in

Романо: повноцінний трансфер Сабітцера у МЮ може відбутись влітку

На думку відомого журналіста Фабріціо Романо, «Манчестер Юнайтед» може конвертувати оренду Марселя Сабітцера у мюнхенської «Баварії» у повноцінний трансфер в літнє трансферне вікно. Про це Романо повідомив на своєму YouTube каналі. Журналіст припустив, що Сабітцер не вважається ключовим гравцем «Баварії», що може полегшити «червоним дияволам» укладення угоди з німецьким клубом.

Сабітцер, який нещодавно приєднався до «Юнайтед», може стати цінним активом для клубу, якщо йому вдасться повторити ту вражаючу форму, яку він демонстрував під час виступів за «РБ Лейпциг». Австрійський гравець, якому зараз 28 років, так і не прижився у «Баварії» і, можливо, шукає шанс почати все з чистого аркуша деінде.

Незважаючи на те, що ще занадто рано говорити про те, чи буде «Манчестер Юнайтед» прагнути укласти постійну угоду з Сабітцером, Романо вважає, що така можливість, безумовно, існує. Оскільки орендна угода гравця закінчується влітку, «Юнайтед» може прийняти рішення щодо його майбутнього в найближчі місяці.

Якщо Сабітцер приєднається до «Юнайтед» на постійній основі, він може стати ключовим гравцем команди Еріка тен Хага, забезпечуючи цінне прикриття в півзахисті та додаючи команді глибини. Однак багато що буде залежати від того, чи зможе голландський тактик допомогти гравцеві відновити свою найкращу форму та позитивно вплинути на гру команди на «Олд Траффорд».

Раніше ми повідомляли, що Сабітцер переїхав до Манчестеру разом зі своєю українською дівчиною.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

15 + four =