in

Мілан – Торіно: прогноз на матч Серії А 10 лютого

10 лютого у рамках 22-го туру чемпіонату Італії з футболу зіграють Мілан та Торіно. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом та пройде на стадіоні Сан-Сіро. Трансляцію матчу можна подивитись на Megogo.

Я розповім про ситуацію клубів у чемпіонаті та запропоную шість безкоштовних прогнозів на матч.

Коефіцієнти букмекерів

Букмекери вважають Мілан фаворитом. Паріматч дає коефіцієнт 1.80 на перемогу россонері, 5.10 на перемогу гранатових та 3.55 на нічию. Фавбет згоден та надає схожі кефи: 1.81 на Мілан, 5.00 на Торіно, 3.55 – на нічию. Якщо ви хочете зробити ставку на андердога, це буде трішки вигідніше зробити у Паріматч.

Букмекери вважають, що у матчі буде більше 2 голів. Коефіцієнти у Паріматч на Фавбет на тотали майже ідентичні: ТБ 2 за 1.63, ТБ 2,5 за 2.17. На ринку фор різниця більш цікава – Паріматч не пропонує мінусову фору на Мілан 0,5, а от у Фавбет на цю подію можна поставити з кефом 1,81.

В цілому букмекерські контори дають шанс 50 на 50, що у матчі будуть голи з обох сторін, Мілан переможе, але з невеликою різницею.

Якщо ви хочете переглянути більше варіантів коефіцієнтів букмекерських контор, обирайте букмекерів з рейтингу. У всіх цих букмекерських конторах швидка реєстрація, є бонуси для нових гравців та багато видів поповнення рахунку для українців.

Фрібет 300 грн для нових гравців

Прогнози на матч Серії А Мілан – Торіно

Оновлено: після закінчення матчу (1:0) я відмітив прогнози, які пройшли.

ПрогнозКеф
✅ Тотал менше 2,52.18
❌ Торіно не програє2.07
❌ Точний рахунок: 1:17.00
✅ Мілан переможе1.81
✅ Мілан заб‘є першим2.31
✅ Олів‘є Жиру заб‘є2.50

Чому пройде ТМ 2,5

Коли Торіно востаннє відвідував Сан-Сіро в січні, жодна з команд не змогла вирвати перемогу після 90 хвилин гри, а Іль Торо зумів забити гол лише у додатковий час. Розрив у рахунку може бути таким же невеликим, коли команди знову зустрінуться на цьому стадіоні в п’ятничному матчі Серії А. 

У трьох з останніх чотирьох зустрічей між клубами було забито менше 2,5 голів, і ця тенденція має всі шанси продовжитися і в цьому матчі.

https://twitter.com/acmilan/status/1623615188128739329

Чому Торіно не програє

Мілан перебуває у вільному падінні, а поразка в недільному дербі від Інтера стала п’ятою поразкою в шести матчах у всіх турнірах. Хоча мінімальна поразка з рахунком 0:1 в дербі наштовхнула на думку, що гра була близькою, в реальності все було інакше, оскільки Мілан продемонстрував ще одну мляву гру. 

Перемога Торіно в Кубку Італії над Міланом 11 січня дала старт кризі россонері, і в п’ятницю Торіно може знову скористатися слабкістю господарів.

Чому матч завершиться з рахунком 1:1

Продемонструвавши в дербі лише кілька ознак покращення, Мілан не може грати на повну через пошкодження багатьох гравців і, ймовірно, візьме очко, якщо його запропонують перед початком матчу. Можливо, команді вдасться втримати нічию, оскільки Торіно часто не вистачає гостроти у завершальній стадії.

+4500 грн бонус для нових гравців

Мілан

Після 21 туру Мілан займає 6-ту сходинку таблиці Серії А з 38 очками. Клуб зіграв 21 матч: 11 виграв, 5 програв та 5 звів внічию. Мілан програв три останні матчі чемпіонату з загальним рахунком 2:10, а перед цим дві гри підряд зіграв внічию.

Мілан все ще залишається без ключового півзахисника Ісмаеля Беннасера та захисника Фікайо Томорі, в той час як воротар Майк Майньян та нападник Алессандро Флоренці також вибули. Легендарний шведський нападник Златан Ібрагімович відсутній через проблеми з коліном. У дербі Мілан переключився на гру в три захисники, команда може зберегти цю систему і тут.

Прогнозований склад Мілана: Татарусану – Калулу, К’яер, Габбія – Калабрія, Мессіас, Круніч, Тоналі, Ернандес – Жиру, Орігі.

https://twitter.com/acmilan/status/1623985124726407169

Торіно

Після 21 туру Торіно займає 7-му сходинку таблиці чемпіонату Італії з 30 очками. Команда виграла 8 матчів, 7 програла та 6 закінчила внічию. Торіно не програє три тури Серії А поспіль: 2 перемоги та 1 нічия. 3 з 4 останніх матчів Торіно виграв з рахунком 1:0 – у матчах проти Удінезе, Торіно та Спеції.

Захисник Давід Зіма вибув до березня через травму коліна, а нападник Валентино Лазаро все ще лікується від розриву зв’язок. Минулого туру Торіно вирвав перемогу над Удінезе з рахунком 1:0 і наблизився до Мілана впритул у таблиці. Однак розрив між командами все ще становить вісім очок.

Прогнозований склад Торіно: Мілінкович-Савіч – Джиджи, Шуурс, Буонджорно – Айна, Річчі, Лінетті, Воєвода – міранчук, Карамох, Санабрія.

Ключова статистика матчу

  • Торіно виграв лише три з останніх 30 зустрічей у Серії А з Міланом, в тому числі останню в жовтні. Вперше з сезону 1984/85 россонері можуть виграти обидва матчі вищого дивізіону в сезоні.
  • Мілан не знає поразок в останніх 26 домашніх матчах проти Торіно в Серії А, здобувши 18 перемог і 8 нічиїх. Остання така поразка була в березні 1985 року (1:0 завдяки голу Вальтера Шахнера).
  • Мілан програв чотири останні матчі у всіх турнірах. Вони ніколи не програвали п’ять матчів поспіль протягом одного сезону, починаючи з сезону 1929/30.
  • Анте Ребіч забив більше голів у Серії А у ворота Торіно, ніж будь-який інший суперник.
  • Антоніо Санабрія забив найбільше голів у Серії А в цьому сезоні, причому жоден з них не був забитий вдома, а кожен з його чотирьох голів у змаганнях цього сезону був забитий на виїзді.

+3000 грн бонус для нових гравців

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

19 + 17 =