in

Ставки на збірну Аргентини на чемпіонаті світу: топові коефіцієнти

Збірна Аргентини в прекрасній формі і не зазнає поразок вже 36 матчів поспіль, що є рекордним показником в її історії. Минулого року «альбіселесте» виграли Кубок Америки, а в червні 2022-го здобули ще один турнір – Фіналіссіму, де зустрічаються чинні переможці Євро та Копа Америка. В тому матчі Аргентина розбила Італію з рахунком 3:0.

В активі «біло-блакитних» дві перемоги на чемпіонатах світу в 1978-му та 1986-му. На позаминулому мундіалі аргентинці були за крок від третьої перемоги, але в фіналі мінімально програли Німеччині в додатковий час.

На майбутньому ЧС в Катарі Аргентина вважається одним з претендентів на титул. Для Ліонеля Мессі цей мундіаль стане останнім в кар’єрі, тож він та партнери намагатимуться зробити все задля перемоги.

Група збірної Аргентини на ЧС-2022

В групу до Аргентини потрапили збірні Польщі, Мексики та Саудівської Аравії. Гадаю, що з аравійцями проблем у команди Ліонеля Скалоні не виникне, а ось Польща та Мексика дадуть бій. Гадаю, що боротьба за вихід з групи буде сами між цими трьома командами, але аргентинцям вистачить класу, щоб без перешкод пройти групу та вийти до 1/8 фіналу.

Аргентина – Саудівська Аравія, 22 листопада

Перший матч збірна Аргентини проведе проти аутсайдера групи – Саудівської Аравії. Гадаю, що це найкращий варіант для Мессі та компанії, щоб розпочати чемпіонат світу з впевненої перемоги.

Між собою ці збірні грали 4 рази: три товариські матчі та один в 1992-му в рамках Кубку Конфедерацій, де «альбіселесте» перемогли 3:1. В товариських зустрічах аргентинці виграли одного разу та двічі зіграли внічию. Та я б не зважав на ці нічийні результати, адже часто на товариські матчі команди виходять у більш розслабленому стані та не найсильнішими складами.

Командне фото збірної Аргентини
Передматчеве фото збірної Аргентини. Фото: sportsganga.com

Букмекери вважають Аргентину безперечним фаворитом. Компанії «Фавбет» та «Паріматч» оцінюють її перемогу однаковим коефіцієнтом 1,19. Гадаю, що цей коефіцієнт повністю відповідає шансам команд.

Щодо мого прогнозу на поєдинок, я вважаю, що ми побачимо як мінімум 1 гол в першому таймі. В останніх дев’яти матчах Аргентина забивала як мінімум 1 м’яч в першому таймі, часто встигала провести другий до перерви, або дозволяла це зробити супернику. Тому мій прогноз – ТБ (1) в першому таймі. Навіть якщо команди заб’ють лише одного разу до перерви, гроші повернуться. «Паріматч» оцінює цю подію коефіцієнтом 1,67, а «Фавбет» – 1,62.

Аргентина – Мексика, 26 листопада

Гадаю, що другий тур проти Мексики буде гарячіше та складніше для Аргентини. Південноамериканці теж є фаворитом цієї зустрічі, але вже не такими явними, як у матчі з Саудівською Аравією. 

Історія протистоянь цих збірних нараховує 32 поєдинки, де аргентинці виграли 16 разів, а мексиканці всього лише 4. Цілих 12 разів команди грали внічию. Саме в рамках ЧС вони грали тричі, і тричі Аргентина перемогла.

Кадр з минулої зустрічі Мексики та Аргентини
Фото з минулого матчу цих збірних. Фото: rpp.pe

Аргентина вважається  фаворитом зустрічі. Їхню перемогу «Фавбет» оцінює в 1,58, а «Париматч» – в 1,59.

Мій прогноз на гру – індивідуальний тотал Аргентини 1,5 Б. В останніх семи матчах «біло-блакитні» шість разів пробивали цей тотал. Також в останніх чотирьох очних зустрічах цих команд Аргентина забивала Мексиці щонайменше 2 голи. Коефіцієнт на цю подію – 1,78 в «Париматч» та 1,81 у «Фавбет».

