in

Катар – Еквадор: прогноз на матч чемпіонату світу 20 листопада

Матч-відкриття чемпіонату світу 2022 між Катаром та Еквадором відбудеться 20 листопада о 18:00 за київським часом. Читайте прогноз на цей матч.

Катар – господар турніру, тож немає сумнівів, що на кожному їхньому поєдинку підтримка збірної буде на максимальному рівні. Катар у своєму складі не має зіркових виконавців, які б виступали на топ-рівні, але за грою та результатами команда суттєво додала за останні кілька років. Наприклад, у 2019-му Катар виграв Кубок Азії, обігравши в фіналі симпатичну збірну Японії. В останніх чотирьох товариських матчах збірна здобула 4 перемоги, що додасть їй ще більше впевненості на мундіалі.

Еквадор здивував у кваліфікації до ЧС-2022, зайнявши четверте місце після грандів – Бразилії, Аргентини та Уругваю. Для Еквадору це буде лише четвертий мундіаль в історії, а їхнім найкращим досягненням є вихід до 1/8 фіналу у 2006-му. Матчі за їхньою участі в основному малорезультативні.

Матч Катару та Еквадору у 2018-му році
Фото з товариського матчу цих команд. Фото: studiofutbol.com.ec

Прогноз на матч – гол Катару за коефіцієнт 1,58. Гадаю, що при домашніх трибунах їм вдасться провести бодай 1 м’яч. Не так давно команди грали між собою у товариському матчі. Це було у 2018-му і тоді Катар переміг 4:3. 

До того ж, журналіст Амджад Таха повідомив, що нібито господарі турніру підкупили 8 гравців Еквадору, щоб ті програли матч з рахунком 1:0. Наразі офіційного підтвердження цьому немає, але я впевнений, що навіть без цих незаконних дій футболісти Катара вийдуть зарядженими на перемогу та зможуть забити у ворота суперників.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

four × 2 =