in

Реєстрація в Паріматч: нова інструкція і важливі умови

Щоб відкрити ігровий рахунок у Паріматч, потрібно спочатку пройти реєстрацію у БК. Для цього потрібно вказати правильні персональні дані, щоб пізніше не було проблем з виводом коштів. 

Я детально розповім як правильно зареєструватись у Паріматч, а також як отримати вітальний бонус для нових користувачів.

🤑 Назва букмекераПаріматч
🌐 Сайтparimatch.com
🎁 Бонус за реєстраціюFreeBet 300 грн
💼 Термін дії бонусу7 днів
💰 Мінімальний депозит100 грн
〽 Мінімальна ставка20 грн
💸 Мінімальна сума виводу коштів100 грн
💥 ВерифікаціяТак
✅ Валюта для гриUAH, USD, EUR і інші
🎓 Обмеження по вікувід 21 року
📲 ДодатокAndroid, iOS

Як зареєструватись у Паріматч

Пройти реєстрацію в Паріматч можна кількома способами: на офіційному сайті або з мобільного додатку на iOS чи Android. Процедура однакова в кожному випадку, тож я розповім на прикладі реєстрації через пристрій на iOS.

Як зареєструватись у Паріматч

Покрокова інструкція

  1. Встановіть додаток Parimatch з App Store.
  2. В додатку в правому верхньому куті натисніть «Реєстрація».
  3. Введіть свій номер телефону, електронну пошту та придумайте пароль.

Пароль має складатись мінімум з 8 символів, де обов’язково повинна бути як мінімум одна цифра, маленька та велика літера. Додам, що пароль треба писати виключно англійськими літерами.

  1. Прочитати умови договору, та якщо вам все підходить, погодитись з ними, поставивши галочку, після чого натиснути «Зареєструватись».
  2. Можна робити ставки.
Вікно реєстрації в Паріматч

Як отримати FreeBet за реєстрацію

Щоб отримати FreeBet 300 грн від Паріматч, треба під час реєстрації поставити галочку навпроти рядка «Активувати депозитний бонус». Зазначу, що цей рядок є лише при реєстрації на офіційному сайті компанії. При реєстрації з мобільного додатку його немає.

Покрокова інструкція

  1. Під час реєстрації поставте галочку навпроти рядка «Активувати депозитний бонус».
  2. В розділі «Мої акції» знайдіть цей бонус та натисніть «Поповнити рахунок».
  3. Поповніть рахунок мінімум на 100 грн одним платежем.
  4. Дочекайтесь бонусу та використайте його, зробивши ставку.

Як поповнити рахунок у Паріматч.

Фрібет 300 грн від Паріматч

Умови та правила гри у Parimatch

При реєстрації в БК Паріматч треба ознайомитись з правилами користування. Знайти їх можна, клацнувши на лінк «Умови договору оферти і правил гри», який надається під час реєстрації.

Важливі умови реєстрації в Паріматч

  • Гравцем може стати дієздатна особа, яка досягла 21-річного віку. Вона не повинна перебувати в Реєстрі осіб, яким заборонена участь в азартних іграх.
  • Забороняється брати участь в азартній грі:

1) засновникам (учасникам, акціонерам), керівникам організатора азартних ігор, у яких вони є засновниками та/або займають керівні посади;

2) представникам засновників (учасників, акціонерів), керівників організатора азартних ігор, у яких вони є представниками засновника та/або займають керівні посади;

3) особам, які можуть мати інформацію про результат азартної гри;

4) особам, які мають можливість вплинути на результат азартної гри або розмір виплати (видачі) виграшу (призу);

5) спортсменам, особам допоміжного спортивного персоналу, які беруть участь у спортивному змаганні, посадовим особам у сфері спорту та членам їх сім’ї – у парі щодо результатів офіційного спортивного змагання, в якому вони або їхня команда беруть участь;

6) Голові, членам та службовим особам Уповноваженого органу, крім проведення перевірок методом контрольних закупок.

Якщо особа, незважаючи на вказані вище обмеження, взяла участь в азартній грі, такий договір про участь в азартній грі, укладений між організатором азартної гри та такою особою, є нікчемним.

  • Згідно з Законом України Гравець зобов’язаний надати Організатору документ, що підтверджує особу. Це потрібно для верифікації аккаунту, щоб БК впевнилась, що користувач не має раніше створених акаунтів та має право брати участь в азартних іграх. 
  • Гравець має право обмежити свою участь в азартній грі в мережі Інтернет шляхом встановлення особистих обмежень щодо ліміту коштів, які він бажає витратити, встановити обмеження щодо максимального розміру ставок і витрачених коштів в порядку, що передбачений Правилами;

Відповіді на питання

Як створити новий аккаунт в Паріматч?

Щоб створити аккаунт в Parimatch, треба пройти реєстрацію на офіційному сайті або в мобільному додатку.

Який бонус за реєстрацію надає Паріматч?

Для нових користувачів Parimatch дає FreeBet 300 грн за поповнення від 100 грн одним платежем.

Чи можна зареєструватися в Паріматч через мобільний додаток?

Так, можна.

Чи можна змінити пароль на Паріматч?

Можна. Для цього треба перейти до розділу «Змінити пароль», ввести теперішній пароль, придумати новий та продублювати його.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

fourteen + 14 =