in

Ставки на збірну Бразилії на чемпіонаті світу: кращі коефіцієнти

В активі збірної Бразилії п’ять перемог на чемпіонатах світу, що робить її абсолютним рекордсменом за цим показником. Окрім цього, Бразилія – єдина команда, яка виграла два ЧС поспіль у 1958 та 1962 роках. 

Остання перемога бразильців на мундіалі сталась ще у 2002-му, і з тих пір «селесао» не демонструють видатних результатів на чемпіонаті світу. Найкраще досягнення за 20 років – четверте місце на домашньому ЧС-2014.

Група Бразилії на ЧС-2022

У групу до збірної бразилії потрапили Сербія, Швейцарія та Камерун. Всі три збірні далеко не є фаворитами, але кожна з них володіє доволі добротним складом та намагатиметься дати бій «селесао». Цікавий факт, що на минулому ЧС-2018 Бразилія, Сербія та Швейцарія також потрапили в одну групу, і тоді бразильці виграли групу, набравши 7 очок.

Група збірної Бразилії в Катарі
Група збірної Бразилії на ЧС-2022. Фото: the-sun.com

Бразилія – Сербія, 24 листопада

Перший матч «пентакампеоне» проведуть зі збірною Сербії. Ці команди зустрічались між собою лише двічі, причому відбулося це не так давно. У 2014-му вони зіграли товариський матч, де південноамериканська збірна мінімально перемогла (1:0). Другий поєдинок проходив у рамках групового етапу на ЧС-2018 і закінчився впевненою перемогою Бразилії (2:0). 

матч бразилії з сербією
Матч Бразилії і Сербії у рамках ЧС-2018. Фото: barcablaugranes.com

На мою думку, на ЧС-2022 у «селесао» теж не повинно виникнути проблем у протистоянні з сербами. БК «Паріматч» теж вважає бразильців явними фаворитами зустрічі, даючи коефіцієнт на їхню перемогу 1,47

Дивлячись на імена зіркових нападників Бразилії, а також на те, у якій формі вони знаходяться, я впевнений, що в цьому матчі ми побачимо як мінімум 2 голи від цієї збірної. Ця команда завжди демонструє відкритий футбол, граючи на атаку. Тому мій прогноз – індивідуальний тотал Бразилії більше 1,5 за коефіцієнт 1,61.

Дізнайтесь про усі вигідні коефіцієнти і ставки на переможця чемпіонату світу.

Бразилія – Швейцарія, 28 листопада

Історія зустрічей цих команд нараховує 4 поєдинка, де обидві збірні перемогли по одному разу, а ще 2 матчі завершились внічию. 

Швейцарія є доволі складним суперником для Бразилії. На минулому ЧС-2018 саме швейцарці стали єдиною командою у групі, яка зуміла відібрати очки у «селесао», зігравши 1:1. І хоч той матч проходив за повної переваги Бразилії, здобути перемогу їм все-таки не вдалося. Цікаво, що «Паріматч» оцінює перемогу Бразилії в 1,47. Коефіцієнт, як і на матч з сербами, але, на мою думку, Швейцарія має більше шансів відібрати очки у фаворита групи.

Мій особистий прогноз на матч – обидві команди заб’ють. У трьох з чотирьох зустрічей між цими командами голи були забиті з обох сторін. Швейцарія має хороший потенціал в атаці, а у голі Бразилії сумнівів немає. До речі, коефіцієнт на цю подію доволі високий – 1,96

Ставка на матч Бразилії зі Швецарією на ЧС-2022
Наш прогноз і ставка на поєдинок Бразилії зі Швейцарією

Камерун – Бразилія, 2 грудня

За котируванням букмекерів, Камерун вважається найслабшою збірною у групі G. На ЧС-2022 ця африканська збірна потрапила дивом. У фінальному матчі кваліфікації вони грали проти Алжиру та забили вирішальний гол на 120+4 хвилині.

