in

Ставки на збірну Англії на чемпіонаті світу: кращі коефіцієнти

Збірна Англії в усі часи мала боєздібний склад та на кожному турнірі вважалась однією з найсильніших. Не дивлячись на це, команда виграла лише один великий трофеей за всю історію. В далекому 1966-му англійці виграли домашній чемпіонат світу. 

В останні декілька років збірна демонструє непогані результати – на минулому ЧС-2018 посіла четверте місце, а на Євро-2020 дійшла до фіналу, де програла Італії в серії пенальті. Збірна Англії грає домашні матчі на «Вемблі» – одному з найбільших стадіонів світу.

На майбутньому ЧС-2022 у Катарі збірна Гарета Саутгейта теж вважається одним з головних претендентів на перемогу. Я детально розберу шанси англійців та розкажу про коефіцієнти, які дають на букмекери на збірну Англії.

Група збірної Англії на ЧС-2022

На груповому етапі Англія зіграє з Іраном, США та Вельсом. Хоч на папері у «трьох левів» не повинно бути проблем з жодною з цих команд, все ж відзначу, що група не найпростіша. 

Збірна США переживає зараз ледь не найкращі часи за всю історію, Вельс володіє доволі бойовим складом з гравцями, що мають великий досвід виступів в АПЛ. Також ми пам’ятаємо виступ Ірану на минулому мундіалі, де вони створили труднощі Іспанії та Португалії. Тому, на мою думку, Англії буде не просто в поєдинку з кожною з цих команд.

Англія – Іран, 21 листопада

Чемпіонат світу 2022 розпочнеться для Англії з матчу проти аутсайдера групи – Ірану. Доволі комфортний початок мундіалю, адже сильніші суперники будуть попереду. А в цьому поєдинку у англійців найбільше шансів здобути впевнену перемогу та гарно увійти в турнір. Зазначу, що команди ніколи не зустрічались, тож на ЧС-2022 зіграють одна проти одної вперше.

Фаворитом є Англія, на перемогу якої «Фавбет» дає коефіцієнт 1,35, а «Паріматч» 1,31. Гадаю, що в цьому протистоянні на нас не буде очікувати ніяких сюрпризів і англійці здобудуть перемогу.

Щодо мого власного прогнозу на цей матч, я вважаю, що фора (-1) для номінальних господарів є прекрасним варіантом. В мене немає сумнівів у перемозі Англії, і я вважаю, що мінімальною перевагою «трьох левів» не обійдеться. Очікую, що підопічні Саутгейта забезпечать собі комфортний результат з перевагою як мінімум у 2 м’ячі. Коефіцієнт на цю подію складає 1,51.

Англія – США, 25 листопада

У другому турі групового етапу на Англію очікує США. На мою думку, саме ці дві команди є претендентами на вихід до 1/8 фіналу, тож на нас чекає рівний матч. 

Між собою збірні грали 11 разів, з яких Англія виграла вісім, США здобули 2 перемоги та 1 матч завершився внічию. Не дивлячись на те, що англійці виграли вісім разів, робили вони це в товариських матчах. А в рамках чемпіонатів світу в активі США 1 перемога та 1 нічия.

Фото з останнього матчу Англії та США
Фото з останнього поєдинку Англії та США, який завершився перемогою англійців 3:0. Фото: starsandstripesfc.com

Букмекери віддають перевагу збірній Англії. «Фавбет» оцінює перемогу англійців у 1,79, а «Паріматч» – в 1,70. Ставки на переможця ЧС-2022.

На мою думку, в цьому поєдинку ми не побачимо багато моментів та забитих голів. Найчастіше Англія грає в закритий футбол, та й США не славиться дуже результативними матчами. Та все ж, я думаю, що мінімум 2 голи в цьому поєдинку команди організують, тому, мій прогноз – кількість голів у матчі 2 або 3 за прекрасний коефіцієнт 1,98.

