in

Калькулятор маржі букмекера

Маржа – це комісія букмекерської контори за те, що ви робите ставку. Щоб не брати додаткову плату і не афішувати розмір комісії, букмекери закладають маржу у коефіцієнти. Через це коефіцієнт зменшується, а гравець отримує менше грошей.

Розмір маржі можна вирахувати самостійно за допомогою формули, у яку підставляються 2 або 3 коефіцієнти. Це залежит від типу ставки, для якої ви бажаєте дізнатись комісію БК. Наприклад, якщо брати ТБ 2,5 як перший кеф, то ТМ 2,5 требя взяти для другого кефу. А якщо взяти перемогу першої команди, то у другий і третій кеф треба взяти нічию і перемогу другої команди.

Формули для самостійного знаходження маржі букмекера

  • 2 ісходи: Маржа у відсотках = (100 / Кеф1 + 100 / Кеф2) − 100
  • 3 ісходи: Маржа у відсотках = (100 / Кеф1 + 100 / Кеф2 + 100 / Кеф3) − 100

Калькулятор маржі вирахує маржу букмекера за вас, а також додатково покаже ймовірність, яку пропонує букмекер, реальну ймовірність і справжні коефіцієнти.

Як користуватись калькулятором

  1. Виберіть кількість ісходів.
  2. Введіть коефіцієнти. Для двох подій це буде 2 кефи, а для трьох – 3. Ми одразу ввели випадкові значення, вам треба ввести свої.
  3. Готово – у полі «Маржа букмекера» відбразиться комісія букмекерської контори за ставку.
Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

17 − 12 =