Між собою Бразилія і Камерун грали 5 разів. Бразильці виграли 4 матчі, Камерун святкував одну перемогу на Кубку конфедерацій у 2003-му. На ЧС-2014 ці команди вже грали на груповому етапі і тоді бразильці легко переграли суперників з рахунком 4:1. На майбутню зустріч коефіцієнт на перемогу Бразилії геть невисокий і складає лише 1,33.

Матч Бразилії та Камеруна в рамках ЧС-2014
Поєдинок Бразилії та Камеруна на ЧС-2014. Фото: english.ahram.org.eg

На мою думку, цей матч не стане проблемним для «селесао», і є великі шанси на повторення результату 2014-го. Тому мій прогноз – фора Бразилії (-1) за коефіцієнт 1,51 на «Паріматч».

Ставки на виступ Бразилії у груповому етапі

Крім окремих матчей, можна зробити прогноз також на результат, який продемонструє Бразилія у групі. Наприклад, у виході збірної з групи букмекери не сумніваються і дають на це коефіцієнт 1,05. Перше місце «селесао» у групі теж оцінюється невисоким коефіцієнтом – 1,35 в БК «Паріматч» та 1,42 у «Фавбет». 

Також можна спрогнозувати точну кількість набраних очок бразильцями, або поставити на те, що тотал набраних ними очок буде більше 5,5. Гадаю, що до цієї ставки варто придивитись уважніше. Для цього Бразилії вистачить всього двох перемог у групі, а коефіцієнт на цю подію складає 1,62. БК «Паріматч» надає дуже широку лінію на майбутній ЧС, тож кожен зможе знайти собі ставку, яка йому сподобається.

Коефіцієнти на плей-офф

З минулого тріумфу Бразилії на мундіалі минуло майже 20 років. ЧС-2022 у Катарі є прекрасним шансом для «пентакампеонів» здолати цю довгу безвиграшну серію та перемогти в турнірі. 

Бразиія є головним фаворитом на перемогу на ЧС-2022 серед букмекерів. Наприклад, «Паріматч» та «Фавбет» оцінюють шанси бразильців у 5,50. На те, що «селесао» вийдуть до фіналу, обидві БК дають коефіцієнт 3,50.

Фаворити на вихід до фіналу ЧС-2022
Головні претенденти на визід до фіналу ЧС-2022

На всіх мундіалях, починаючи з 1994 року, збірна Бразилії доходила мінімум до стадії 1/4 фіналу. На мою думку, чемпіонат світу у Катарі виключенням не стане. На те, що команда Тіте дійде до 1/4 фіналу, «Паріматч» дає коефіцієнт 1,44, в той час як у «Фавбет» коефіцієнт на цю подію трохи нижче – 1,40.

Персональні ставки на гравців збірної Бразилії

У БК «Паріматч» та «Фавбет» ви також можете зробити свій прогноз на кращого бомбардира ЧС-2022. Головна зірка Бразилії Неймар не є фаворитом на здобуття «Золотої бутси» – його вважають лише шостим претендентом на звання найкращого бомбардира мундіалю. Якщо ви все ж таки вважаєте, що Неймар заб’є більше всіх у Катарі, та хочете зробити на це ставку, рекомендую робити це у «Фавбет».

БК «Фавбет» дає коефіцієнт 17,0, в той час як «Паріматч» оцінює шанси Неймара набагато нижчим коефіцієнтом –  13,0. Щодо інших нападників «селесао», шанси Вінісіуса Жуніора на цю нагороду оцінюються у 25,0 «Паріматч» та 26,0 «Фавбет», Габріела Жезуса – 34,0 у БК «Фавбет» та 33,0 в БК «Паріматч». 

Інші представники атаки, як Рафінья, Рішарлісон та Роберто Фірміно оцінюються букмекерами однаково. Шанси кожного з цих гравців на «Золоту бутсу» «Фавбет» оцінює в 41,0, а «Паріматч» – в 51,0. Також я проаналізував, які ще можна зробити ставки на кращого бомбардира ЧС-2022.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

6 + 14 =