in

Борнмут – Ньюкасл: прогноз на матч АПЛ 11 лютого

11 лютого у рамках 23-го туру чемпіонату Англії з футболу зіграють Борнмут та Ньюкасл. Матч розпочнеться о 19:30 за київським часом та пройде на стадіоні Віталіті. Трансляцію матчу можна подивитись на Megogo, канал Setanta Sports+ HD.

Коефіцієнти букмекерів

Букмекери вважають Ньюкасл фаворитом матчу. На перемогу Ньюкасла Паріматч дає 1.61, на перемогу Борнмута 6.00, на нічию 4.00. Фавбет дає трошечки інші кефи: 1.63 на Ньюкасл, 5.80 на Борнмут, 4.05 на нічию. Якщо ви хочете поставити на андердога, у Фавбеті це буде більш вигідно.

Тотали – букмекерські контори впевнені, що у матчі буде 2 голи або більше. На тотал більше 2,5 можна поставити з кефом 1.95 у Паріматч, та 1.97 у Фавбет. Букмекери дають десь 50% ймовірності, що Нькасл виграє матч з розривом більше ніж у 1 м‘яч. На фору Ньюкаслу -1 Паріматч дає 2.05, Фавбет – 2.08.

Щоб порівняти коефіцієнти інших букмекерських контор, зверніться до рейтингу букмекерів. У ньомуу зібрані усі топ букмекери України з бонусами для нових гравців.

Фрібет 300 грн для нових гравців

Прогнози на матч АПЛ Борнмут – Ньюкасл

ПрогнозКеф
Ньюкасл виграє з рахунком 1:06.50
Ньюкасл виграє і не пропустить2.50
Калум Вілсон заб‘є гол2.40
Перемога Ньюкаслу1.62
Тотал менше 2,51.91

Чому пройде ставка на 1:0 на користь Ньюкасла

Існує чітка різниця між Ньюкаслом з Гімараесом і без нього, а літні підписання Борнмута вдихнули трохи життя в їхню хвору атаку, навіть якщо голи поки що не летять безперервно.

Підопічні Хау також не відзначилися в матчі з Вест Хемом і не продемонстрували переваги в останні тижні, але оскільки Борнмут все ще не в змозі тримати закритими свої ворота, Ньюкасл повинен забити гол і повернутися на Сент-Джеймс Парк з такою необхідною перемогою.

Статистика Альмірона
Статистика Альмірона. Джерело: https://twitter.com/nufcsz

Чому пройде ставка на суху перемогу Ньюкасла

Сороки виграли чотири з останніх шести зустрічей з Борнмутом у всіх турнірах, включаючи домашню перемогу 1:0 в Кубку Ліги у грудні. Вишні програли п’ять з останніх шести матчів у чемпіонаті та Кубку і зараз намагаються знайти свою форму, в той час як Ньюкасл здобув дві перемоги та дві нічиї з останніх шести виїздів у всіх змаганнях.

Дуже вдалий дебют минулого тижня. Перше враження, яке ти справляєш на прихильників, є дуже важливим моментом. Я попрацював з ним один на один у понеділок, а решту тижня він тренувався з групою. Він показав дуже хороші результати.

Едді Хау про Ентоні Гордона

Чому пройде ставка на гол Калума Вілсона

Нападник Ньюкасла Каллум Вілсон забив 7 голів у Прем’єр-лізі цього сезону і, якби не травма, міг би досягти десятки. Я ставлю на те, що цього вікенду головний нападник Ньюкасла зіграє проти одного зі своїх колишніх клубів і допоможе Ньюкаслу здобути чергову перемогу в чемпіонаті. 30-річний форвард закінчив свою безрезультатну серію в минулому турі проти Вест Гема, і тепер, коли він знову відзначився у воротах, я очікую, що Вілсон знову заб‘є.

Чому пройде ставка на перемогу Ньюкасла

Ньюкасл Юнайтед має у своєму розпорядженні вражаючий склад, який виріс під керівництвом Едді Хау. Борнмут важко переживає цей чемпіонат і потребуватиме дива, щоб врятуватися від вильоту в цьому сезоні. Ньюкасл Юнайтед є кращою командою на даний момент і повинен перемогти в цій грі.

+4500 грн бонус для нових гравців

Борнмут

Минулого туру Борнмут зазнав прикрої поразки на виїзді від Брайтона. Пізній гол Мітоми звів нанівець усю важку роботу гравців Борнмута, і вони повернулися додому, не маючи чим пишатися. У Вишень довгий список травмованих перед матчем проти Ньюкасла, і в зустрічі можуть не зіграти Келлі, Стівенс, Брукс, Таверньє, Соланке, Кук, Фредерікс і Станіслас.

Прогнозований склад: Нето (голкіпер), Сміт, Сенесі, Мефем, Земура, Лерма, Біллінг, Траоре, Семеніо, Ентоні та Уаттара.

Ньюкасл

Підопічні Едді Хау повели в рахунку вже через 3 хвилини після того, як Каллум Вілсон перервав свою гольову серію на полі Вест Гема. Однак Пакета зрівняв рахунок ще до перерви, а в другій сорокап’ятихвилинці оборонці обох команд діяли надійно, і гра завершилася внічию 1:1. Манкільо, Ісак, Таргетт і Крафт – головні травмовані гравці гостей, а Бруно Гімараес пропустить матч через дискваліфікацію.

Прогнозований склад: Поуп (голкіпер), Тріпп’є, Шер, Берн, Ботман, Альмірон, Віллок, Лонгстафф, Вілсон, Сен-Максимін та Джоелінтон.

Ентоні Гордон на тренуванні
Ентоні Гордон на тренуванні Ньюкасла. Фото: twitter.com/NUFC

Ключова статистика матчу

  • Борнмут не перемагав в останніх шести матчах проти Сорок.
  • Ньюкасл Юнайтед не знає поразок в останніх 16 матчах Прем’єр-ліги.
  • Борнмут програв п’ять з останніх шести матчів у вищому англійському дивізіоні і виграв лише дві з останніх 15 ігор у всіх турнірах.
  • Господарі не змогли забити в п’яти з останніх шести матчів Прем’єр-ліги.
  • Борнмут пропустив більше голів у Прем’єр-лізі, ніж будь-яка інша команда цього сезону (43), тоді як Ньюкасл пропустив найменше в дивізіоні (12).

+3000 грн бонус для нових гравців

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

two × three =