвердження виведення коштів

Відповіді на питання

Чи можна у Фавбет зробити ставку безкоштовно?

Ні, обовязково потрібно поповнити рахунок.

Я можу робити ставки без веріфікації?

Так, але щоб вивести виграш, вам потрібно підтвердити особу.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

коментарі

Залишити комент
  1. А як поставити на один матч декілька результатів? Наприклал перемога п1 і тотал більше

  2. Є два варіанти: або зробіть окремі ставки ординари, або знайдіть потрібну комбіновану ставку, такі ставки зазвичай є нижче у списку, але вони можуть бути доступні не для всіх матчів.

Залишити відповідь

12 − one =