in

«Еспаньйол» – «Севілья»: прогноз на матч Ла Ліги 10 вересня

У 5-му турі іспанської Ла Ліги «Еспаньйол» прийматиме «Севілью». Я розберу шанси обох команд та дам власний прогноз на цей поєдинок.

«Еспаньйол» – команда з нижньої частини турнірної таблиці, яка в цьому сезоні буде боротись за право залишитись у Ла Лізі. За 4 стартові тури команда набрала 4 залікові пункти, що є прийнятним для неї показником. 

Еспаньйол – Севілья прогноз на матч
Кадр з минулого поєдинку між цими командами. Фото: besoccer.com

«Севілья» – головне розчарування на початку чемпіонату. За 4 туру команда набрала лише 1 очко, при тому, що з серйозних суперників була лише з «Барселона». Жахливий показник для команди, яка в цьому сезоні грає у Лізі чемпіонів, тому Хулену Лопетегі треба якнайшвидше все виправляти. Матч з «Еспаньйолом» – прекрасний шанс, щоб здобути першу перемогу в сезоні.

Прогноз на матч. Я вважаю, що «Севілья» в цьому матчі повинна грати на перемогу, адже втрачати очки вже не можна, якщо вони розраховують на щось більше, ніж середина таблиці. Та чисту перемогу «андалусійців» я брати не рекомендую. Пропоную поставити на те, що «Севілья» переможе в одному з таймів. На це БК «Фавбет» дає гарний коефіцієнт 1,86.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

fifteen + fifteen =