in

Фрібет від Паріматч: 300 грн за реєстрацію

Фрібет (FreeBet) у Паріматч – безкоштовна ставка для нових гравців, які внесли мінімальний депозит 100 грн. Депозит залишається на рахунку гравця, додатково нараховується фрібет, який потрібно поставити. Чистий виграш зі ставки можна вивести.

Як отримати та використати фрібет

Паріматч гарантує безкоштовну ставку 300 грн лише новим гравцям.

  1. Зареєструйтесь у БК Паріматч та верифікуйте акаунт. Обов‘язково перевірте чи стоїть галочка біля пункту «Активувати депозитний бонус». Вона має стояти.
  2. Поповніть рахунок хоча б на 100 грн. Можна внести більше суму, але сума так і залишиться 300 грн. На цей крок є 7 діб.
  3. Зробіть ставку на спорт з кефом не більше 5.00 отриманим фрібетом.

Як зробити безкоштовну ставку

Щоб використати фрібет, оберіть спортивну подію, додайте ставку до купона та натисніть перемикач «Використати FreeBet».

Я проілюструю, як виглядає фрібет у Паріматч на прикладі іншого бонусу – для постійних гравців. Такі безкоштовні парі БК може пропонувати окремим гравцям. Зазвичай у таких бонусів є додаткові умови по типу події та коефіцієнту. Для нових гравців умови простіші – лише ставка на будь-який вид спорту, та обмеження максимального коефіцієнта.

Приклад. Так виглядає пропозиція використати безкоштовну ставку у вашому купоні, коли ви вже додали ставку. У моєму випадку я вирішив поставити на перемогу Манчестер Юнайтед у грі з Сіті з коефіцієнтом 3.95.

купон з парі
Мені потрібно було лише натиснути на перемикач навпроти зеленого значка FreeBet, щоб його активувати

Також БК Паріматч пропонує додати до моєї ставки додаткову – на перемогу Ліверпуля. У такому разі я б отримав експрес, коефіцієнти якого перемножились би: 3.95 х 2.33 = 9.20.

Я вирішив не ризикувати та поставити фрібет лише на перемогу МЮ. Для цього треба натиснути кнопку «Зробити ставку». 

Скільки можна виграти. Зверніть увагу, що можливий виграш вказаний у 295 грн при ставці 100 грн по кефу 3.95. Здається, що це помилка, адже 100 х 3.95 = 395. Але помилки немає, адже коли ви ставите безкоштовне парі, то отримуєте лише чистий виграш – додатково віднімається сума виданого бонусу: 100 х 3.95 − 100 = 295 грн.

Як розраховується фрібет. Сума чистого виграшу автоматично додається на ваш рахунок. Так виглядає розрахована ставка – Паріматч вказує, що це фрібет, а також додає стандартні для купона дані: ставку, дату події, результат, коефіцієнт, суму ставки та виплати.

сума виплати по ставці

Якщо ставка по фрібету не пройде, ви нічого не втратите. У цьому і є сутність безкоштовного парі – безкоштовна ставка без будь-яких ризиків. Я рекомендую цей тип ставок для нових гравців – чудовий старт без ризиків.

Як вивести гроші

Після того як букмекерська контора розрахує подію, на ваш рахунок надійде сума чистого виграшу. Ви можете вивести її будь-яким зручним способом.

Головне у правилах та умовах

  • Потрібно не тільки зареєструватись, але й проти верифікацію. Це можна зробити за півгодини через Дію.
  • У вас є 7 діб, щоб поповнити рахунок від 100 грн за один платіж.
  • Ви отримуєте суму чистого виграшу – за мінусом суми фрібету.
  • Бонус нараховується впродовж 72 годин після поповнення рахунку. Враховуйте це, якщо плануєте зробити ставку на якусь конкретну подію.
  • БК Паріматч дає 7 днів після моменту поповнення на використання бонусу. Цікавий пункт, адже у ці 7 днів вже включені 72 години, які бере собі БК на видачу фрібету. Тобто у найгіршому випадку у гравця може лишитись усього 4 доби на ставку.
  • Коефіцієнт події, на яку ви можете поставити, має бути від 1.01 до 5.00. Всю суму ви маєте поставити на одну подію.
  • Ви можете зробити ставку лише по одному з типів бонусу: фрібет, бонус до депозиту. На першому місці для БК Паріматч фрібет, потім бонус до депозиту. Тобто ви не зможете одночасно проставити безкоштовне парі та його коштом відіграти бонус по іншій акції.

Стандартні умови проти нечесних гравців

Ці умови однакові для усіх бонусних пропозицій букмекерських контор. Вони направлені на протидію шахраям, яле деякі з них потрібно знати й чесним гравцям, щоб випадково не втратити безкоштовне парі.

  • Один фрібет Паріматч нараховує для: одного рахунку, IP, сім‘ї, комп‘ютера. Не намагайтесь в одній квартирі отримати бонуси на усіх присутніх. У такому разі безкоштовне парі, а також усі виграші буде анульовано.
  • Фрібет можуть не надати без пояснення причин. Але все ж є конкретні причини: гра по стратегії, зловмисні дії, порушення чесної гри.
  • Паріматч може припинити акцію та змінити її правила у будь-який момент. Якщо гравець приймає у ній участь, то погоджується з усіма умовами.

Відповіді на питання

Як отримати 300 грн від Паріматч?

Зареєструйтесь та активуйте бонусну пропозицію, верифікуйте акаунт через Дію, внесіть депозит від 100 грн. На протязі 3 діб букмекер нарахує фрібет 300 грн.

Чи можна мати 2 акаунти у Паріматч?

Ні, це заборонено. Не намагайтесь отримати фрібет на 2 акаунти. Букмекер це виявить, анулює безкоштовне парі, також може анулювати виграші.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

17 − 12 =