in

Як пройти верифікацію в Паріматч

Паріматч – заборонена та нелегальна в Україні букмекерська контора. Ви не можете більше грати в ній, а також проходити верифікацію. Ми рекомендуємо грати лише у легальних БК: Favbet, Vbet, GGbet.

Верифікація в Паріматч – це процес підтвердження особи, який проходять нові користувачі після реєстрації. Верифікація є обов’язковою, адже без неї ви не зможете вивести гроші з Паріматч.

Ми розповімо про кілька способів проходження цієї процедури та скільки часу вона займає. Розбиратися будемо на прикладі верифікації з мобільного додатку на Айфон. Процедура верифікації на офіційному сайті Parimatch не відрізняється від мобільної версії.

Як пройти верифікацію

  1. Створіть акаунт на офіційному сайті чи в мобільному додатку Паріматч. Реєстрація у Паріматч.
  2. Перейдіть до вкладки «Профіль».
  3. Натисніть на «Персональні дані» та заповніть поля: ім’я, прізвище, дату народження, стать та місто проживання. Вводити дані треба правильно, щоб вони не відрізнялись від даних у паспорті.
  4. Поверніться до вкладки «Профіль» та натисніть на «Підтвердження акаунту» та виберіть зручний для вас спосіб верифікації.
  5. Дійте згідно з інструкцією обраного методу,щоб надати свої документи для перевірки БК та чекайте на відповідь.
  6. Можна робити ставки та виводити грощі.
Розділ «Профіль», де треба вводити свої дані та підтверджувати їх

Верифікація в Паріматч проходить швидко. Якщо з документами все в порядку, БК підтвердить вашу особу приблизно за 1-2 години.

Верифікація через Дію

Нова функція у Паріматч – верифікація через додаток Дія. Якщо ви маєте Дію на своєму смартфоні, ми рекомендуємо проходити верифікацію саме цим способом, адже вважаємо його найпростішим та найшвидшим.

Перелік доступних методів для підтвердження особи

Для цього у вкладці «Підтвердження акаунту» треба вибрати «Дія», після чого система автоматично направить вас до цього додатку, де треба натиснути «Підтвердити». Далі залишається лише чекати відповідь від БК. Відповідь має надійти приблизно за півгодини, інколи трохи довше. Верифікація потрібна, щоб отримати фрібет Паріматч на 300 грн.

Авторизація через Дію

Завантаження документів

Якщо додатку Дія у вас немає, ви можете завантажити фото документів власноруч. Для цього у вкладці «Підтвердження акаунту» виберіть «Завантаження документів», далі оберіть тип документу – паспорт або посвідчення водія та завантажуєте відповідні фото. Треба надати знімки самого документу, а також селфі з ним у руках.

Завантаження документів для підтвердження власноруч

Фотографії мають бути чіткими та легко читатися. В іншому випадку Паріматч не верифікує акаунт та попросить зробити нові фото.

Коли ви успішно пройшли верифікацію, можна виводити гроші з Паріматч,

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

4 + 8 =