Вельс – Англія, 29 листопада

Заключний матч у групі Англія проведе з Вельсом. Англія є значним фаворитом цього поєдинку, про що свідчать і очні зустрічі цих команд. 

Всього між собою збірні грали 103 рази, якщо враховувати «Британський міжнародний чемпіонат», який проводився з 1884-го по 1994-й рік. 68 поєдинків закінчились перемогою Англії, 14 разів вигравав Вельс та 21 матч команди зіграли внічию.

Перемогу Англії над Вельсом на найближчому ЧС-2022 букмекери оцінюють коефіцієнтом 1,60. На мою думку, результат цього матчу залежатиме від результатів двох попередніх. Тобто, якщо Англійці забезпечать собі вихід з групи у перших двох матчах, Гарет Саутгейт може сильно ротувати склад, щоб дати відпочити лідерам. Тоді Вельс матиме непогані шанси поборотись за очки.

Мій прогноз на цей матч – гол в першому таймі за коефіцієнт 1,41. В останніх чотирьох поєдинках ці команди забивали в першій половині зустрічі, тож матч на ЧС-2022 не стане виключенням.

Ставки на виступ Англії на груповому етапі

Крім поєдинків за участю збірної Англії, можна зробити також ставку на загальний виступ цієї збірної в групі. 

На вихід «трьох левів» до плей-оф букмекери дають коефіцієнт 1,05, на перемогу Англії в групі коефіцієнт теж доволі низький – 1,33, що вкотре підкреслює силу Англії на папері.

Також можна спрогнозувати точну кількість очок, яку набере Англія на груповому етапі. Ще БК «Фавбет» пропонує зробити прогноз на те, скільки голів заб’є або пропустить збірна в групі.

Коефіцієнти на плей-оф

Англія лише одного разу в своїй історії перемагала на мундіалі, тим не менш, букмекери вважають цю збірну другим фаворитом після Бразилії. Ставки на збірну Бразилії.

На перемогу «трьох левів» «Фавбет» дає коефіцієнт 6,30, а «Паріматч» – 7,00. На те, що підопічні Саутгейта дійдуть до фіналу, коефіцієнт в обох БК складає 3,75. Вихід англійців до півфіналу букмекери оцінюють в 2,50, а до 1/4 – в 1,45.

Передматчеве фото збірної Англії
Командне фото збірної Англії. Фото: vanguardngr.com

Бували в Англії і провальні виступи. Наприклад, на ЧС-2014 у Бразилії, де збірна була в групі з Коста-Рикою, Уругваєм та Італією. Тоді англійці набрали лише 1 очко та неочікувано посіли останню сходинку у групі. На мою думку, ЧС в Катарі не принесе нам подібної несподіванки, Англія виступить гідно. 

Експерти називають майбутній мундіаль останнім шансом для головного тренера Гарета Саутгейта. Якщо англійці провально виступлять, скоріш за все, тренера буде звільнено. 

Персональні ставки на гравців збірної Англії

Букмекери дають можливість зробити ставку не тільки на збірні, а й на окремих її представників. Так, англійський нападник Гаррі Кейн вважається головним претендентом на «Золоту бутсу» мундіалю. Його перемога у бомбардирській гонці оцінюється коефіцієнтом 8,00. Ставки на кращого бомбардира ЧС-2022.

ГравецьКоефіцієнт «Фавбет» 
Гаррі Кейн8,00
Рахім Стерлінг26,00
Філ Фоден33,00
Джек Гріліш51,00
Букайо Сака67,00

Щодо інших атакувальних гравців Англії, їхні шанси на цю нагороду оцінюються значно нижче. На те, що кращим бомбардиром турніру стане Рахім Стерлінг, «Фавбет» дає коефіцієнт 26,00, а «Паріматч» оцінює його шанси у 33,00. Гравець «Манчестер Сіті» Філ Фоден оцінюється цими БК ще нижче: 34,00 від «Фавбет» та 51,00 від «Паріматч».

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

1 × 4 =