Польща – Аргентина, 30 листопада

На мій погляд, найцікавішим матчем всієї груп стане протистояння Польщі та Аргентини. Гадаю, що саме поляки мають найбільше шансів відібрати очки в «альбіселесте».

Команди грали між собою 11 разів за всю історію, з яких 3 виграла Польща, 6 – Аргентина та два матчі закінчились внічию. У 21 столітті команди грали лише одного разу. Це був товариський поєдинок в 2011-му, де Польща перемогла 2:1.

Ліонель Мессі та Роберт Левандовський
Капітани фаворитів групи Ліонель Мессі та Роберт Левандовський. Фото: bolavip.com

Коефіцієнт на перемогу Аргентини у «Фавбет» складає 1,66, а на «Паріматч» – 1,70. Гадаю, що поляки цілком спроможні відібрати очки у Аргентини.

Мій прогноз на цей матч – обидві команді заб’ють. Історично матчі між цими збірними виходять результативними. У восьми з одинадцяти очних зустрічей команди відзначалися у воротах одна одної. Обидві команди володіють зірковим нападом, але в той же час мають проблемні позиції в захисті. Коефіцієнт на це складає 1,91

Ставки на виступ Аргентини на груповому етапі

Користувачі БК можуть зробити ставку на загальний виступ збірної Аргентини на груповому етапі. 

У виході «альбіселесте» з групи букмекери не сумніваються і дають на це коефіцієнт 1,08. На перше місце Аргентини у групі коефіцієнт вище – 1,40.

Також можна зробити ставку на точну кількість очок аргентинців у групі. «Паріматч» також дає можливість зробити ставку на те, що тотал їхніх очок буде більше 6,50, а «Фавбет» пропонує вгадати кількість забитих та пропущених голів збірної на цьому етапі.

Коефіцієнти на плей-оф

На перемогу Аргентини на ЧС-2022 БК «Фавбет» дає коефіцієнт 7,50, в той час як «Паріматч» пропонує лише 6,00. На те, що підопічні Скалоні дійдуть до фіналу, «Паріматч» дає коефіцієнт 3,50, а «Фавбет» – 5,00. Вихід аргентинців до півфіналу букмекери оцінюють коефіцієнтом близько 3,00, а до 1/4 – в середньому в 1,70. Усі ставки на переможця ЧС-2022.  

Аргентина не вигравала мундіаль з 1986 року. Зараз збірна в прекрасній формі, і я гадаю, що в Катарі вони продемонструють яскравий футбол та пройдуть далеко. Аргентині не вистачає зіркових виконавців у захисті, що може зіграти ключову роль на турнірі. Але працьовита лінія півзахисту та неперевершена атака можуть компенсувати не найсильнішу оборону.

Персональні ставки на гравців збірної Аргентини

Букмекери пропонують ставки на найкращого бомбардира ЧС-2022. Серед аргентинців найімовірнішим варіантом є Ліонель Мессі, «Золота бутса» якого оцінюється в 11,00 на «Паріматч» та в 15,00 на «Фавбет». Також у «Паріматч» можна поставити на Лаутаро Мартінеса за коефіцієнт 31,00, а у «Фавбет» на Пауло Дібалу та Хуліана Альвареса за 41,00 та 51,00 відповідно. Усі ставки на кращого бомбардира ЧС-2022.

У «Фавбет» також можна спрогнозувати найкращого асистента, голкіпера та гравця турніру. Капітан збірної Ліонель Мессі є головним претендентом серед аргентинців на найкращого асистента та «Золотий м’яч» турніру. 

На те, що Мессі віддасть більше всього гольових передач, БК дає коефіцієнт 10,00, а те, що він стане найкращим гравцем турніру, «Фавбет» оцінює в 12,00

Щодо воротарів, основний голкіпер Аргентини Еміліано Мартінес не є фаворитом на звання найкращого на майбутньому ЧС. У «Фавбет» він є лише шостим претендентом на звання найкращого голкіпера турніру та оцінюється коефіцієнтом 8,00.

Прогнози та ставки на збірну Аргентини

ПодіяПрогнозКоефБК
Аргентина – Саудівська АравіяТБ (1) в першому таймі1,67Паріматч
Аргентина – МексикаІндивідуальний тотал 1 Б(1,5)1,81Фавбет
Польща – АргентинаОбиві заб’ють1,91Фавбет
Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

11 + 19 =