in

Калькулятор експрес ставок

Експрес – це ставка у букмекерській конторі на 2 або більше подій одночасно. Щоб експрес виграв, потрібно аби виграли усі ставки, що в нього входять. Також експрес пройде, якщо ставка повернулась, але її коефіцієнт не будет враховано. Експрес ставка розраховується через перемноження коефіцієнтів усіх подій експреса і суми ставки.

Калькулятор експрес ставок допоможе вам завчасно вирахувати, які коефіцієнти потрібно знайти, скільки поставити і яку суму можна виграти, якщо експрес зайде. Користь калькулятора у тому, що вам не потрібно шукати конкретні ставки, достатньо ввести будь який коефіцієнт.

Як користуватись калькулятором

  1. Оберіть кількість ісходів у експресі. Тобто, на скільки подій одночасно ви робите ставку.
  2. Вкажіть коефіцієнти кожного ісходу. Ми відразу додали випадкові значення коефіцієнтів, замініть їх на свої. Вводити коефіцієнти потрібно через кому.
  3. Введіть суму ставки. Це може бути будь яка валюта, результат від неї не залежить.
  4. Калькулятор підрахує суму можливого виграшу.

Під калькулятором ви побачите підсумкову інформацію про експрес: кількість подій у ньому, суму ставки і суму можливого виграшу.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

4 × three =