in

Арсенал – Вест Гем: прогноз на матч англійської Прем’єр-ліги 26 грудня

26 грудня повертається АПЛ – у Boxing Day зустрінуться лідер Премєр-ліги «Арсенал» і команда із нижньої частини таблиці «Вест Гем». Лондонське дербі пройде на домашньому стадіоні «Арсеналу» «Емірейтс» і почнеться о 22:00 за київським часом. В Україні гру покаже канал Setanta Sports.

Коефіцієнти букмекерів

Букмекери вважають «Арсенал» абсолютним фаворитом матчу. На чисту перемогу канонірів «Фавбет» дає кеф 1.59, «Паріматч» – 1.53. У той час як на перемогу «Вест Гема» кеф однаковий у обох БК – 6.70. Тож, на чисту перемогу «Арсеналу» вигідніше зробити ставку у «Фавбет». На нічию розрив у кефах цих двох БК більш суттєвий. «Паріматч» дає 4.20, а «Фавбет» – 4.45.

Спеціалісти букмекерських контор вважають, що у матчі буде 2-3 голи. Кеф на стандартний ТБ 2,5 у «Паріматч» – 1.82, у «Фавбет» – 1.87. Коефіцієнти ставок на фору також близькі, але більш вигідні у «Фавбет» – 1.98 на Ф1 (-1), у той час як «Паріматч» на ту ж подію дає 1.91.

Screenshot 2022 12 26 at 14.20.23 – newstavka.com.ua
Кофіцієнти на фору у матчі «Арсенал» – «Вест Гем» 26 грудня

Прогнози на матч АПЛ «Арсенал» – «Вест Гем»

ПодіяКоеф
Суха перемога Арсеналу2.54
Точний рахунок: 2:06.90
ТМ 2,52.13
ТМ 3,5 1.43

Чому «Арсенал» переможе

Всі шість останніх домашніх матчів «Арсеналу» з «Вест Гемом» у Прем’єр-лізі завершилися перемогою «канонірів», які також здобули перемогу з рахунком 2:1 на лондонському стадіоні в травні.

Чому «Арсенал» виграє всуху

Навіть незважаючи на те, що Жезус пропустить гру, ми все одно ставимо на те, що «Арсенал» переможе «Вест Гем» і при цьому здобуде чисту перемогу. Каноніри виграли 5 з останніх 6 зустрічей з «Вест Гемом», здобувши 2 чисті перемоги в останніх 3 домашніх матчах проти «Молотобойців». «Арсенал» очолює турнірну таблицю Прем’єр-ліги, тоді як «Вест Гем» займає 16-ту позицію.

Чому в матчі буде менше 2,5 голів

Зважаючи на велику кількість травмованих, а також на те, що для обох команд це перший матч після перерви на чемпіонат світу, я прогнозую, що в цій грі буде забито менше 2,5 голів. У 2 з 3 останніх домашніх матчів «Арсеналу» проти «Вест Гема» було забито менше 3 м’ячів. У 3 з 6 останніх виїздів господарів було забито менше 2,5 голів, а також у 2 з 4 останніх матчів «Вест Гема».

«Арсенал»

«Арсенал» може тимчасово відірватися від «Манчестер Сіті» на 8 очок і очолити турнірну таблицю Прем’єр-ліги, коли прийме на «Емірейтс» «Вест Гем Юнайтед» в лондонському дербі на Різдво.

epl table arsenal.05 – newstavka.com.ua

Мікель Артета ламає голову над тим, як замінити Габріеля Жезуса після операції на коліні бразильця.

Перемога над «Вулверхемптоном» (2:0) напередодні перерви на чемпіонат світу і третя перемога в Прем’єр-лізі поспіль дозволили «Арсеналу» відірватися на 5 очок від «Ман Сіті», який не грає до вівторка, коли зустринеться з «Лідс Юнайтед», і не може загрожувати першій позиції «канонірів», незалежно від того, що станеться в наступному турі.

Можливий стартовий склад «Арсеналу»:
Рамсдейл – Уайт, Саліба, Габріель, Тірні – Хака, Парті – Сака, Одегаард, Мартінеллі – Нкетія.

«Вест Гем»

«Вест Гем» побачив перед перервою на чемпіонат світу червону смугу для команд на виліт – учасники Ліги Європи перед продовженням АПЛ знаходяться біля підніжжя рейтингу. Підопічні Девіда Мойєса посідають 15-те місце з 14 очками і ризикують опуститися нижче пунктирної лінії.

epl table west ham.06 – newstavka.com.ua

Підопічні Мойеса, які програли три матчі Прем’єр-ліги на виїзді і виграли лише 1 з 6 останніх ігор, можуть опуститися в трійку найгірших, якщо святкові результати будуть поганими.

«Вест Гем» здолав «Кембридж Юнайтед» 4:2 і «Удінезе» 3:1, а минулої суботи зіграв внічию 1:1 з «Фулгемом», але до поїздки на «Емірейтс» вони взяли лише одне очко в останніх п’яти виїзних матчах Прем’єр-ліги і за весь сезон забили лише три голи на виїзді у АПЛ.

Можливий стартовий склад «Вест Гема»:
Фабіанскі – Керер, Доусон, Огбонна, Пальмієрі – Райс, Соучек – Форнальс, Пакета, Бенрахма – Боуен.

Травмовані гравці

За «Арсенал» не зіграє нападник Габріел Жезус через травму коліна, він вибув на три місяці. Також не прийме участі у матчі Олександр Зінченко через м’язову контузію. Нападник Рісс Нелсон не зіграє через травму внутрішньої поверхні стегна. 

Під питанням вихід на поле Сміта-Роу (травма паху) та Томіясу (травма внутрішньої поверхні стегна).

За «Вест Гем» не зіграє Курт Зума, у нього травма коліна. Під питанням Агерд (м’язова контузія), Антоніо (травма литкового м’яза), Корне (травма литкового м’яза)та Крессвелл (травма внутрішньої поверхні стегна).

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

four × four =