in

ІТБ2 у букмекерських конторах

ІТБ2 – це індивідуальний тотал гравця чи команди. Тобто, ставка виграє, якщо спортсмени заб’ють більше 2 голів. ІТБ дозволяє прогнозувати й кількість штрафних карток, фолів, кутових тощо. Залежно від виду індивідуального тоталу, можна розраховувати не лише на виграш, а й на повернення ставки.

Ми розкажемо, як укладається парі на ІТБ2. Підкажемо, за яких умов така ставка буде доречною, та як підвищити шанси на її прохід. Ми розглянемо індивідуальний тотал більше 2 у різних спортивних дисциплінах та наведемо приклад розрахунку виграшу. У кінці ми дамо оцінку основним перевагам та недолікам парі на ІТБ2 в українських букмекерських конторах.

Особливості ставки на індивідуальний тотал більше 2

Парі укладається на кількість голів, набраних очок тощо командою або гравцем. Роблячи ставку на забиття м’ячів більше певного показника, ви не прив’язуєте парі до конкретного результату матчу. Це можливо, адже команда, що забила потрібну кількість голів, не зобов’язана програвати чи вигравати, щоб ваша ставка пройшла.

Хоча парі на ІТБ2 доступне у прематчі, вигідніше ставити на нього у Лайві. Так ви маєте змогу оцінити ситуацію в режимі реального часу та врахувати статистичні дані. Завдяки простоті парі на ІТ, їх можуть робити навіть новачки.

В БК також є позначення ІТБ2 (1), що означає команду господарів та ІТБ2 (2) – гостей. Ставку можна робити на одну з команд. Цікаво, що у букмекерських конторах США першими зазначають гостей, тому в них ІТБ2 (2) – це парі на господарів.

ІТБ2 буває двох видів:

  • Дробовими, наприклад 2.5, 3.5 тощо.
  • Цілим, наприклад 2, 3 тощо. 

У випадку з цілим значенням букмекер повертає ставку, якщо ви не виграли, але спрогнозували вірну тенденцію.

Дробові та цілі значення індивідуального тотала для другої команди
Дробові та цілі значення індивідуального тотала для другої команди у футбольному матчі Борнмут – Брентфорд у БК Фавбет

Приклад розрахунку

Розглянемо хокейний матч Німеччина – Польща у БК Фавбет. Припустимо, ви поставили на індивідуальний тотал Польської команди більше 2.

Варіанти розрахунку:

  • Перемога – поляки забили 3 чи більше шайб. Ставка спрацює навіть у випадку програшу чи перемоги Німеччини.
  • Повернення – поляки забили лише 2 шайбу.
  • Програш – поляки не забили жодної шайби.

Як робити ставки на ІТБ2

Обирати команду чи гравця для укладення парі важливо на основі статистичних даних. Зокрема, їх пропонують у букмекерських конторах.

Статистичні показники команди
Статистичні показники команди у БК Вбет

Загалом, парі на ІТБ2 роблять, коли є сумніви щодо загального тоталу та впевненість у перспективах гостей. Можливі такі варіанти:

  • Ставку на голи варто робити, якщо гості сильні в атаці.
  • Парі на жовті картки можна укладати, якщо гості слабші та для учасників характерна груба гра.

Де шукати кращі коефіцієнти для ІТБ2

Скористайтесь нашим рейтингом найкращих легальних букмекерів. В ньому ви знайдете на 100% надійні та безпечні букмекерські контори, які пропонують доволі високі коефіцієнти. Почитайте один з наших оглядів, в яких ми розповідаємо про всі аспекти ставок в конкретній БК, включно з маржею.

Також ви самостійно можете перевірити маржу та кефи. Для цього відкрийте наш калькулятор , оберіть кількість результатів та вкажіть коефіцієнти у клітинках. Калькулятор автоматично порахує маржу букмекера. Обирайте контору, в якій найвищі кефи та найнижча маржа.  

Поширені запитання

Чи вигідні коефіцієнти на ІТБ2 в букмекерських конторах?

Коефіцієнти залежать від важливості матчу для конкретної команди, від маржі букмекера тощо. Тому цілком реально підібрати більш вигідні коефіцієнти, ніж на загальний тотал чи конкретний результат.

Як зробити ставку на ІТБ2 у країнських букмекерських конторах?

Зареєструйтеся в українській легальній букмекерській конторі – Фавбет, Вбет, чи ГГБет. Оберіть матч, проаналізуйте статистику та відкрийте розпис парі. Знайдіть ІТ другої команди, оберіть вигідну ставку із врахуванням коефіцієнтів та можливостей команди. Додайте парі в купон та оплатіть його.

Чи варто додавати ІТБ2 в експрес?

Ви можете додати індивідуальний тотал більше 2 в експрес. Обравши ціле значення парі, ви підстрахуєтеся і зможете мінімізувати ризик програшу.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

3 × 3 =