in

Як поповнити ігровий рахунок Favbet

БК «Фавбет» надає користувачам велику кількість способів поповнення ігрового рахунку. Сьогодні ми покроково розберемо як поповнити баланс Favbet.

Оновлено 14 березня 2023 року. На .com сайті Фавбет зникли всі методі поповнення рахунку крім криптовалюти. Якщо ви хочете поповнити рахунок картою, зареєструйтесь на легальній версії сайту favbet.ua.

Після реєстрації акаунту в БК «Фавбет» гравець може поповнити баланс онлайн за допомогою банківських карт: Visa, MasterCard та Maestro, або через платіжні системи: Bitcoin, ecoPayz, Neteller, Skrill, Advcash, MuchBetter, Bradesco, Webpay, Banco do Brasil, Boku, iDeal, Itau, Poli, EPS Netpay by Skrill, Paysafecard by Skrill. 

Зазначу, що мінімальна сума поповнення з банківської картки складає 25 грн. Якщо ж ви користуєтесь однією з запропонованих платіжних систем, мінімальна сума дорівнює 10 EUR або її еквіваленту. 

Також користувачі «Фавбет» мають змогу поповнити рахунок через термінали EasyPay, які розташовуються ледь не в кожному магазині чи супермаркеті. Для цього на терміналі треба натиснути на іконку «Фавбет», ввести номер ігрового рахунку та внести необхідну вам суму, але не менше. ніж 25 грн.

Поповнення рахунку через банківську картку та Apple Pay

Найпростіше та найшвидше буде поповнити ігровий баланс через банківську карту. Зручніше скористатись мобільним додатком «Фавбет». У ньому треба перейти до «Меню» та натиснути «Баланс». 

Якщо ви поповнюєте рахунок вперше, треба клацнути на кнопку «Створити гаманець», а потоім «Додати нову картку». Відкриється вікно, де треба буде вказати номер карти, з якої поповнюєте баланс, ім’я власника, її термін дії та CVV – код з трьох цифр на зворотній стороні картки. Також треба вписати суму, на яку хочете поповнити рахунок. 

По завершенню всіх дій треба натиснути «Створити гаманець». Залишається лише дочекатись підтвердження від банку та можна переходити до ставок на спорт чи гри у казино.

Переходимо в розділ Баланс
Вводимо реквізити картки, з якої хочемо зробити поповнення

Наступні поповнення будуть ще простішими. У тому ж розділі «Баланс» ви вже матимете активний гаманець з прив’язаною банківською карткою. 

Для того, щоб закинути гроші на баланс, треба натиснути на «+» у верхньому правому куті або кнопку «Внести кошти». Далі треба просто ввести суму поповнення та вибрати спосіб оплати Visa/MasterCard. Система направить вас на сторінку, де треба вказати номер картки, термін дії та CVV-код. Після вводу даних залишається натиснути «Сплатити» та підтвердити операцію у вашому банку. 

Якщо ви користуєтесь мобільним додатком «Приват 24», на ваш смартфон прийде сповіщення про транзакцію. Для її підтвердження треба перейти за цим сповіщенням до додатку і натиснути «Підтвердити».

Вводимо суму поповнення та вибираємо вид оплати
Вводимо номер картки, термін дії та CVV-код

Для користувачів iPhone поповнення ігрового балансу може бути ще простішим, якщо вони користуються платіжною системою Apple Pay. Нагадаю, що картка, з якої ви поповнюєте баланс «Фавбет», повинна бути прив’язана до Apple Pay.

Для поповнення цим способом входимо у БК Фавбет, натискаємо «+» у правому верхньому куті, вводимо суму поповнення та вибираємо спосіб оплати Apple Pay. Натискаємо «Внести кошти» та потрапляємо на сторінку, де треба натиснути на іконку Apple Pay та підтвердити платіж відбитком пальця або Face ID в залежності від моделі смартфону. За мить гроші з’являться на вашому ігровому рахунку.

Вводимо суму поповнення та вибираємо вид оплати Apple Pay
Підтверрджуємо платіж через Apple Pay

Поповнення рахунку через електронний гаманець

БК Favbet дає змогу поповнити рахунок за допомогою електронних гаманців AdvCash чи Wallet One. Гравець обирає потрібний гаманець та потрапляє на таку ж сторінку, як і у випадку поповнення з карти. Там йому треба вказати бажану суму поповнення та натиснути зелену кнопку. Після цього клієнт отримує повідомлення на свій телефон з кодом підтвердження, який треба ввести у відповідне поле. Залишається дочекатись закінчення транзакції.

Правила поповнення

  1. Під час роботи зі своїм ігровим рахунком Клієнт має можливість заводити один і більше гаманців на своєму рахунку і використовувати для гри різні види і типи валют: безготівкові долар і євро, а також інші види доступних валют, а за наявності у країні перебування Гравця стаціонарних точок БК FavBet – національну валюту (готівку).
  2. Кошти можуть бути введені з рахунку Клієнта в системі Букмекерської компанії за дотримання наступних умов:
  • будь-які попередні платежі на рахунку Клієнта затверджені компанією і пройшли банківський кліринг;
  • клієнт не підозрюється у шахрайських діях з грошовими коштами;
  • рахунок повністю відповідає правилам реєстрації.
  1. Усі фінансові операції Букмекерської компанії здійснюються лише при підтвердженні того, що власник рахунку у FavBet є власником рахунків у відповідних платіжних системах. Грошові транзакції, зарахування і вивід коштів від одного Клієнта іншому заборонено. Компанія залишає за собою право вимагати у будь-якого Клієнта документи, що підтверджують приналежність певних рахунків цього Клієнту. При невиконанні даних вимог компанії, рахунки Клієнта можуть бути заблоковані, а у виплаті – відмовлено.
  2. Перед проведенням першої виплати Клієнту за допомогою електронних методів платежів (Skrill, Neteller, кредитна або дебетова картки) Клієнт зобов’язаний надати в службу підтримки Клієнтів за вказаними на сайті контактами відскановану електронну копію паспорта, яка засвідчує його особу. 

Адміністрація FavBet нагадує, що підробка документів суворо карається законом, і у випадку підозри на розміщення фальшивої або відредагованої електронними методами копії документів, FavBet залишає за собою право передавати такі документи відповідним регулюючим органам.

  1. FavBet залишає за собою право анулювати повністю або частково ставки клієнтів, припинити виплату за ставками, а також закрити рахунок клієнта у разі порушення клієнтом офіційних правил Букмекерської компанії FavBet, зокрема, в наступних випадках:
  • реєстрація рахунку особою, яка не досягла повноліття;
  • підробка документів необхідних для верифікації;
  • розбіжність даних в наданих документах з даними в особистому кабінеті;
  • повторна реєстрація одного і того ж клієнта;
  • якщо документ, наданий для верифікації, є у вільному доступі в мережі Інтернет;
  • при використанні банківської карти або іншого платіжного засобу, який не належить власнику рахунку, а також при використанні одного й того ж платіжного засобу або банківської картки на різних акаунтах;
  • у будь-яких інших випадках шахрайства.
Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

4 × 5 =