in

Калькулятор фіксованого прибутку у букмекерів

Фіксований прибуток – це стратегія у ставках на спорт, коли прогнозист завжди прагне отримати фіксовану суму прибутку зі ставки. Коефіцієнт ставки може змінюватись, тому щоб зрозуміти, яку суму поставити й отримати бажаний прибуток у кожному конкретному випадку, потрібно розрахувати вручну, скільки поставити, або скористатись калькулятором фіксованого прибутку у букмекерській конторі.

Щоб самостійно розрахувати суму ставки, потрібно скористатись формулою:

Фіксований прибуток / (коефіцієнт ставки − 1)

Спростити підрахунок допоможе калькулятор фіксованого прибутку від Newstavka. Вам потрібно лише вказати суму бажаного прибутку та коефіцієнт ставки.

Як користуватись калькулятором

  1. Вкажіть бажану суму прибутку.
  2. Вкажіть коефіцієнт ставки.

Калькулятор миттєво розрахує суму ставки, яку потрібно зробити у букмекерській конторі зі вказаним вами коефіцієнтом. Також можна погратись з цифрами – ввести значення вручну, або за допомогою стрілок вверх та вниз справа від цифр. На відміну від інших калькуляторів, у нашому відповідь видно одразу, не потрібно нічого додатково натискати. Тож ви можете бачити, як впливає зміна коефіцієнту або бажаного прибутку на суму ставки.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

9 − four =