in

Тен Хаг викликав на розмову Гарначо через лайки у соцмережах

Алехандро Гарначо лайкнув твіти з критикою тренера «Манчестер Юнайтед» Еріка Тен Хага. Гарначо швидко прибрав лайки, але Тен Хагу це все одно не сподобалось.

Ерік тен Хаг поговорив з Алехандро Гарначо після того, як вінгер «Манчестер Юнайтед» вподобав твіти, що критикували його заміну в перерві матчу з «Борнмутом». Гарначо швидко видалив свої вподобання двох повідомлень, що, на думку клубу, свідчить про каяття, а будь-які подальші дії будуть вирішуватися всередині клубу.

Аргентинець був замінений у суботу, коли «Юнайтед» програвав 1:2, у підсумку клуб зіграв внічию 2:2 після того, як Бруно Фернандеш забив пенальті у другому таймі. 

Що лайкнув Гарначо

Два твіти від ютубера Марка Голдбріджа, який має понад 800 000 підписників, сподобалися Гарначо. В одному з них йшлося:

Тен Хаг звинувачує Гарначо на післяматчевій прес-конференції… не дуже гарний вчинок – кидати під автобус 19-річного хлопця, який дійсно показав себе в цьому сезоні. Але з іншого боку, він явно боїться засмутити тих, хто платить великі гроші.

Інший твіт

Гарначо грав погано, але замінити його в перерві і вважати його проблемою – це жарт.

Як заміну пояснив тренер

Відповідаючи на запитання, чому Гарначо був замінений, Тен Хаг сказав:

Нам потрібно було налагодити роботу правого флангу. Ми грали не дуже добре, там були вільні зони. Під час гри нам довелося випустити туди заміну. Гарначо протягом тижня не тренувався. Тільки вчора [у п’ятницю]. Ми думали, що він додасть нам енергії та якості у плані взаємодії та злагодженості на правому фланзі.

Гарначо став ключовим гравцем під керівництвом Тен Хага, вийшовши на поле в попередніх 30 матчах, але в останніх чотирьох виходив на заміну. У цьому сезоні він забив дев’ять голів і віддав чотири гольові передачі за «Юнайтед», який посідає сьоме місце в Прем’єр-лізі.

Тен Хагу не вперше доводиться мати справу з ситуацією, що виникла в соціальних мережах. У вересні голландець вигнав Джейдона Санчо з першої команди після того, як вінгер назвав коментарі про нього від тренера «абсолютно неправдивими».

Фото: premierleague.com

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

2 + 12 =