in

Англія – Іран: прогноз на матч чемпіонату світу 21 листопада

Перший матч групи В в рамках чемпіонату світу проведуть між собою Англія та Іран. Я дам свій прогноз на цей поєдинок.

Англія є одним з фаворитів мундіалю, тож проблем з Іраном у команди Гарета Саутгейта не повинно бути. Англійці не проводили спарингів перед ЧС, щоб дати відновитись своїм футболістам після клубних ігор. Збірна Англії не перемагає вже 6 матчів поспіль, тому матч з Іраном є прекрасним шансом, щоб перервати цю серію невдач.

Більш докладно про англійців, коефіцієнти і ставки на збірну Англії я розповів у окремій статті. Прочитайте її, щоб дізнатись про кращі варіанти ставок на Англію.

Збірна Англії з футболу
Футболісти збірної Англії. Фото: theweek.co.uk

Іран вважається головним аутсайдером групи. Перед ЧС команда провела 2 товариські матчі, де перемогла Нікарагуа та програла Тунісу. На минулому чемпіонаті світу Іран створив сенсацію та ледь не вийшов з групи, де були Іспанія та Португалія. Але, на мою думку, на цьому мундіалі повторення того результату не буде.

Мій прогноз – гол Англії в першому таймі за коефіцієнт 1,73. Гадаю, що англійці зі старту матимуть шалену перевагу, та заб’ють мінімум один гол до перерви.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

two + 17 =