in

Ерлінг Голанд їсть як ведмідь та дивним чином доглядає за своїм тілом

Йорк Хауген, кухар ФК «Молде», розповів про їстівні звички зіркового футболіста Ерлінга Голанда. За словами Хаугена, Ерлінг їсть більше, ніж будь-який інший хлопець, якого він коли-небудь бачив, і часто запитує про страви, які він може взяти додому. Він навіть пожартував, що Голанд схожий на ведмедя.

Він завжди заходив на кухню і питав мене: «Що ти сьогодні готував? Що я можу взяти додому?». Пам’ятаю, він завжди хотів отримати фрикадельки з квасолею. Мені його не вистачає.

Йорк Хауген

Це не просто пристрасть до їжі, але частина спеціальної дієти, яку Голанд використовує, щоб підтримувати себе в формі. За даними, які наводить футболіст, він споживає близько 6000 калорій на день. Він також зазначив, що звертає увагу на якість їжі і намагається їсти якомога більше місцевої їжі.

Ерглінг Голанд їсть моркву в автомобілі

Але це не єдина дивна звичка Голанда. Футболіст також включив у свій розпорядок дня фільтрацію води та потрапляння сонячного світла в очі одразу після пробудження, оскільки він вважає, що це корисно для його організму.

Голанд зазначив, що він піклується про своє тіло, і це допомогло йому збільшити загальну м’язову масу з 86 до 94 кг і стати швидшим на полі. Він також додав, що важливо не просто їсти багато, але і їсти правильно, і він намагається включати до свого раціону якомога більше здорової їжі.

Люди кажуть, що м’ясо шкідливе, але яке м’ясо? М’ясо, яке ви купуєте в Макдональдсі? Чи м’ясо місцевої корови, що харчується травою? Я їм коров’яче серце і печінку

Ерлінг Голанд

Раніше ми розповідали у який клуб перейде Голанд.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

one × two =