in

Сенегал – Нідерланди: прогноз на матч чемпіонату світу 21 листопада

21 листопада в рамках чемпіонату світу 2022 зустрінуться Сенегал та Нідерланди. Я зроблю власний прогноз на цей матч.

Сенегал не без складнощів пройшов на ЧС, обігравши Єгипет лише в серії пенальті. На жаль, головна зірка збірної Садіо Мане пропустить мундіаль через травму. Без сумніву це велика втрата для Сенегалу, яка вплине на результативність та атакувальний потенціал команди.

Нідерланди є фаворитом зустрічі. Збірна зараз на ходу, виграла групу в Лізі націй та не знає поразок вже 15 матчів поспіль. Гадаю, що Нідерланди виграють групу без проблем, а для цього їм треба перемагати у стартовому матчі.

Матч ЧС-2022 Сенегал – Нідерланди
Майбутнє протистояння Сенегалу на Нідерландів. Фото: cuba.detailzero.com

Мій прогноз – перемога Нідерландів за коефіцієнт 1,53. Розпочати турнір з перемоги хотілося б кожній збірній. Тому європейська збірна прикладе максимум зусиль, щоб здобути 3 очки та почуватись спокійніше в наступних двох поєдинках.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

three × 3 =