in

Бельгія – Канада: прогноз на матч чемпіонату світу 23 листопада

23 листопада у рамках чемпіонату світу з футболу зіграють Бельгія і Канада. Матч розпочнеться о 21:00 за київським часом на стадіоні Ахмад Бін Алі (стадіон Аль-Райян) в Ар-Райані. Дивіться гру на Megogo та «Суспільному».

Я розповім про останні новини команд, перегляну коефіцієнти букмекерських контор на гру і дам чотири безкоштовних прогнози на матч.

Коефіцієнти букмекерів

Бельгія – фаворит матчу, на її перемогу букмекерскі контори даюьть коефіцієнт 1.58, на перемогу Канади кеф 6.00. Цікавий коефіцієнт на тотал Канади більше 1 – 2.55. А ось на 1 гол гол канадців навіть немає ставки, тож букмекери впернені, що Канада заб’є. Спеціалісти БК впевнені, що Бельгія забьє 1 (1.18) 2 (1.60) голи.

коефіцієнти букмекерів
Коефіцієнти на матч Бельгія – Канада

Прогнози на матч ЧС-2022 Бельгія – Канада

ПодіяКеф
Тотал більше 2,51.76
Обидві команди заб’ють1.81
Кевін Де Брюйне заб’є гол або віддасть гольовий пас3.00
Джонатан Девід заб’є гол4.10

Чому буде більше 2 голів

Я очікую цікавих 90 хвилин між двома націями, які ніколи раніше не стикалися одна з одною. І Бельгія, і Канада мають сильні в атаці, і я очікую, що вони це продемонструють у грі. У 2 з 5 останніх матчів Бельгії було забито понад 2,5 голи, включаючи перемогу над Польщею з рахунком 6:1 у Лізі націй, тоді як 3 з 5 останніх матчів Канади завершилися так само.​​

Чому обидві команди заб’ють

Обидві команди забили у 3 з 5 останніх матчів Бельгії та в 2 з 4 останніх матчів Канади. Де Брюйне, Азар, Троссард і Мертенс створюють загрозу для фаворитів, а Девіс, Девід і Ларін — талановиті та швидкі нападники, яких Бельгії буде важко тримати на відстані.

Чому Кевін Де Брюйне заб’є або віддасть гольову передачу

Кевін Де Брейне лідирує в Прем’єр-лізі з 7,05 очікуваних передач. Наступна найближча людина – Кевін Тріпп’єр з 4,66. Де Брюйне також забиває голи, причому 15 ударів у Прем’єр-лізі минулого сезону та три цього.

Де Брюйне заробив 11 корисних дій: 4 голи, 7 результативних передач у своїх останніх 14 міжнародних матчах, починаючи з літа 2021 року.

Чому має забити Джонатан Девід

У Les Rouges є кілька небезпечних гравців, але Джонатан Девід є найнебезпечнішим. На його рахунку сенсаційні 22 голи в 35 міжнародних матчах, у тому числі 7 у його останніх 17 матчах.

Бельгія проти Канади: 3 речі, які варто знати

Новини збірної Бельгії проти Канади

За Бельгію не зіграє нападник Ромелу Лукаку, який пропустить принаймні перші два матчі групового етапу через травму підколінного сухожилля. У бельгійців також немає вінгера Алексіса Салемейкерса через травму коліна, а Тома Меньє готовий грати після перелому вилиці наприкінці жовтня.

Найважливіше для Канади – Альфонсо Девіс здоровий. 5 листопада гравець мюнхенської «Баварії» шкутильгав із травмою підколінного сухожилля, але вчасно відновився, щоб взяти участь у чемпіонаті світу. За Канаду не зіграє ворота Макс Крепо, а також захисники Скотт Кеннеді та Донейл Генрі через травми, отримані під час клубної гри перед початком Чемпіонату світу.

red devils vs canada – newstavka.com.ua
Фото: https://twitter.com/belreddevils

Ключова статистика проти Бельгії проти Канади

  • Команди ніколи не зустрічались в міжнародній грі.
  • 8 гравців збірної Бельгії беруть участь у своєму третьому чемпіонаті світу. Тим часом із усього складу збірної Канади лише Атіба Хатчінсон був у команді, коли Канада востаннє брала участь у чемпіонаті світу (1986).
  • До початку ЧС-2022 Канада була однією з п’яти націй, які брали участь у чемпіонаті світу, але жодного разу не забивали. Тепер таких команд шість – Катар не забив голів у своїй першій грі на чемпіонаті світу у матчі проти Еквадору.

Бельгія

Третє місце на Чемпіонаті світу 2018 було найкращим результатом Бельгії за всю історію змагань. Бельгійці перевищили свій попередній результат на одне місце, оскільки вони фінішували четвертими в 1986 році. Після цього команда вийшла до чвертьфіналу на Євро-2020 і була другою у своїй групі в Лізі націй, тому від Бельгії очікують якісного виступу на чемпіонаті світу.

Команду тренує Роберто Мартінес з 2016 року, що є ще однією перевагою для Бельгії. Якісну гру команди ствоюють багато різних гравців: Ромело Лукаку, Тібо Куртуа, Кевін Де Брейне, Дріс Мертенс.

Канада

Останній і єдиний раз, коли Канада була на найвищому етапі міжнародного футболу, в 1986 році в Мексиці, коли команда програла всі три свої ігри. Тепер Канада вдруге в історії виступить на чемпіонаті світу, що для країни вже є величезним результатом, але шанси вийти з групи знову дуже мізерні.

Головному тренеру збірної Канади Джону Гердману вдалося прищепити своїй команді менталітет переможців, оскільки Канада не лише кваліфікувалася на чемпіонат світу, але й зробила це, посівши перше місце у відбіркових турнірах до ЧС у Північній та Центральній Америці. 39-річний Атіба Хатчінсон є капітаном команди, але основним гравцем і тим, хто виводить команду на новий рівень, є гравець мюнхенської Баварії Альфонсо Девіс.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

nineteen − 7 =