in

Вінгер збірної Ісландії Арнор Сігурдссон не зіграє проти України

Збірна Ісландії зазнала втрати перед вирішальним матчем кваліфікації Євро-2024 проти України. Вінгер англійського «Блекберна» Арнор Сігурдссон не зможе допомогти своїй команді через травму.

24-річний футболіст отримав пошкодження на 78-й хвилині півфінального поєдинку зі збірною Ізраїлю, який завершився перемогою ісландців з рахунком 4:1. Сігурдссона довелося замінити, і, як з’ясувалося пізніше, травма виявилася досить серйозною.

Про це повідомила Футбольна асоціація Ісландії на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі X (колишній Twitter). Таким чином, збірна Ісландії не зможе розраховувати на одного зі своїх ключових гравців у вирішальній зустрічі за путівку на чемпіонат Європи 2024 року.

Читайте прогноз на матч Україна – Ісландія від головного редактора Newstavka Сергія Шаповалова. У прогнозі одразу 5 варіантів ставок із кефами вище 1.80.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

ten − 8 =