in

Стадіон Вест Гема змінить назву на честь нового спонсора

Лондонський стадіон футбольного клубу «Вест Гем Юнайтед», відомий також як London Stadium, незабаром змінить свою назву. За інформацією видання SportBusiness, це відбудеться після укладення спонсорської угоди між «Вест Гемом» та німецькою фінансовою компанією Allianz.

«Молотобійці» грають на цьому стадіоні з 2016 року, коли переїхали зі «Стратфорда». До цього команда базувалась на «Ептон Парку». Протягом усього цього часу арена офіційно називалася London Stadium.

Allianz відома своєю активною спонсорською діяльністю у світі футболу. Компанія вже дала своє ім’я стадіонам футбольних клубів «Баварія», «Ювентус» та «Ніцца».

Поки що точна нова назва лондонського стадіону «Вест Гема» невідома. Втім за аналогією можна припустити, що вона матиме приставку Allianz, наприклад, «Альянц Стадіум Лондон».

«Вест Гем» приєднався до лондонських клубів «Арсенал» та «Брентфорд», арени яких також носять імена спонсорів. Проте на єврокубковій арені стадіон ймовірно все ще називатиметься «Лондон Стедіум» чи «Вест Гем Юнайтед Стедіум» через регламент УЄФА.

Раніше цей стадіон був відомий як Олімпійський, адже приймав Олімпійські ігри 2012 року в Лондоні. Дізнайтесь більше футбольних фактів зі статті Цікаві факти про футбол.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

9 + 17 =