in

Франція – Австралія: прогноз на матч чемпіонату світу 22 листопада

22 листопада у рамках чемпіонату світу з футболу зіграють Франція і Австралія. Матч розпочнеться о 21:00 за київським часом на стадіоні Аль Джануб, Аль Вакра. Дивіться гру на Megogo та «Суспільному».

Я розповім про коефіцієнти букмекерських контор на гру і дам чотири безкоштовних прогнози на матч.

Коефіцієнти букмекерів

Букмекери вважають французів фаворитами матчу – Паріматч дає 1.28 на перемогу Франції і аж 12.50 на Австралію. Букмекери впевнені, що нічиєї не буде, на цей результат кеф 1.16.

БК вважають, що у матчі буде декілька голів, на стандартний тотал більше 2,5 коефіцієнт лише 1.79. На ТМ 3 коефіцієнт 1.66, тож букмекери розраховують на 2-3 голи у матчі.

Гол Австралії – щось з неймовірного, за версію БК, коефіцієнт на тотал австралійців більше 1 – 5.70. А от оптимальний індивідульний тотал французів – десь на рівні 2, на ТБ 2 Франції можна поставити за 1.75.

france australia kefficienti – newstavka.com.ua
Коефіцієнти букмекерської контори Паріматч на матч Франція – Австралія

Прогнози на матч ЧС-2022 Франція – Австралія

ПрогнозКеф
Суха перемога Франції1.90
Гол Мбаппе1.60
Точний рахунок 2:05.50
Тотал більше 2,51.79

Чому Франція переможе всуху

Франція грала з Австралією чотири рази та здобула перемоги в двох останніх зустрічах цієї пари в 2013 та 2018 роках. Французи є одними з фаворитів перед турніром на виграш Чемпіонату світу, і я очікую, що вони розпочнуть турнір з 3 очок у матчі проти Австралії без пропущених голів.

Останнім часом Франція була не в найкращій формі, незважаючи на перемогу над Австрією з рахунком 2:0 у вересні, але Австралія не звикла грати проти такого рівня суперників і навіть не забила в останніх міжнародних матчах проти Нової Зеландії та Саудівської Аравії.

Чому Мбаппе заб’є

Мбаппе забив 9 голів у своїх останніх 10 матчах за збірну Франції на всіх турнірах і забив 12 голів у 13 іграх за ПСЖ у Лізі 1. Кіліан у гарній формі і скоріш за все проведе чудовий чемпіонат світу. Скільки голів забив Мбаппе: у клубі та за збірну.

Франція

Віссам Бен Йеддер, Крістофер Нкунку, Поль Погба, Н’Голо Канте, Лукас Дінь, Курт Зума, Карім Бензема та Преснель Кімпембе, не виступатимуть за Францію в Катарі, але Фрація все ще одна з найкращих команд на турнірі.

командне фото збірної Франції
Збірна Франції. Фото: https://twitter.com/equipedefrance Jean-Francois Robert / modds

Мбаппе, Жиру та Грізманн регулярно забивають голи, у той час як півзахист має невеликий досвід, але якісний і молодий. Французька оборона надійна, починаючи з Уго Льоріса, який, безсумнівно, візьме участь у своєму останньому Чемпіонаті світу за Францію. Павард, Варан і Лукас Ернандес є найдосвідченішими захисниками.

Прогнозований склад Франції:
Льоріс – Павар, Упамекано, Конате, Лукас Ернандес – Чуамені, Рабіо – Дембеле, Грізманн, Мбаппе – Жиру.

Австралія

Більше немає ні Тіма Кехілла, ні багатьох відомих імен для Австралії, очікується, що це буде дуже складний чемпіонат світу для австралійців. Значна частина команди проживає вдома або грає в Шотландії, і ніхто не грає у Прем’єр-лізі.

Метью Лекі буде доручено забивати голи за Австралію, оскільки він забив 13 разів у 73 матчах, хоча Макларен, Мейбіл і Дюк також є регулярними бомбардирами на міжнародному рівні. Аарон Муй та Джексон Ірвайн є загрозою в півзахисті, тоді як центарльний захисник Гаррі Суттар забив 6 голів із 10 Австралії.

Прогнозований склад Австралії:
Райан – Аткінсон, Райт, Роулз, Бехіч – Хрустік, Муй, Ірвайн – Лекі, Дюк, Гудвін.

Усі голи австралійців на чемпоінатах світу

Очні зустрічі

За останні роки Франція та Австралія зустрічалися лише один раз. Це сталося чотири роки тому на ЧС-2018, коли команди також потрапили в одну групу. Насправді Данія також була в тій же групі, а Австралія фінішувала останньою, здобувши лише одне очко. Тим не менш, вони добре боролися з Францією і програли лише через автогол на 81-й хвилині гри.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

seventeen + 18 =