in

Євген Коноплянка знаходить мотивацію у конкуренції з молодими гравцями

Євген Коноплянка радий перспективам молодих талантів у складі збірної України і хотів би повернутися до команди якомога швидше. Про це він розповів у своєму останньому інтерв’ю для ВЗБІРНА

Євген також зазначив, що конкуренція з молодими гравцями дає фізичну свіжість і перспективу для майбутнього. Коноплянка згадав свій гол у грі проти Англії на стадіоні Уемблі, проте наголосив, що для нього важливо, щоб команда була впевненою і налаштовувалася на свою гру. 

Коноплянка також додав, що поточний матч Італія – Англія (1:2) показує, що для команди важливо дивитися на свою структуру і не переживати. 

Коноплянка також поділився своїм враженням про тренера національної команди Руслана Ротаня, з яким він грав як партнер по команді і який тепер є його тренером. Гравець зазначив, що сприймає Ротаня як досвідченого тренера та він добре розуміє своїх гравців.

Повне інтервью з гравцями збірної від Олександра Гливинського дивіться нижче. Інтервью з Коноплянкою з 30-ї хвилини.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

5 × 1 =