in

Манчестер Юнайтед дожав Лідс у Дербі троянд

У неділю, 12 лютого, «Манчестер Юнайтед» у рамках 23-го туру англійської Прем’єр-ліги зустрічався на виїзді з «Лідсом».

У цій грі було майже все, що можна було очікувати від запеклої, бойової сутички між двома старими суперниками, які відчайдушно потребували очок, на протилежних кінцях таблиці. 

Команда Еріка Тен Хага в поєдинку, в якому голкіпер манкуніанців Давид Де Хеа побив відразу кілька рекордів, у непростій боротьбі зуміла дотиснути суперника ближче до кінця основного часу, здобувши перемогу з рахунком 2:0.

Гості протягом поєдинку вдвічі більше володіли м’ячем, але втілити перевагу в результат не вдавалося. До того ж господарі поля навіть змогли «перебити» опонента. Лише на 80-й хвилині МЮ відкрив рахунок у матчі зусиллями Маркуса Рашфорда, який вдало відгукнувся на подачу з флангу Люка Шоу.

За п’ять хвилин манкуніанцям вдалося закріпити перевагу, вдруге вразивши ворота суперника. Алехандро Гарначо, змістившись із флангу, вразив дальній кут. Гарначо взяв участь у 4 забитих голах в цьому сезоні АПЛ, вийшовши на заміну, – 2 голи та 2 гольові передачі. Це рекорд АПЛ в сезоні 2022-23.

«Манчестер Юнайтед» після цієї перемоги набрав 46 очок і піднявся на друге місце у турнірній таблиці АПЛ. Відставання від лідируючого «Арсеналу», який має на два зіграні матчі менше, становить п’ять пунктів. «Лідс» з 19 очками знаходиться на 17-му рядку, опинившись на відстані одного бала від зони вильоту.

Відеоогляд матчу

Михайло Пономарьов

Автор: Михайло Пономарьов

Експерт у сфері ставок та спорту з багаторічним досвідом у галузі, починаючи з наземних кас букмекерських контор. Колишній спортсмен, завдяки чому глибше розумію тонкощі спортивних змагань, що дозволяє робити обґрунтовані прогнози та ставки. Володію високим рівнем знань про букмекерські контори та стратегії ставок.

Залишити відповідь

six + 4 =