in

Парний та непарний тотал у букмекерській конторі

Парний і непарний тотал у букмекерській конторі – це ставка на парну або непарну кількість подій, що відбудуться у матчі. Рахуються голи, картки, кутові тощо у прематчі та Лайві. Парі проходить більш, як у 50% випадках, парний тотал спрацьовує частіше, ніж непарний.

Ми розкажемо, як робити ставки на парний та непарний тотали в букмекерських конторах України та опишемо особливості такого парі у футболі, хокеї, баскетболі та тенісі. Ми дамо стратегії ставок на тотал та рекомендації бетторам щодо укладання парі на парний та непарний тотал в українських букмекерських конторах. В кінці ми відповімо на запитання гравців.

Особливості ставок на тотал у БК

Роблячи ставку на парний та непарний тотали, ви маєте передбачити кількість певних подій. Наприклад, якщо рахунок 2:0, 3:1 це парний результат, якщо 1:0, 4:1 – то непарний. 

Парний та непарний тотал у БК Фавбет
Парний та непарний тотали на футбольний матч у БК Фавбет

Ставки на тотал вважаються простими та більш результативними, ніж парі на точний результат. Беттору не треба прогнозувати, як закінчиться матч. Достатньо передбачити один зі статистичних результатів – закінчиться гра парним рахунком, або непарним.

Ставки на тотал вважаються найкращими для новачків. На точний рахунок може вплинути будь-яка деталь, а зміна тенденції матчу можлива переважно через серйозні причини, які трапляються рідко.

Результативність матчу і перспективність ставки залежать від багатьох факторів, зокрема:

  • Позиція команди у відбірній групі.
  • Важливість матчу, принциповість перемоги для кожної з команд.
  • Погодні умови, моральний стан гравців тощо.

Ви маєте проаналізувати описані дані перед укладенням парі. При прогнозуванні враховується лише основний час гри без пенальті, екстратаймів тощо.

Парний і непарний тотал у різних видах спорту

Для ставок найпопулярнішими видами спорту стали хокей, футбол, теніс, баскетбол. Розглянемо особливості парі для таких спортивних дисциплін.

Футбол

Ставити на футбольні матчі найпростіше. Вдалим прогнозам сприяє аналіз статистики середньої результативності. Наприклад, якщо в чемпіонаті забивають 0,95-1,16 голів, це низька результативність. Висока результативність у чемпіонатах, де забивається від 2,5 голів.

Теніс

Беттори можуть ставити на тотал геймів у сетах чи за весь матч, на індивідуальний результат гравця тощо. При зустрічі рівних за досвідом суперників вигідніше ставити на непарне. Якщо один з суперників очевидно сильніший, ставте на індивідуальний парний тотал. Ймовірніше за все, сильніший гравець переможе в 12+ геймах.

Баскетбол

Ставити на весь матч у баскетболі досить ризиковано. Рідко всі чверті є парними або непарними, що демонструє приклад баскетбольних Лайв-матчів у БК ГГБет. Тож, краще ставити в Лайві на кожну чверть з догоном.

Чверті в різних баскебольних матчах
Чверті в баскебольних матчах закінчуються з різними результатами

Хокей

Виграти у парі на парне чи не парне в хокеї можна з імовірністю 50%. Досвідчені беттори роблять близько 10 ставок на різні події та розраховують виграти в 5-6 випадках.

Стратегії

Можна мінімізувати свої втрати так:

  • Скомбінувати парний результат та тотал голів від 2,5. Коефіцієнт ТБ має складати від 2.10.
  • Скомбінувати загальний рахунок й кількість голів за перший та другий тайми.

Приклад. Ви обрали матч Реал Сосьєдад – Реал Мадрид у БК Фавбет. Ставка 50 грн йде на парний результат з коефіцієнтом 1.95, ще 50 грн на ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.27. Загальна ставка на дві події 100 грн.

Можливі результати:

  • Якщо одна з команд переможе з рахунком 1:0, ви повністю програєте.
  • Коли зіграє лише ставка на парний тотал, ваш програш буде мінімальним. Ви отримаєте за цю ставку 50 х 1.95 = 97,5 грн та програєте 50 грн, поставлених на ТБ. Отже, із загальної ставки 100 грн ви втратили лише 2,5 грн.
  • Якщо спрацює тільки ТБ 2,5, ви отримаєте невеликий прибуток. На парному тоталі ви втрачаєте 50 грн. За ТБ виграєте 50 х 2.27 = 113,5 грн. Отже, ваш загальний прибуток складає 13,5 грн.
  • Максимальний виграш отримаєте, якщо матч закінчиться з рахунком 3:3+. Тоді за ТБ ви виграєте 113,5 грн, за парний тотал 97,5 грн, а загальний виграш складе 211 грн.
Ставки на футбольний матч у БК Фавбет
Футбольний матч Реал Сосьєдад – Реал Мадрид у БК Фавбет

Ще одна стратегія ставок – на парний тотал в таймі чи періоді з догоном. Якщо в першому періоді тощо ставка не проходить, треба укласти парі на наступний, користуючись формулою:

(сума першої ставки+сума програшу)/(коефіцієнт – 1)

Приклад. Розглянемо баскетбольний матч Бенкстаун Бруїнс – Іннер Вест Буллз у БК Вбет. Ви поставили 100 грн на непарний тотал в першій чверті з коефіцієнтом 1.90. Однак, рахунок за чверть склав 15:17, тобто парі програшне. На другу чверть парний та непарний тотал також пропонується з коефіцієнтом 1.90.

Згідно зі стратегією, ви робите нову ставку на таку суму:

(100 + 100)/(1.90 – 1) = 222 грн

Якщо ставка зіграє, ви отримаєте  222 х 1.90 = 421 грн. Так ви покриєте збиток за невдале перше парі 100 грн, відіб’єте нову ставку 100 грн та отримаєте прибуток приблизно 199 грн. При програші скористайтеся формулою, щоб розрахувати суму нової ставки. Такий підхід дозволить рівномірно розподілити банк та уникнути не виправданих ризиків.

Ставки на баскетбольний матч у БК Вбет
Баскетбольний матч Бенкстаун Бруїнс – Іннер Вест Буллз у БК Вбет

Поширені запитання

Які можливі коефіцієнти на тотал?

Часто коефіцієнти складають близько 1.85 – 2.0. Однак, це дуже приблизно. Залежно від події та інших обставин, вони можуть бути вищими й взагалі змінюються як в прематчі, так й у Лайві.

Чим тотал відрізняється від фори?

Ставки на фору – це прогноз на перевагу команди, різницю голів, шайб тощо. Тотал – це ставка на кількість подій.

Які переваги парі на парний та непарний тотал?

Завдяки стратегіям на таких ставках можна заробляти на дистанції. Їх легше передбачити, аніж точний результат. Однак, коефіцієнти нижчі, ніж для точного рахунку.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

20 − five =