in

Як вивести кошти з Parimatch

Вивести гроші з Паріматч можна кількома способами: на банківську картку, мобільний телефон та електронний гаманець. Для того, щоб зробити це вперше, спочатку треба пройти верифікацію акаунту. Крім того є функція «Підтримай Україну», яка дозволяє переказати кошти на допомогу нашій державі.

Оновлено 12 березня. На Паріматч в Україні наклали санкції – діяльність букмекерської контори заборонена. Якщо ви грали у легальній БК – ваші кошти заморожені на банківських рахунках. Паріматч надіслав листа клієнтам та повідомив, що кошти гравців у безпеці, а букмекер працює над їх поверненням.

Якщо ви граєте на .com сайті, то вам доступне виведення криптовалютою, також 13 березня букмекер додав вивід грошей на карти VISA та MasterCard.

заява Паріматч

Найпопулярнішим методом виводу є зарахування грошей на банківську картку. Тут мінімальна сума виводу складає 100 грн, а максимальна – 4999. Комісія при виводі на карту складає 1,5%, і платить її гравець, а не БК. Гроші можуть надходити від 15 хвилин до 12 годин. Судячи з власного досвіду, Паріматч доволі швидко проводить виплати – приблизно за 20-30 хвилин.

Додам, що виведення з Паріматч здійснюється тим методом, яким було поповнено рахунок. Тобто, якщо ви поповнили баланс з електронного гаманця, виплата на картку буде недоступною.

Як вивести гроші з Паріматч на картку

1. Перейдіть до вкладки «Профіль» та натисніть «Вивести кошти».

Розділ «Профіль»

2. Оберіть метод виплати «Картки».

Метод виплати «Картки»

3. Введіть бажану суму та натисніть «Продовжити».

Ви можете обрати суму від 100 до 4999 грн за одну транзакцію. Гроші надійдуть на ваш банківський рахунок протягом 12 годин.

Як вивести кошти на електронний гаманець

Замовити виплату з БК Паріматч можна через SettlePay Wallet, ADVcash, а також у Bitcoin, Litecoin, Ethereum та Tether.

Як вивести кошти:

  1. Перейдіть до «Профілю» та натисніть «Вивести кошти».
  2. Оберіть один з вищезгаданих методів.
  3. Введіть суму виплати та підтвердіть транзакцію.

При користуванні таким методом Паріматч не бере комісію, але вона може стягуватись сервісами, якими ви користуєтесь для виведення. Також від платіжного методу залежить мінімальна сума операції. Обмежень щодо максимальної суми немає.

Як вивести гроші на мобільний телефон

Паріматч дає можливість поповнити мобільний телефон з операторами lifecell, Київстар та Vodafone. Мінімальна сума виплати складає 50 грн, максимальна – 1500 грн. При поповненні мобільного рахунку БК стягує комісію 1%.

Як вивести кошти на мобільний телефон:

  1. Перейдіть до «Профілю» та натисніть «Вивести кошти».
  2. Оберіть оператора, яким користуєтесь.
  3. Введіть суму виводу від 50 до 1500 грн.
  4. Вкажіть номер телефону та підтвердіть операцію.

Усі способи виводу грошей

МетодМінімальна та макс сума, грнЧас
На банківську карту VISA, MasterCard, GPay, ПриватБанк100 – 4 999Тут і нижче 15 хв – 12 годин
Мобільні оператори50 – 1500
SettlePay Wallet50 – ∞
ADVcash100 – ∞
Bitcoin400 – ∞
Bitcoin Cash100 – ∞
Litecoin100 – ∞
Ethereum1000 – ∞
Tether ERC-20100 – ∞
Tether TRC-2054 – ∞

Чому виникають проблеми з виведенням коштів 

Інколи гравці стикаються з проблемою виведення коштів з Паріматч. Це може виникати через декілька факторів.

  • Можливо, при реєстрації гравець вказав неправильні дані, через що контора не може верифікувати акаунт та дозволити виведення грошей.
  • Гравець поповнив рахунок одним методом, а вивести кошти хоче іншим. В цьому випадку треба звернутись за консультацією до служби підтримки.

Також Паріматч може заборонити виведення коштів, якщо запідозрить вас в організації або участі у договірних матчах, або через інші порушення правил БК. В цьому випадку теж треба звертатись до служби підтримки та доводити, що ви не робили нічого протизаконного. Якщо ж вам цього зробити не вдасться, гроші вам не виплатять, а акаунт можуть заблокувати.

Відповіді на питання

Чи можна вивести гроші на іншу картку?

Вивести кошти можна тільки на картку, яка прив’язана до Паріматч.

Як вивести гроші з Паріматч без верифікації?

Без верифікації вивести гроші з Паріматч не можна.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

fourteen + three =