in

Гол Мессі на останній хвилині приніс перемогу Інтеру Майамі

Ліонель Мессі забиває фантастичний гол з вільного удару на останніх секундах матчу за Інтер Майамі в дебюті перед зірковою аудиторією.

Семикратний володар Золотого м’яча зробив чудовий старт за команду МЛС Девіда Бекхема. На матчі були присутні такі зірки, як Леброн Джеймс, Серена Вільямс, Кім Кардаш’ян. Екс-зірка Барселони та ПСЖ перетворив стандарт на останній хвилині доданого часу у гол, забезпечивши перемогу 2-1.

Я бачив ворота. Я знав, що маю забити.

Ліонель Мессі

Аргентинський чарівник Ліонель Мессі почав свою кар’єру в Інтер Майамі з вражаючим голом у матчі проти Круз Асуль в доданий час.

Через сім місяців після перемоги на Чемпіонаті світу усі очі футбольного світу були прикуті до Флориди, коли семикратний володар Золотого м’яча провів свій довгоочікуваний перший матч.

Дебют Мессі в Майамі був планований роками і виявився вартий очікування. Відмінний перший гол забив Роберт Тейлор. Зрівняв рахунок Урієль Антуна, а 36-річний Мессі пробив без варіантів для голкіпера, відправивши стадіон в ейфорію і забезпечивши своїй команді незабутню перемогу в кубку 2-1.

«Те, що я бачив, був гол», – сказав Мессі в інтерв’ю на полі під час післяігрових святкувань.

Головний тренер Інтер Майамі Тата Мартіно, який тренував Мессі в Барселоні, сказав: «Це фільм, який ми бачили раніше».

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

five + sixteen =