in

Як робити ставки в Parimatch: повна інструкція

Я розповім як зробити ставку в БК Паріматч, а також детально розгляну всі етапи від реєстрації до виводу коштів. Розповідати буду на прикладі мобільного додатку, адже він є зручнішим для ставок та найбільш популярним серед гравців.

Реєстрація

Спочатку треба встановити мобільний додаток Паріматч на смартфон. Якщо у вас пристрій на iOS, просто перейдіть в App Store, напишіть у пошуку «Паріматч» та натисніть «Завантажити». Детальніше про те, як скачати «Паріматч» на Айфон.

Якщо пристрій на Android, треба перейти на сайт faq.parimatch.com та скачати додаток звідти. З Google Play завантажити його не можна, адже політика платформи забороняє розміщувати додатки, які пов’язані з азартними іграми. Скачати «Паріматч» на Андроїд.

Після завантаження треба зайти до додатка та у вкладці «Профіль» натиснути «Реєстрація». На сторінці реєстрації треба вказати номер телефону, поштову скриньку та придумати пароль. 
Також треба поставити галочку нижче рядку з паролем, щоб підтвердити свій вік за згоду з правилами букмекерської контори. Додам, що особи, які не досягли 21 року, не можуть грати в Паріматч.

Читайте більш детально про реєстрацію в Паріматч.

Як перейти до реєстрації
Дані для реєстрації

Верифікація

Щоб вивести кошти з Паріматч, спочатку треба пройти верифікацію акаунта та підтвердити особу. 

Після реєстрації перейдіть до розділу «Профіль», клацніть на «Персональні дані» та введіть своє ім’я, прізвище, дату народження та місто проживання. Дані треба вводити правильно, адже якщо вказані дані не збігатимуться з даними в паспорті, акаунт не верифікують.

Після вводу даних треба повернутись в «Профіль» та перейти до вкладки «Підтвердження акаунту». Там треба вибрати зручний для вас спосіб верифікації, надавши БК свої документи через «Дію», «ПриватБанк», або надіславши фото самостійно.

Якщо на смартфоні є «Дія», ми рекомендуємо проходити верифікацію через неї, адже це найзручніший та найшвидший спосіб. Приблизно за півгодини система верифікує акаунт, якщо не виникне проблем з вашими даними.

Як пройти верифікацію в БК

Як зробити ставку у мобільному додатку Паріматч

Щоб зробити ставку в Паріматч, треба поповнити рахунок, перейти до розділу «Спорт» та вибрати вид спорту, на який хочете укласти парі. Для приклада візьмемо футбол.

Пошук матчів. Нижче рядка з видами спорту є рядок, в якому можна вибрати час матчів, на які хочете заключити парі. Тобто, щоб швидше знайти поєдинок, який відбуватиметься за 40 хвилин, треба вибрати 1г. Щоб побачити всі представлені поєдинки в прематчі, треба натиснути «Вся лінія».

Вибір ставки. На футбол БК Паріматч пропонує велику кількість різних чемпіонатів. Клієнту доступні як популярні події, наприклад топ-5 ліг чи Єврокубки, так і екзотичні чемпіонати, наприклад Мальти або Панами. Для нашого прикладу оберемо матч англійської Прем’єр-ліги.

Як зробити ставку

  1. Оберіть поєдинок, на який хочете зробити ставку, та натисніть на нього. Наприклад, матч 4 лютого 2023 року між «Евертоном» та «Арсеналом». 
  2. Оберіть ставку. Ми хочемо поставити на те, що в матчі буде забито як мінімум 3 голи. Переходимо в розділ «Тотал» та натискаємо на «Більше 2,5».
  3. Введіть суму, на яку хочете укласти парі, та натисніть «Зробити ставку».
Як зробити ставку

Як зробити експрес ставку

Існує три види ставок: ординар, експрес та система. Ординар – прогноз на одну подію, як показано вище. Експрес – парі одразу на кілька подій. Для того, щоб експрес «зайшов», треба, щоб кожна подія в ньому зіграла. Якщо принаймні одна подія програє, програє весь експрес. Наприклад, до матчу «Евертон» – «Арсенал» додамо перемогу «Челсі» та не програш «Астон Вілли».

Для цього після вибору результату першого матчу, треба просто повернутись до переліку поєдинків, натиснувши стрілочку зліва зверху, та обрати ті події, які вас цікавлять.

Як поставити експрес

Як зробити ставку на систему

Система – більш складний вид ставок. Щоб укласти парі у вигляді системи, необхідно додати бажані матчі до купона та зверху змінити тип ставки з «Експрес» на «Система».

Приклад. Ми зібрали систему з чотирьох подій. Доступні ставки для нас це 2/4 та 3/4. Наприклад, обираємо 3/4. Це означає, що наша система автоматично поділиться на 4 різних експреси по 3 події в кожному. БК розділить суму ставки на 4 рівнозначні та проставить їх на кожен з експресів.

Якщо сума ставки 100 грн, на кожен з експресів система поставить по 25 грн. Якщо всі події зіграють, виграш складатиме 446 грн. Якщо одна з подій не зіграє, виграш залежатиме від коефіцієнта події, яка «не зайшла». Якщо програє дві події в цій системі, система програє повністю.

Як поставити систему

Акції та бонуси

На перший депозит. Для нових користувачів БК Паріматч надає бонус – 100% до першого депозиту. Це означає, що після першого поповнення компанія дасть бонус на ту суму, на яку ви поповнили рахунок.

Щоб отримати бонус, треба поповнити баланс одним платежем мінімум на 100 грн упродовж 7 днів після реєстрації. Максимальна сума бонусу складає 2500 грн.

Фрібет. Інший бонус Паріматч при реєстрації – FreeBet 300 грн. Після реєстрації треба перейти в розділ «Мої акції», знайти бонус та натиснути «Поповнити рахунок». Для отримання бонусу потрібно закинути на рахунок мінімум 100 грн.

Додам, що для отримання цих бонусів, при реєстрації треба поставити галочку навпроти рядка «Активувати депозитний бонус». Але при реєстрації через мобільний додаток, такої функції немає, тому для отримання бонусів потрібно проходити реєстрацію з офіційного сайту компанії.

Як отримати бонус при реєстрації

Виведення грошей

Коли клієнт верифікував акаунт, зробив депозит, уклав парі та виграв його, настає час для виведення коштів. У розділі «Профіль» треба натиснути «Вивести кошти» та обрати метод виведення. Гроші можна вивести на банківську картку, мобільний рахунок, електронний гаманець та навіть у криптовалюту.

Щоб вивести кошти на картку, потрібно вибрати цей метод, ввести бажану суму виводу та підтвердити операцію. Приблизно за півгодини гроші надійдуть на картку. Більше детально про вивід грошей.

Методи виводу коштів
Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

thirteen − 10 =