in

Як вивести гроші з Фавбет

БК «Фавбет» дає можливість клієнтам вивести кошти на банківську картку чи електронний гаманець. Опцій не багато, але близько 90% капперів користуються саме цими двома способами. Для того, щоб зробити це вперше, спочатку вам треба пройти верифікацію акаунту. 

Favbet дотримується правила, що гроші можна вивести на той рахунок, з якого було поповнення. Тобто, ви можете прив’язати декілька банківських карт чи платіжних систем до «Фавбет», але поповнити баланс, наприклад, через криптогаманець, а гроші вивести на картку не можна. 

Існує мінімальна та максимальна сума виводу коштів. Для банківських карт та платіжних систем вона відрізняється. Мінімальна сума виводу на банківську картку складає 100 грн, максимальна – 29 900 грн за одну транзакцію та 150 000 грн на добу. Для міжнародних платіжних систем (Skrill, Neteller, а також W1) мінімальна сума виводу дорівнює 10 євро, а максимальна – 1000 євро.

Раніше була можливість виводити кошти на мобільний телефон, але на даний момент ця функція відсутня.

Метод виведенняКомісіяМінімальна сумаМаксимальна сума

Банківська карта
1,5% для грн,0% для інших валют100 грн,10 EUR, USD50 000 грн,3 000 євро
Bitcoin0%300 грн150 000 грн

EcoPayz

0%

10 EUR, USD, TRY, PLN
3 000 EUR, USD9 000 TRY15 000 PLN
Neteller0%10 EUR, USD, PLN3 000 EUR, USD15 000 PLN
Skrill0%10 EUR, USD3 000 EUR, USD
Advcash0%100 грн10 EUR, USD, GBP3000 EUR, USD, GBP150 000 грн
MuchBetter0%10 EUR, USD, GBP3000 EUR, USD, GBP

Як вивести гроші на банківську картку

Favbet підтримує картки від VISA, MasterCard та Maestro. Щоб вивести грощі на картку:

  1. В «Меню» перейдіть до розділу «Баланс». 
  2. Вибріть активний гаманець з мінімальною сумою на ньому 100 грн.
  3. Натисніть «Вивести кошти». 
  4. Вкажіть бажану суму виводу та пароль від облікового запису та натисніть«Вивести кошти». 

За виведення коштів у гривнях «Фавбет» бере комісію 1,5%, в той час як у інших валютах комісії нема. Як вже зазначалось, мінімальна сума виводу коштів у гривнях складає 100 грн, у інших валютах – 10 євро та еквівалент цієї суми. Максимальна сума виводу у грн – 150 000, в інших валютах – еквівалент 3000 євро. 

У вересні 2022 року компанія встановила тимчасові обмеження щодо виводу грошей у гривні. Тепер максимальний ліміт на транзакцію складає 29 900 UAH, а на добу – 50 000 UAH. Компанія Favbet зазначає, що гроші будуть зараховані протягом 24 годин, але на практиці цей процес в більшості випадків є швидшим та складає близько 20-30 хвилин.

Натискаємо «Вивести кошти»
Вводимо суму, пароль від акаунту та підтверджуємо транзакцію

Виведення коштів на електронний гаманець

Виведення коштів на електронні гаманці теж користується популярністю серед користувачів БК «Фавбет», адже компанія підтримує кілька популярних платіжних систем, тож клієнти з різних країн можуть обрати зручний для себе спосіб виведення. 

Серед гаманців, представлених у Favbet, виділю AdvCash, EcoPayz, Neteller, Skrill та Bitcoin. Зазначений час надходження коштів 24 години. Сума виводу в основному складає від 10 до 3000 євро, або еквівалент цієї суми.

Компанія «Фавбет» не стягує комісій з виводу коштів на електронні гаманці, але в самих платіжних системах комісійні збори присутні. Наприклад, Wallet One встановлює комісії в розмірі 3%, а платіжна система Skrill – 5% від суми зарахування. 

Правила виведення коштів та проблеми, з якими можуть зіткнутися клієнти

Для того, щоб безпроблемно вивести кошти, клієнт повинен дотримуватись наступних умов:

  • будь-які попередні платежі на рахунку клієнта затверджені компанією і пройшли банківський кліринг;
  • гравець не підозрюється в шахрайських діях з грошовими коштами;
  • рахунок повністю відповідає правилам реєстрації в БК Фавбет.

Для успішного підтвердження виплати співробітники «Фавбет» перевіряють відповідність персональних даних гравця. У разі виявлення розбіжностей між фактичними даними і даними, які вказав клієнт при реєстрації, Favbet має право закрити рахунок і відмовити у виплаті коштів гравцю до тих пір, поки він не доведе правильність введених даних. Тобто, якщо вказані дані при реєстрації не будуть співпадати з даними, які вказані в документі клієнта, контора відмовить вам в верифікації та може заблокувати рахунок.

У випадку, якщо клієнт «Фавбет» реєструє декілька акаунтів на одні персональні дані, БК має право відмовити у виводі коштів по всім рахункам цих акаунтів.

Проблеми з виведенням грошей

Інколи гравці стикаються з проблемою виведення коштів. Це може бути через неуважність самого користувача – намагається вивести гроші не на той гаманець, з якого було поповнення або бажана сума виводу не відповідає мінімальній чи максимальній доступній сумі, чи через порушення ним правил БК: підозра у відмиванні грошей, організації договірних матчів.

У випадку, якщо клієнт зареєструвався, вдало пройшов верифікацію та отримав відмову на виведення коштів, йому необхідно звернутись до служби підтримки «Фавбет». Зробити це можна, написавши на пошту або в онлайн-чат месенджера Viber чи Telegram. Також гравець має змогу поспілкуватись напряму з оператором служби підтримки, зателефонувавши прямо з сайту чи мобільного додатку після входу у Favbet.

Можливі причини відмови виведення коштів

Відповіді на питання

Як вивести гроші з «Фавбет» на банківську картку?

Потрібно перейти в розділ «Баланс», натиснути «Вивести кошти» та ввести бажану суму й пароль від свого особистого кабінету.

Що робити, якщо БК «Фавбет» не виводить кошти?

Треба звернутись у службу підтримки, написавши в онлайн-чат, на пошту або зателефонувати на гарячу лінію.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

one + eighteen =