in

Мінспорт додав до списку ухилянтів 5 футболістів збірної України

Мінспорт оновив список «ухилянтів»: 5 футболістів національної збірної та баскетболіст порушили терміни повернення в Україну.

Міністерство молоді та спорту оновило список осіб, які порушили взяті зобов’язання щодо термінів повернення в Україну після закордонних змагань.

До списку увійшли 5 футболістів національної збірної України: Михайло Мудрик, Артем Довбик, Віктор Циганков, Анатолій Трубін та Ілля Забарний, а також баскетболіст Іссуф Санон.

→ Завантажити повний список з 304 спортсменів.

Зараз усі футболісти перебувають у таборі збірної України у Польщі, де готуються до вирішального матчу відбору на Євро-2024 проти Італії 20 листопада.

  • Мудрик та Забарний виступають в англійській Прем’єр-лізі за «Челсі» та «Борнмут» відповідно. Циганков і Довбик грають за іспанську «Жирону», а Трубін – за португальську «Бенфіку».
  • Санон же мав зіграти за збірну України у пре-кваліфікації на Олімпіаду-2024, але травмувався під час підготовки. Наприкінці серпня він повернувся до клубу «Прометей».
Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

1 + six =